hamilelikte kalan kılolardan nasıl kurtuldunuz

emelsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
125
1
96
42
Antalya
selamlar. ben 2 ay önce normal doğum yaptım. hamilelikte 13 kilo aldım. 52 kıloydum 65 kılo il bitrdim
doğum sonrasındada 57 kiloya kadar düştüm ama bu kalan 5 kıloyuda vermem lazım . kurban sonrası doğum ıznmı bitiyo. işe başlıcam eskı pantolanlarıma olmam lazım. 36 beden giyiyodum ne guzel. şimdi 38 beden ancak oluyor. emzirdiğim için dyet falkan yapamıyorum. zayıflama çayı da ebebbğim için ii olmayabilir. spor demişin bebişdir ev işidir hemen akşam oluveriyor. aslında çok fazlam kalmadı ama eskıye oranla baya bı fazla benım için çoğu bayan gibi bende takınıtlıyım bu konuda

bende 1 temmuzda dogum yaptım 51 ıle hamıle kalıp 64 ıle doguma girdim
su an 53 kgyım 45 48 lere inebılsem ne mutlu bana butun gıysılerımı gıyebılecegım ama sezeryandan dolayı 6 ay spor yasak
yürüyüş yapabilirsin ya da yüzebılırsın
53 kg bana o kadar cok gelıyor kı hala hamılelıkte gıydıgım gıysılerımı gıyıyorum ıcımden alısverıs yapmak bıle gelmıyor
allah kımseyı şişman etmesın :)

sanırım hamileikten öncekı kıloya inyomuşun ama altına ınmek bıraz daha zor olulyomuş. ne guzel senın ya baya bı vermişin. aslında benım yemem içmem de her zamnkı gıbı hamileikten öncekınden fazla bieşy yemıyorum tabı az da yıyemem reji yapar gıbı bebişime sağlıklı süt olmas dıye.
valla spor olayı çok zor bebişle nasıl yapayım yuruyuş yuzme bıde bı yaraması benım cadı bebişim çok ağlıyo. allah yardımcımız olsun
ama sen çok ii vermişin ya. kendiliğinden mı gitti. bişey yaptınmı sezeryan olmasınra rağmen çok ii

allah askına benımle dalga gecmedıgınızı soyleyın 64le hamıle kaldım suan 77 yım kac beden gıyıyorum hbrım yok zaten evden cıkasım yok sureklı temızlık flan yapıyorum kendımı ıse vurdum yanı

Valla ya.bunlar dalga geçiyor insanla.ben 67 kiloyla kaldım.şimdi 83 kiloyum.ekvator kuşağı gibi hissediyorum kendimi.büyük bi ihtimal sezeryanla dogurcam.al sana 6 ay şişko şişko gezmek.işe giydiğim tüm kıyafetler komple değişcek...offfff!!!!!

bende 45 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim şimdi 57 kiloyum.aslında kilom şuan gayet iyi oldu eskidende çokkk zayıftım bişeye benzemiyodum:)) ama gel gör ki bayramdan sonra öğretmenliğe devam.34 beden pantolonları bile daralttırıp anca giyen ben,xs gömlekleri yine daraltıp giyen ben şimdi 38 bedene anca giriyorum.düşünsenize 1 gardolap elbise çöpeee( mecazi anlamda tabi çöpe)maddi manevi çöküntü içerisindeyim:)))

kizlar selam,
Ben 3ekimde anne oldum..normal epidural oldu..boyum 1.70 ve 58 kilo ile hamile kaldim..71 ile doguma girdim suan 65 kiloyum..valla ben 38 beden pantalon giyodum..ne yazikki suan 38 beden olmuyor..40-42 anca..mart 1de ise baslicam o zamana kadar belki kilolari veremem ama is tempom yogun oldugu icin insallah veririm marttan sonra..valla veremezsem o kadar elbisem o kadar pantalonum nasil olacak bilmiyorum..hele birde haziranda 2 tane dugun var insallah eski kiloma donerimde elbiselerim olur,yeni almak zorunda kalmam..

bende 52 kiloyla hamile kaldım ve doğum sonrası 67 de kaldım. Sütüm olsun diye bol bol yiyincede 72 ye kadar çıktım aynalara bakasım gelmiyordu hiç yeni bi kıyafet almadım sinirlerim iyice bozulmuştu. karar verdım ve diyete başladım şu an 64 teyim 8 kilo verdım, inş 10 daha verip eski kiloma dönücem. her şey karar verip istemekte .

