şimdi ise 70 kloyum cok çabalıyorum ama ınemıyorum ne yaptınız kızlar banada soyleyın
kizlar selam,
Ben 3ekimde anne oldum..normal epidural oldu..boyum 1.70 ve 58 kilo ile hamile kaldim..71 ile doguma girdim suan 65 kiloyum..valla ben 38 beden pantalon giyodum..ne yazikki suan 38 beden olmuyor..40-42 anca..mart 1de ise baslicam o zamana kadar belki kilolari veremem ama is tempom yogun oldugu icin insallah veririm marttan sonra..valla veremezsem o kadar elbisem o kadar pantalonum nasil olacak bilmiyorum..hele birde haziranda 2 tane dugun var insallah eski kiloma donerimde elbiselerim olur,yeni almak zorunda kalmam..
65 kilolardaydim evlendigimden beri. 68 kiloyla da hamile kaldim.doguma girerken 86 kilodaydim. 18 kilo(
28 eylul 2012 de dogum yaptim. Bebegim 4 kilo dogdu ertesi gun tartidim 81 kilo idim. Şoka girdim.
Eve gttim bol terleme stres uykusuzluk 1. Haftanin sonunda tartildigimda 75 kilo cikti. İnanamadim cok mutlu oldum
fakaaattt bugun 1 ayi gecmesine ragmen 73.8 lerdeyim,hic kilo veremiyorum.
Sut olsun diye fazla yemek yedigim felanda yok.
Hicbir kiyafetim olmuyor bol elbiselerim vardi onlari gymeye calisiyorum. Onlarinda altina ayakkabi priblem oluyor. Ayaklarim zaten buyuktu daha da buyumus. Sadece spor ayakkabi gyebiliyorum hofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?