Hamilelikte kahverengi leke ??

Dnzzz48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
65
24
88
29
Merhaba kızlar 5+5 günlük hamileyim cuma günü kontrolüm var. Bundan 2 gün önce kahve rengi akintim geldi 1 kere . Sonta dün akşam da sarı akıntının içinde kıl gibii çok çok az kan geldi . Şöyle diyim 1 damla kanın çeyreği bile değildi. Ip ince ve kıl gibiydi. Devami gelmedi bende asiri bi kanama yada damla kadar olmadigi.icin gitmedim doktora cumaya kontrolum vat zaten ama icim icimi yiyor . Annem cok efhamlaniyorsun diyor bana kalsa coktan gitmistim doktora . Sizce ne bu kafayi yicem yardimci olur.musunuz ? yasayan var mi

Canım ben 6. Haftaya kadar yaşadm bu durumu dinlendim o hafta. Sonra geçti. Yerleşme kanaması ama doktora söyle mutlaka tabi

Canım ben 6. Haftaya kadar yaşadm bu durumu dinlendim o hafta. Sonra geçti. Yerleşme kanaması ama doktora söyle mutlaka tabi
Çok çok az geldi zor farkettim bisey olmasın da çok korkuyorum . Ilk hamileligimde de düşük riski ve erken doğum riski vardı ilaçlarla toplarladim buda öyle olcak diye aklım cikiyor

Çok çok az geldi zor farkettim bisey olmasın da çok korkuyorum . Ilk hamileligimde de düşük riski ve erken doğum riski vardı ilaçlarla toplarladim buda öyle olcak diye aklım cikiyor
Ama kötüye odaklanıp negatiflik yükleme kendine. İyiye odaklan. Evet tedbirli olmalısın ama kendni yıpratma. Bendeki kahverengi akıntı baya vardı hatta adet gibi. Progestan verdi o kesti akıntıyı

Ama kötüye odaklanıp negatiflik yükleme kendine. İyiye odaklan. Evet tedbirli olmalısın ama kendni yıpratma. Bendeki kahverengi akıntı baya vardı hatta adet gibi. Progestan verdi o kesti akıntıyı
Annemler bisey olmaz korkma.diyor ama ben soylucem genede doktora önlem almış olurum saol cnm ya teşekkür ederim desteğin için

Canım rahim dışa kanamada olabilir. Dikkat et kalkma yerinden gidince soyle doktora progestan Başkaya bilir hayırlısı ınsllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…