şimdi ise 70 kloyum cok çabalıyorum ama ınemıyorum ne yaptınız kızlar banada soyleyın

şimdi ise 70 kloyum cok çabalıyorum ama ınemıyorum ne yaptınız kızlar banada soyleyın

8 kiloyu diyetle ve bol su içerek verdım aç kalarak desem daha dogru olur, şimdı dokuzlu çay aldım ona başladım bugun ıkıncı gun inşallah işe yarar çok ümitliyim bakalım ne olucak, tabi diyete dewammm

meme verince kalori yakiosun diolardi da inanmiyordum..yukaridaki mesaji 12 ekimde yazmisim ve 65 kiloymusum..dun tartildim 62,5 kiloyum..valla meme verdigim icin mi yoksa yorgun dustugum icin mi kilo veriyorum o tartisilir ama 40 bedene girebiliyorum artik..
Az kaldii su lohusalik bitsin,hepsini vericem eski kiloma geri donus yapicam..zaten 26 kasim itibari ile sporada basliyorum..inadim inat eski kiloma hatta evlendigim kiloma dusucem..

65 kilolardaydim evlendigimden beri. 68 kiloyla da hamile kaldim.doguma girerken 86 kilodaydim. 18 kilo(
28 eylul 2012 de dogum yaptim. Bebegim 4 kilo dogdu ertesi gun tartidim 81 kilo idim. Şoka girdim.
Eve gttim bol terleme stres uykusuzluk 1. Haftanin sonunda tartildigimda 75 kilo cikti. İnanamadim cok mutlu oldum
fakaaattt bugun 1 ayi gecmesine ragmen 73.8 lerdeyim,hic kilo veremiyorum.
Sut olsun diye fazla yemek yedigim felanda yok.
Hicbir kiyafetim olmuyor bol elbiselerim vardi onlari gymeye calisiyorum. Onlarinda altina ayakkabi priblem oluyor. Ayaklarim zaten buyuktu daha da buyumus. Sadece spor ayakkabi gyebiliyorum hofff

selam kızlar bende 1 eylülde doğum yaptım 57 kilo ile hamile kaldım 78 kilo ile doğuma gittim kendime inanamıyordum 21 kilo offff şuan 63 kiloyum ama ilk günlerdeki gibi kilo verilmiyor ilk günler şişkinlikler falan inince güzel gidiyordu kilolar ama moralimi bozmuyorum kızımı emziriyorum diyet falan yapmıyorum sonuçta 21 kiloyu 9 ayda aldım daha doğum yapalı 2 ay oldu elbet gider kalan kilolarda

Mrb kızlar bende 58 kilo ile hamile kaldım ve tam 19 kilo aldım.dogumdan bıkac gun sonra tartıldıgımda sadece 3kilo gitmişti.kızım 6aylık oldu ve benim hala vermem gereken 10 kilo var.emzirmekle kilo verildiğine cok inanmıyorum ya da ben veremedim.kızım 4 aylıkken diyetisyene gittim ama o ay sütüm azaldı vicdan azabı duyup bıraktım rejimi.normal yemeye devam ediyorum.bebişim içn ek besinlere çok yeni başladık bıkac aya kadar sıkı bir rejim dusunuyorum.böyle şişko yaşayamam

ben de 65 kiloyla hamile kaldım 81 kiloyla doğum yaptım. şimdi 68 kiloyum. doğum yapalı 3 ay oldu ama vücudum bi garip olmuş, sarkmış gibi sanki, sıkı bi spor istiyor sıkılaşmak için ama bebekten vakit bulup karnımı bile doğru düzgün doyuramazken sporu nasıl yapacağım bilemiyorum. aynaya bakmak istemiyorum...

