arkadaşlar aranızda kan pıhtılaşması olan varmı. benim iki tane düşük oldu üçüncüsündede kürtaj olmak zorunda kaldım cünkü bebek gelişmemişti kesesi sekiz haftalık görünüyodu ama bebekte gelişme yoktu doktor bizden tahliller istedi kromozon tahlili bide benden ayriyetten tahlil istedi yani bende kan pıhtılaşması acıktı doktorum önemli bişe deyil dedi ama kan pıhtılaşması bebegin gelişmesini engelliyormuş doktorum dediki hamile kaldıgın zaman dokuz ay boyunca hergün iğne vurulmam gerekiyomuş aranızda aynı sorunu olan varmı fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis
arkadaşlar herkese geçmiş olsun. umarım allah isteyen her anneye en kısa zamanda sağlıkla ve mutlulukla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder. benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde9 yıllık evliyim 4 düşük yaptım sırf bu kan pıhtılaşması illeti yüzünden. ilkinde bu konularda çok cahildim. dr güvendim. 4.5 aylık hamileyken birden bacaklarımda sorun çıktı. şişmeye başladı durup dururken. dr masaj önerdi sadece, ne tahlil ne bişey.... eşim masaj yaparken damarlardaki pıhtılaşan kan kopup ciğerlerimi tıkadı, ölümden döndüm. hastane hastane dolaştım . en son 20 gün bi devlet hastanesinde yattım. sonuç kürtaj.... comadin diye bi kan sulandırıcı verdiler o kadar . sonraki 3 ündede benzeri şeyler. gitmediğim dr kalmadı. en son yılbaşına 3 gün kala düşük yaptım. 3.5 aylıktı. bebek gelişmemiş dedi dr. o kadar...başka bi açıklama yok...niye?neden?nasıl? hiç bir açıklama yok. romotoloji dr git dedi ve konuyu kapattı. Belki dinlemişsinizdir seren serengil in problemi de aynısı. kan pıhtılaşmasından dolayı bebek damarlardan yeteri kadar beslenemiyor ve ya düşüyor yada erken doğuyor. ve yaşayamıyor....günlerdir bu konuyu araştırıyorum ve hangi dr gideceğimi şaşırdım. dahiliyemi..? römotoloji mi..? jinekolog mu...? hepsi bir diğerini gönderiyor çünkü... yokmudur hepsini birden bilen bir dr allah rızası için çok merak ediyorum....ha bu arada bu düşükler den dolayı sürekli kilo aldım. psikolojim bozuldu. antidepresanlar kullandım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?