Hamilelikte kan pıhtılaşması

balım senin nasıl gidiyor? iyimisin biraz daha...

iyiyim güzincim.sen nasılsın.bazen dayanamıcam artık bu iğnelere diyorum ama bebeğimin resmine bakınca tekrar umutlanıyorum.mutlu oluyorum.şu zaman bir geçse biran önce bebeğime kavuşsam.
 
balım bu iğneler canını acıtıyormu? ben hatırlamıyorum da ..olsun yine onun için değer değil mi?
 
neredesiniz( iğneler bulunmuyor ya napcaz. bir yerde buldum o da sıcakta duruyor. içinde 25 derece altı diyor izmirin kavurucu sıcağında iğneler rafta sinir oldum almadım. birazdan yine ecz taraması yapıcam çıkıp. güzin sen nasılsın nasıl gidiyor. balım senden de ses yok herşey yolundadır ama merak ediyoruz kendine ii bak
 
seda mrb.valla bilmiyorum bu izmir sıcağını neyapacağız?idare edeceğiz..kullandığın iğnenin adını yazarmısın seni ecz.yönlendirmesi yapabilirim hangi ecz. olduğunu söyleyebilirim
 
merhaba seda merhaba güzin.iyiyim.bende antalyalıyım sıcaklarla benimde başım dertte.ben iğneleri sipariş veriyorum burada bir eczaneye.sipariş vermeyince iğneleri bulmak zor zaten.sıcakta duruyorsa iğneleri alma.özelliğini yitirirmiş çünkü.
güzin senin haberlerini ne zaman alıcaz.inşallah en kısa zamanda olur.doktorun söyledimi bilmiyorum ama adetinden iki ya da üç gün önceden git.bebek için daha iyi.görüşürüz arkadaşlar.
 
dün eşim yine aramış bir eczanede bulmuş 20 kutu almış. sordum kapalı dolapta duruyordu klimada çalışıyordu dedi. ama akşam kapanıyo sonuçta klima. bu kadar pinpirikli olmamak lazım sanıırm ama insan duramıyo.. clexan kullanıyorum ben güzin. bitince senle konuşsak ii olur aslında malum daha 7
ay var. raporum çıktı her ay alıcam Allah nasip ederse. şimdilik işler ii gibi. pazartesiyi bekliyorum dört gözle kendinize ii bakın. balım sen coraspin de alıyorsun değilmi aynı zamanda.
 
mrb seda burdan bu sekilde yazısıyoruz ama ecz için yasak değildir heralde değil mi? şimdilik bulduysan iyi.bitmesine yakın haber verirsen birde semt olarak seni yönlendirebilirim...benimde kalan iğnelerim buzdolobında duruyor herhengi bir sey olmamıştır heralde kasım ayından beri...güzel iyi sağlık haberlerini bekliyoruz öpüldün kendine iyi bak bebişide
 
güzin o benimde aklıma geldi onun için ecz ismi vermedim bende. olmadı msnden konuşuruz. gerçi msn verilebiliyormu bilmiyorum ama. izin alcam bende evde geçircem şu iki haftayı işe gitmek zor geliyor sıcakta. doktor arkadaşlara sordum onlarda dolapta tutuyor sıcaklarda .birşey olmamıştır senin iğnelere Allah en kısa zamanda kullanmayı nasip etsin öptüm sende kendine ii bak..
 
balım mrb.çalıştık bakalım bu ay ama 12-13 gibi belli olacak hayırlısı ilk ay tutacak değil ya . balım nasıl iki üç gün önce anlamadım ya canım....ant.sıcağı daha farklıdır mutlaka mümkün olduğunca sokağa çıkma dikkat et. ne kadar oldu ?nasıl gidiyor?kendize bebişlerize iyi bakın
 
merhaba güzin.hamileliğini geç öğrenmemen açısından söyledim.ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi.ben 13. haftanın içindeyim.şu anda iyi gibi herşey inşallah böyle devam eder.
seda ben bebe aspirini kullanıyorum.coraspirinde aynı sanırım.
 
