- 2 Mart 2024
- 665
- 121
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Hastaneye gitsem bebek var ilaç verirler mi bilmiyorum eşim de artık sürekli doktora gittiğim için götürmüyor bu kadar uzun sürmezdi hiçhastaneye gitsen
Dinlensem de aynı sabahtan beri geçmiyor yemek yiyince mide şişti kötü oldum iyiceBenim hamilelik belirtim carpintiydi kendimi sakin biyere cekip sakinlesdiriyordum yavas yavas nefes alip veriyordum ve carpintimin durdugunu dusunuyordum zaten azala azala duruyordu
Doktora gitmelisinDinlensem de aynı sabahtan beri geçmiyor yemek yiyince mide şişti kötü oldum iyice
Kadın doğum mu verdiBenim de hamileyken birkac kere carpintim oldu. Doktorum bana bir damla vermisti. Ama ben yurtdisinda yasiyorum turkiyede var mi bilmiyorum. İllaki baska bir tane vardir bence doktorunuza danisin.
EvetKadın doğum mu verdi
18 ama başından beri ara ara oluyordu ilk defa bu kadar uzun sürdüBende de oluyordu ve hâlâ oluyor hatta şu an bile var…
Kaç haftalıksın beybi
Demirim normal çıkmıştı gebelik başında. yine baktırdım sonuçlar çıkmadı daha. zaten ritim bozukluğu vardı benim iyice tetiklendi bebek büyüdükçe ne yapıcam bilmiyorumBende de oldu bir dönem, doktor kan testi yaptı demirin düşük olabilir diye. Benim normaldi (Akdeniz anemisi var bende zaten demir kullanamıyorum ben). Testten sonra da geçti ilginç bi şekilde