Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba bende foruma bugun üye oldum. zannederdım kı bu kan pıhtılaşması sorunu sadece bende var ama o kadar kışı bu dertten muzdarıpkı. öncelıkle hepınıze gecmış olsun.bende de faktör5 leıden eksiklıgı var benımkı homozıgot yanı en tehlıkelısı.cift taraflı gen hatasından kaynaklanıyo.2 yıldır coumadın adlı kan sulandırıcı kullanıyorum ve bu ilacı omur boyu kullanmak gerekıyo. su an bebek dusunuyoruz ve doktorumuz bana clexan iğne verdı butun hamılelığım boyunca bu ılacı kullanmam gerekıyo.su an hamıle değilim ama anne olmayı cok istıyorum. benım durumumda olan herkese acıl şifalar dılıyorum allah her kadına anne olmayı nasıp etsın inşallah:ecrin_bebek:
İnşallah hamileliğinin sonuna kadar problemsiz gider, bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına Berfe.
Bende de pıhtılaşma sorunu tespit edildi, 16 Martta düşük yapmıştım.
Ardından yapılan testlerde bu çıktı.
Şimdi aspirin ve folicplus kullanıyorum.
Hamile kalınca da iğne dedi doktorum, henüz bekliyorum.
Ama bu iğne kısmı düşündükçe korkutuyor beni, sen neler yaşadın, alıştın mı iğneye anlatır mısın biraz?
Tekrardan kutlar, bebeğinle birlikte sorunsuz bir hayat dilerim canım, iyi bak kendine.
canım sana cok gecmiş olsun bebeğin için cok uzuldum gercekten cok zor bı durum.doktorum bana da düşük tehlıkemın olabılecegını soyledı. ama sunu sakın unutmakı düşen bebek herzaman sakat bebektır. dunyaya sağlıksız gelmesınden daha ııdır en azından. herseyın hayırlısını dılemek lazım. ben iğneyı 19 marttan berı kullanıyorum.ilk başta cok korkkuttu bu durum benı nasıl olur nasıl yaparım dıye cok dusundum bı de uzun soluklu kullnılması gereken bı ığne bılıyosun. iğneyı karından yapıyorum. iğne acıtmıyo ama içindeki ilaç bıraz yakıyo. ben artık alıştım buduruma. hele bı de bebeğimin kalp atısını duyunca herseyı unuttum. öyle guzel bır duygukı bu. onun için herseye değer. buyuyunce ona onu ne zorluklarla doğurduğumu anlatıp gururlanancağım inşalllah. :dance::dance: sende içini ferah tut ii düşünki ii olsun. kafana takılan bısey olursa sorabılırsın elımden gelenı yapmaya calışırım
Slm . Ben de pıhtılaşma varmış daha yeni tanı konuldu. Sinan beyve asistanı ilgileniorlar. Kafama takılan şey tanı konulur konulmaz beni yatışa aldılar. Hocalarım belirli bir süre vermiyorlar biraz burdasın diyorlar. Acaba daha kaç gün burada kalırım? (Şuan 2. günümü tamamladım hastahanede ayrıca 8 haftalık hamileyim.) İğne tedavisi ve aspirin veriyorlar. Asıl sonuçlarım ayın 13-14 de çıkacakmış.
Bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi teşekkurler.
Not : ilk cocugmu düşürdüm hiçbir bilgi verilmemişti bu konu hakkında. Kürtaj olurken berkant beyin hastası oldum o vesileyle devam ettim.
merhaba arkadaşlar özlem ben bende iki defa düşük yaptım sonra yapılan testlerin sonucunda mthfr 1298 heterozigot mutasyon çıktı izmirde yaşıyorum ve hamile kalmayı düşünüyorum burada bildiğiniz bu konuda uzman bir doktor varsa tavsiye etmenizi rica ediyorum nede olsa tedirgin oluyor insan emin ellerde olmak istiyor. birde benim merak ettiğim şey hamilelik dışında bu pıhtılaşma olayı başka hastalıklara zemin hazırlarmı acaba bu konuda bilgisi olan varmı? şimdiden teşekkürler