arkadaslar sizden yardım istiyorum. 3 ay önce düşük yapmıştım.bebeğin kalbi durmuştu. trombofoli paneli testinden yaptırmak istiyorum .doğum kontrol hapı kullanırken bi dönem kanda pıhtılaşma olayını yaşamıştım çünkü . ama malesef devlet hastalerindeki doktorlar 3 düşükten sonra bu testleri yapıyorlarmış.özelde yaptırsak dünya kadar para istiyorlar. ne yapmam lazım arkadaslar bana bir fikir verin. yani devlet hastanesine gidip o testi yaptırır mısınız desem kesin terslerler ve 1 düşükte gerek yok derler .yardımlarınızı bekliyorum.
 

merhaba ilsu.ben ikinci düşükten sonra yaptırmıştım bu testi.ankarada yaptırdım testlerimide.eğer ankaraya gitme imkanın varsa hastahanenin ismini verebilirim.nifi diye bir arkadaşımız vardı o da ilk düşükten sonra yaptırmıştı galiba .sağlık güvencen varsa tüm testler ücretsiz.
 
canım tşkler , ben istanbulda yasıyorum. sanrim o testleri üniversite - arastırma hastaneleri falan yapıyor. ssk var benim . nifi nerede oturuyor acaba ? biliyomusun canım .
bende 2. cocuktan önce kesin istiyorum bu testi yaptırmayı. sansa bırakmak istemiyorum .
 

tam hatırlamıyorum ama ankaralı değildi o.aksaray dı sanırım.ankaraya gelmişti test için.
 
ilsu mrb. seni anşıyorum insan tabiki tekrar aymı şeyleri yaşamak istemiyor ama üniv.bile ilk düşükte yapmıyorlar.gerekirse tek tek araştır yaptırmaya çalış dkt.ne diyor bu konuda ?
 
balım tşk. anladım seni doğru söylüyorsun 28-29 güne kadar gelmezse kan testi yaptıracağım öyle düşünüyorum .sen zoru atlattın öyle düşün olumlu düşün ok.
 
seda sana iyi tatiller evde olmak çok güzel birşey çalışan insan eve hasret oluyor ben öyle oluyorum.iğneleride bitmesine yakın gene konuşuruz!
kızlar iğne yerleriniz nasıl?ağrı sızı varmı?
 
ilsu mrb. seni anşıyorum insan tabiki tekrar aymı şeyleri yaşamak istemiyor ama üniv.bile ilk düşükte yapmıyorlar.gerekirse tek tek araştır yaptırmaya çalış dkt.ne diyor bu konuda ?

güzin gittiğim dr yaptırsan iyi olur dedi. şimdi ben desem ki 2 düşük yaptım ancak öyle mi arastırmaya giderler acaba benneyaptımki
 
sağol güzin evdeyim :))) iğnelere baya alıştım kendim göbekten vuruyorum inan dışarda yaptırdıklarımdan daha az morardı kendi vurduğum yerler. iğne yerleri biraz acıyor ama olsun. morarıyor biraz damara denk getirmemek lazım. yatarak ve yavaş yavaş yapıyorum göbeğe devam. ama 3. aydan sonrqa bacağa geçerim. Allah nasip ederse. doktora gittik kese büyümüş ama bebek daha gözükmüyor. doktorum karın üstü bakıyor daha gözükmez dedi..haftaya gidicez tekrar. lekelenmeler içinde önemli değil dedi gerçi durdu artık şükür..çok konuştum çenem düştü kendinize ii bakın.senden güzel haberler bekliyoruz güzincim
 
merhaba arkadşlar yardımınıza ihtiyacım var.iğnelerimi bulamıyorum.siparişle geliyodu.şimdi depolarda yokmuş.yarın marmaristen getirtcez telefonla ancak orada bulabildik.seda sen izmirde hangi eczaneden buluyorsun.eczanenin ismini verebilirmisn.acil ama.şimdiden teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…