Hamilelikte Kalp atisi

ChocolateCookie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
2.406
20.799
223
Kizlar Merhaba,

Kafama takilan biseyi size danismak istiyorum.
10 haftalik Hamileyim cok Sükür ve hersey yolunda. Ama henüz kalp atislarini dinletmedi bize doktor 3 ay dolmadan cihazla kalp atislarini dinletmek bebek icin sakincali olabilir dedi var mi bunu yasayan yani Size doktorunuz ne zaman dinletti ve böyle biseyi hic duydunuz mu ?

Ben tam hatırlamıyorum ama 7.haftaydi sanirim dinledim kalp atışını ve 22hhaftalik hamileyim her gittiğimizde dinletiyor en güzel melodimi

Ben tam hatırlamıyorum ama 7.haftaydi sanirim dinledim kalp atışını ve 22hhaftalik hamileyim her gittiğimizde dinletiyor en güzel melodimi
Masallah ne güzel bize Doktor dinletmedi sakincali dedi bende anlamadim ama ekranda kalbin attigini gördük cok sükür ama duyamadik henüz ..

Masallah ne güzel bize Doktor dinletmedi sakincali dedi bende anlamadim ama ekranda kalbin attigini gördük cok sükür ama duyamadik henüz ..
Doktorlar bu konu da 2ye ayrılıyorlar ve maalesef halkta öyle. Sonra herkes birbirine öğüt veriyor
Ah sağlıklı olsun da inşallah sen de en güzel melodini yakın zaman da dinlersin arkadaşım.

Ama sen yenı annesın en azından bır kere dınletmesı lazım. Insan o duyguyu yasamak ıstıyor. Istersenız bır kere baska doktora gıdın dınletsın. Ben 6+4 dınlemıstım. Sonra dınletmesede olur. Bende cok doktor utrasyon seven bırı degılım ama bu da özel bırsey.

Doktorlar bu konu da 2ye ayrılıyorlar ve maalesef halkta öyle. Sonra herkes birbirine öğüt veriyor
Ah sağlıklı olsun da inşallah sen de en güzel melodini yakın zaman da dinlersin arkadaşım.
InsAllah ya ama cok sükür ekranda görünüyordu pit pit attigi

Masallah ne güzel dinleyebilmissiniz bize daha dinletmiyor doktorumuz bebek icin sakincali olabilecegini söyledi bizde mecbur bekliyoruz

Doktorunuz ultrasonda kalp atışı olduğunu görür hatta siz de görebilirsiniz. Ben 6+2 de dinlemiştim ama evet zararlı o yüzden sadece bi kaç saniye dinletirler. Çünkü o aletin o özelliği açılınca bebekte ısı artışı olur ve uzun süreli dinlemelerde hayati etki edebilir. Isı artışından kastım ciddi artislardir. Sizin dr unuzda sadece önlem almak istemiş ama bana bu tectubesizlik gibi de geldi. Başka bir dr a giderseniz size meleginizin kalbini dinletir. Yaklaşık 5 sn falan ama eve gelip dakikalar sürmüş gibi kulaklarinizda yankılanır.

EVet dediginiz gibi ekranda gördük kalp atisini cok Sükür o bile yetti bize aslinda .. benim Doktorum biraz tedbirli sanirim hic bir hastasinda dinletmiyormus

belkide olsaı kötü bir durumla karşılaşırsan üzülmemen için dinletmiyordur ama buna o karar veremez senin hayatın sonuçta
Sanirim o yüzden degildir cünkü tedbirli biraz kendisi her hastasina uyguluyor bunu büyük ihtimalle.. ekranda görmek bile cok güzeldi o sesi duymayi hic düsünemiyorum bile nasil bi mutluluk olur kimbilir

Tabi drunuzla güvende ve huzurlu hissediyorsaniz zaten sorun yok.rabbim saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin
Tesekkür ederim Allah razi olsun Hamile olan herkes Bebegini saglikla kucagina alir InsAllah muhtesem bi duygu Allah herkese yasatsin

Benim doktorum da 10 haftadan sonra dinletiyor .
Ama belirtilerim azalınca tedirgin olup yakındaki bir tip merkezine gidip dinlemiştim kalp atışını .

Aaa dün ondanmi doktorum sesi açmasıyla kapaması bir oldu bende sasirmistim niye böyle yaptı diye bizde ilk defa dün duyduk ama dediğim gibi 5 sn bile değildir açtı ses geldi kapadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…