- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Büyük ihtimal ondandir iyi en azindan 5 sn dinlemissiniz biz onu bile dinleyemedikAaa dün ondanmi doktorum sesi açmasıyla kapaması bir oldu bende sasirmistim niye böyle yaptı diye bizde ilk defa dün duyduk ama dediğim gibi 5 sn bile değildir açtı ses geldi kapadı
Her doktor farkli demek ki ..tabiki bende doktoruma güveniyorum cok tecrübeli kendisi buna eminim Sizin doktorunuzda sizi ve bebegi tehlikeye atacak bisey yapmazBilemedim bnm doktorum da iki kere dinletti uzun uzun. Tabikide doktoruma guveniyorum. Bebegi tehlikeye atacak birsey yapmaz diye dusunuyorum.
Ama sen yinede doktoruna guven. Farkli goruslerde olsalarda bizim ve bebegmzn sagligini dusunduklerine eminim.
Bazı doktorlar boyle malesef ben kendim rica etmiştim uzun yıllar ve bekledik kalp atışını 2 saniyede olsa duymak istiyrm dedim p zman çok küçük acmistiKizlar Merhaba,
Kafama takilan biseyi size danismak istiyorum.
10 haftalik Hamileyim cok Sükür ve hersey yolunda. Ama henüz kalp atislarini dinletmedi bize doktor 3 ay dolmadan cihazla kalp atislarini dinletmek bebek icin sakincali olabilir dedi var mi bunu yasayan yani Size doktorunuz ne zaman dinletti ve böyle biseyi hic duydunuz mu ?
Çok istiyorsan sağlık ocağında dobler ile diyebilirsin artık 10cu haftada sağlık ocagi dinletebiliyorBüyük ihtimal ondandir iyi en azindan 5 sn dinlemissiniz biz onu bile dinleyemedik
Her doktor farkli sanirim benim doktorum dinletmiyorum dedi sakat olma ihtimalini yükseltiyor dedi o yüzden bizde israr edemedikBn de 7 haftalık hamileyim kalp atışını dinledi bi sakınca durumu yok bebeğe zarar olmaz dedi
Aynen benim Doktorum sakat olma ihtimali yükseliyor dedigi icin israr edemedik biz ekranda gördük ama Kalbinin attigini cok Sükür o bile cok güzeldiBazı doktorlar boyle malesef ben kendim rica etmiştim uzun yıllar ve bekledik kalp atışını 2 saniyede olsa duymak istiyrm dedim p zman çok küçük acmisti
Aynen bizede ekranda gösterdi o bile yetti yüzümüz güldü cok Sükür beklicez mecburen sonra InsAllah istedigimiz kadar dinlerizBanada doktorum tercihen dinletmediğini söyledi 7+6 idim. Ama gösterdi bu atan kalbi diye.
10. Haftada tekrar gitmiştim o zaman dinletmişti çok kısa. Doktorunuz 12. Haftayı yani 3 ayı uygun görüyorsa beklenebilir aslında.
Hamilelik bol sabır gerektirirAynen benim Doktorum sakat olma ihtimali yükseliyor dedigi icin israr edemedik biz ekranda gördük ama Kalbinin attigini cok Sükür o bile cok güzeldi
Gercekten öyleymis. Ikimizin dogumu nerdeyse ayni zamana denk geliyorHamilelik bol sabır gerektirir
Evet 2 3 gün var aramızdaGercekten öyleymis. Ikimizin dogumu nerdeyse ayni zamana denk geliyor
InsAllah ya kis Bebegi olacaklarEvet 2 3 gün var aramızdains sağlıklı doğumlarimiz olur
Evet ekranda gördük bizde zaten o bile yettiDuyman çokta öenmli değil bazı doktorlar dinletmek istemiyor .
Ekranda atmasını görmesi yeterli ..
Benım doktorum 6+2 den beri dinletti .. ama sanıyelik .
5 sn toplamda anca ..
Evet ekranda gördük bizde zaten o bile yetti
Amin cok Tesekkür ederim. Sadece merak ettim her doktor böyle mi diyeAynen için rahat oldun hiç endişe etme
Zaten kötü bişey olsa doktorlar çaat diye söylüyor
Allah bağışlasın
Cinsiyeti bile belli değil erken diye düşünüyorum 5 6 aylıkken başlarız diye düşünüyorum ama evde badana işleri falan var önce onlardan başlıcaz agirlasmadan sonra bebek alışverişine baslicazInsAllah ya kis Bebegi olacaklarbebek alisverisine basladiniz mi siz yoksa daha erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?