- 14 Aralık 2024
- 23
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Duruecelina
Merhabalar 10 haftalık hamileyim 2 gündür kahverengi akıntım oluyor ara ara ve şuan çok tedirginim başına gelen oldu mu acaba neden kaynaklı olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza sormanızda fayda var.Merhabalar 10 haftalık hamileyim 2 gündür kahverengi akıntım oluyor ara ara ve şuan çok tedirginim başına gelen oldu mu acaba neden kaynaklı olabilir
Merhaba yaklaşık 20 günlük hamşleuim kahverengi akıntım olmuştu önceden azıcık şimdi bugün bayağı oldu tehlikeli mi çok korkuyorumDoktorunuza sormanızda fayda var.
Düşük tehlikesi olabilir. Bir doktora gidinMerhaba yaklaşık 20 günlük hamşleuim kahverengi akıntım olmuştu önceden azıcık şimdi bugün bayağı oldu tehlikeli mi çok korkuyorum
Başıma geldi doktorunuza danışın kesinlikle hormon ilacı verdiler o şekilde düzeldi benim aynı şekilde akinti olmuştumMerhabalar 10 haftalık hamileyim 2 gündür kahverengi akıntım oluyor ara ara ve şuan çok tedirginim başına gelen oldu mu acaba neden kaynaklı olabilir
Yerleşme kanaması olamaz mıDüşük tehlikesi olabilir. Bir doktora gidin
Doktora gitmemek için her yolu deniyorsunuz maşallah sorumlu bir anne olacaksınız belli ki.Yerleşme kanaması olamaz mı
Doktora en erken yarın sabah gidebilirim yarım sabaha kadar lendimi kahredeceğim için soruyorum ne kadar zeki olduğunuz da önyargınızdan belliDoktora gitmemek için her yolu deniyorsunuz maşallah sorumlu bir anne olacaksınız belli ki.
Yerleşme kanaması beklenilen adet tarihi öncesi oluyor bildiğim kadarıyla.Doktora en erken yarın sabah gidebilirim yarım sabaha kadar lendimi kahredeceğim için soruyorum ne kadar zeki olduğunuz da önyargınızdan belli
Yerleşme olabilir. Hamileliginizin daha çok yeni imiş. Ama malesef düşük de olabilir. Benim tam böyle olmuştu. 1 hafta kahverengi akıntı, sonra da düşük başladı Yarın muhakkak doktora gidin. Benim hcg hormonal bakmislardi. Zaten düşmeye başladığını görünce anladılar düşük olacağını. Evde hamilelik testi varsa yapabilirsiniz. Benim evdeki testlerin rengi açılmaya başlamıştı akıntı başlayınca. Sonra tamamen negatife döndüydüYerleşme kanaması olamaz mı
yarın en erken saate randevu aldım ama korktum şu an HCG değerleriniz nasıldı kaçıncı haftanızda yaşadınız.Yerleşme olabilir. Hamileliginizin daha çok yeni imiş. Ama malesef düşük de olabilir. Benim tam böyle olmuştu. 1 hafta kahverengi akıntı, sonra da düşük başladı Yarın muhakkak doktora gidin. Benim hcg hormonal bakmislardi. Zaten düşmeye başladığını görünce anladılar düşük olacağını. Evde hamilelik testi varsa yapabilirsiniz. Benim evdeki testlerin rengi açılmaya başlamıştı akıntı başlayınca. Sonra tamamen negatife döndüydü
Bir de doktora gitsem yarın anlar mı bilinmezlik tedirginlikle korkuyla yaşamak o kadar zor ki ilk gebeliğim çok tedirginim bebek içinYerleşme olabilir. Hamileliginizin daha çok yeni imiş. Ama malesef düşük de olabilir. Benim tam böyle olmuştu. 1 hafta kahverengi akıntı, sonra da düşük başladı Yarın muhakkak doktora gidin. Benim hcg hormonal bakmislardi. Zaten düşmeye başladığını görünce anladılar düşük olacağını. Evde hamilelik testi varsa yapabilirsiniz. Benim evdeki testlerin rengi açılmaya başlamıştı akıntı başlayınca. Sonra tamamen negatife döndüydü
Benimki geçti akıntıyla karışıktı. İnsanın ilk gebeliği olduğu için acaba çok mu takıyorum tehlikeli bir şey mi ayrımını yapamıyor yarın sabah randevum var ama uyku tutmuyor haliyleBenm de olmustu progestan kullandik tutunmasini kolaylastirmak icin dusuk tehlikesi olduğundan oluyordu kanamam
Paniklemeni çok iyi anlıyorum ama sakin kalmaya calis yarın muayenede kanama alanı var mı bakar anlar elbette doktor. kanama alanı yoksa bile bol su ekstra takviye progestan ile dinlenirsiniz bir süre. bende yaşadım lekeden korkma dedi kırmızı kana döndü gittim hiç bir kanama alanı da yoktu bazı gebelikte rastladigini soylemisti doktor sakinleş annesi bebeğin inşallah seninledir Meryem suresi ve Kenzül arş duası dinle seni de rahatlatır uyursun sabah güzel haberler alman dileği ileBir de doktora gitsem yarın anlar mı bilinmezlik tedirginlikle korkuyla yaşamak o kadar zor ki ilk gebeliğim çok tedirginim bebek için
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizin gibi güzel insanlardanPaniklemeni çok iyi anlıyorum ama sakin kalmaya calis yarın muayenede kanama alanı var mı bakar anlar elbette doktor. kanama alanı yoksa bile bol su ekstra takviye progestan ile dinlenirsiniz bir süre. bende yaşadım lekeden korkma dedi kırmızı kana döndü gittim hiç bir kanama alanı da yoktu bazı gebelikte rastladigini soylemisti doktor sakinleş annesi bebeğin inşallah seninledir Meryem suresi ve Kenzül arş duası dinle seni de rahatlatır uyursun sabah güzel haberler alman dileği ile
Naptınız acaba doktora gittinizmi benimde kahverengi lekelenmem var 1 ay önce kanamam oldu suan lekelenme olarak devam ediyor allah bebeklerimize güç versin kucagımıza hayırla almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun sizin gibi güzel insanlardan
Gittiğimde bir sorun görmedi ama sonrasında beta HCG değerlerime baktı aradı yüzde 99 sağlıksız gebelil dedi başka bir doktora danışmaya geldimNaptınız acaba doktora gittinizmi benimde kahverengi lekelenmem var 1 ay önce kanamam oldu suan lekelenme olarak devam ediyor allah bebeklerimize güç versin kucagımıza hayırla almayı nasip etsin inşallah
İnşallah güzel sonuclar alırsınız hayırlısı olsun hakkınızdaGittiğimde bir sorun görmedi ama sonrasında beta HCG değerlerime baktı aradı yüzde 99 sağlıksız gebelil dedi başka bir doktora danışmaya geldim