Beni korkutan en cok degerimin cok az artis gostermesi ondan meraktayım aslinda insallah sikinti yoktur cok teşekkür ederimİki hamileliğimde de kahverengi kanamam olmuştu. Doktorum kanın koyu renk olması iyiye işaret önceden olan bir kanamanın göstergesidir demişti. Yeni kanama olsa kırmızı olurmuş kan. İki bebeğimi de sağlıkla dünyaya getirdim. İçinizi ferah tutun umarım iyi haberlerinizi alırız.
8 günde 515 ten 595 e çıkmışsa evet artış çok az, düşük ihtimali var sanırım.. doktorunuz ne dedi
Beni korkutan en cok degerimin cok az artis gostermesi ondan meraktayım aslinda insallah sikinti yoktur cok teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Benimde ilk gebeliğimde oldu düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim
Ama bi sıkıntı çıkmadı
Hap ve fitil kullandım
İlk üç ay son 1,5 ay
Kanama yoğun mu? Düşük yapıyor olabilirsinCuma gününü beklemesem mi acaba baska bi doktorla görüşsem mi bugün kanamam devam ediyor çünkü
Hayir yogun degil kahverengi seklinde devam ediyor halaKanama yoğun mu? Düşük yapıyor olabilirsin
Bu kişiden kişiye değişir. Bazen geç döllenme oluyor falan. Cumayı bekle bence. Cuma günü kan değerlerine göre belli olur bir şeyler.Ben suan 5 haftalik gebe olmam gerekiyordu tahminen bu haftada degerler normalde kac olmaliydi
Teşekkür ederim evet duramicam sanirim bugün gidicem tekrar degerlerim korkutuyor beniCnaım kahverengi akıntı genellikle oluyor sanırım. Bence sıkıntı değerindeki az artış. Benimde az başladı kimyasalla sonuçlandı. Bir test daha yaptır istersen. Yada başka doktora gözük. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?