selam,
Eylül 26' da doğum yaptım. Oğluşum yarın tam 2 aylık olacak. 53 kilo ile hamile kaldım 76 kilo ile doğurdum. İnanmayacaksınız tam 23 kilo aldım. Doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 68 kiloyum, tam 8 kiloyu hastahanede bırakmışım. Aradan 1 ay geçti 66 kiloyum, 2.ay oldu hala 66 kiloyum. Resmen durdu kilo vermelerim. Önümdeki beş aylık hamile gibi duran göbek cabası.Emziriyorum şükür, ama emzirmek çok iştah açıyor, çok yiyorum, iştahım olmasada emsin diye yemediğim şey kalmıyor. Ve ben kafamdan 6 ay kilo vermeyi attım, emzirmek verdirir diyolar hani nerde?? yemeyi kesememki, su iç yeter diyolar süt olsun diye ama azcık yemeyi azaltayım sütüm azalıyo, göğüslerim yumuşuyo ve küçülüyo, ama tatlıları, sütlaçları, bulgurları götürünce göğüsler taş oluyo, süt doluyo.napiim oğluşum için değer, ha birde en çok kafama taktığım şey ayaklarım, 39 giyiyodum şimdi 42 falanlar galiba:)) hiç bir ayakkabım olmuyor hala, 40 numara spor ayakkabı aldım onu giyiyorum heryere:)) bu ayaklar eskiye dönecek mi?? kilom kalsada şu ayakkabılarımı giysem en azından:))
bence kimse kafaya kiloları takmasın, 1 yıl içinde hepsi gidecek, bebişlerimizin arkasından koşarken:))sevgiler
Ferit' in annesi

neyse ki size yazdığımdan beri 4 kilo verebildim:) ollleeyyy 73 üm ve kararlıyımmmm eski kiloma dönücem Allahın ıznıyle plates yapmaktan yuruyemıyorum bıle cırpıyorum resmen kendımı. e kız d emıyo dıyet de yapaamm amaaa 3 lıtre su ıcıyorum gundee calısamıyorum artık dusunun halımı

Merhaba kızlar,

Ben de 53 kg ile hamile kaldım,doğuma bir gün kala tartıldığımda 73 kiloydum.20 kilo aldım.Doğumdan 1 hafta sonra 8 kilo verdim,şok oldum ve çok sevindim,ohh gidecek bu kiloloar böyle dedim kendi kendime.Bir ay sonra 64 kiloya düşmüştüm bile ama şuan 2,5 ay oldu hala aynı kilodayım.Emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama dikkatli yemeğe çalışıyorum.Mesela pilav,makarna çok az yada hiç,ekmek sadece kahvaltıda o da tam buğday veya çavdar,bol su içiyorum ve bir de sürekli elimde içinde yeşil çay olan bir fincan.Belki bunlara dikkat etmesem daha çok kilo alırdım ama veremiyorum da..Kış olduğu için bebişim çok minik oldığu için dışarı da çıkamıyoruz,hareket sıfır ama bir karar aldım,her gün kayınvalidem (yakın oturuyor zaten,işe başlayınca Nil e o bakacak) bana uğarayack,Nil'i emzirip,uyutup hemen dışarı çıkıcam,en az 1 saat hızlı yürüyüş yapıp gelicem eve.Faydası olacağına inanıyorum.Nisan da işe başlayacağım,işe başlamadan kilo vermem lazım,hiçbir kıyafetim olmuyor,ben normal de minyon bir kızım boyum da kısa 1,55 , S beden giyerken artık L giyiyorum yada geniş kalıplı M ..Offf insanı bunalıma sürüklüyor bu durum, motivasyon sıfır,kendimi çok şişko ve çirkin hissediyorum..Napıcaz biz yaaa (

ben napıcam ya?
90 da hamile kaldım,103 ile doğuma gittim.
şimdi tekrar 90ım.
hem kzmda emmiyor,sütüm de kesildi zaten.
yarın kırkımız çıkıyor.çok zor vericem.
ahh bi 80lere düşsem gerisi gelicek biliyorum da,
90 da kaldm öylece =(((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…