Hamilelikte kahverengi akinti

Gnsgkce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
19
4
1
32
Merhaba kizlar benim eylül 10 da reglim basladi bu ay olmadim ekim 10 da test yaptim hamile ciktim hcg degerim 515 cikti dün birden kasik agrisi ile bi baktim kahverengi akintim basladi doktora gittik tekrar kan tahlili yapti 595 cikti 8 gunde cok az artis var akintimda devam ediyor böyle bir durumla karsilasaniz varmi acaba yardimci olurmusunuz lütfen

İki hamileliğimde de kahverengi kanamam olmuştu. Doktorum kanın koyu renk olması iyiye işaret önceden olan bir kanamanın göstergesidir demişti. Yeni kanama olsa kırmızı olurmuş kan. İki bebeğimi de sağlıkla dünyaya getirdim. İçinizi ferah tutun umarım iyi haberlerinizi alırız.

8 günde 515 ten 595 e çıkmışsa evet artış çok az, düşük ihtimali var sanırım.. doktorunuz ne dedi ?

İki hamileliğimde de kahverengi kanamam olmuştu. Doktorum kanın koyu renk olması iyiye işaret önceden olan bir kanamanın göstergesidir demişti. Yeni kanama olsa kırmızı olurmuş kan. İki bebeğimi de sağlıkla dünyaya getirdim. İçinizi ferah tutun umarım iyi haberlerinizi alırız.
Beni korkutan en cok degerimin cok az artis gostermesi ondan meraktayım aslinda insallah sikinti yoktur cok teşekkür ederim

Beni korkutan en cok degerimin cok az artis gostermesi ondan meraktayım aslinda insallah sikinti yoktur cok teşekkür ederim

Kimyasal gebelik olabilir :( dış gebelik olsa değer çok yükselirdi tahminimce..
Ama sağlıksız bir gebelik o kesin

Cuma günü tekrar test yapmamiz gerekiyor ondan sonra bişey dileyebilirmiş

Hcg değeri düşük bence de ama kahverengi akıntı bende de oldu ilaç falan da kullanmadım doktorum gerek yok Dedi sadece dinlendim.

Değerin 2 günde 2 katı olmalı , çok az yükselmiş anormal bişiler var sanırım ...

Cuma gününü beklemesem mi acaba baska bi doktorla görüşsem mi bugün kanamam devam ediyor çünkü

Geçmiş olsun
Benimde ilk gebeliğimde oldu düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim
Ama bi sıkıntı çıkmadı
Hap ve fitil kullandım
İlk üç ay son 1,5 ay

Ben suan 5 haftalik gebe olmam gerekiyordu tahminen bu haftada degerler normalde kac olmaliydi

Cnaım kahverengi akıntı genellikle oluyor sanırım. Bence sıkıntı değerindeki az artış. Benimde az başladı kimyasalla sonuçlandı. Bir test daha yaptır istersen. Yada başka doktora gözük. Geçmiş olsun.

Ben suan 5 haftalik gebe olmam gerekiyordu tahminen bu haftada degerler normalde kac olmaliydi
Bu kişiden kişiye değişir. Bazen geç döllenme oluyor falan. Cumayı bekle bence. Cuma günü kan değerlerine göre belli olur bir şeyler.

Benim anlattığınız gibi oldu
Değer iki gün arayla 600-950-902..düşük dendi ama ağrı çok fazlaydı ve kanama vardı...Maalesef dış gebelik ti ve ilaçlarla söktürüldü,düşük yaptım sanırım....Umarım sizin durumunuz farklıdır ve sağlıklı bir gebeliktir ama lütfen ihmal etmeyin....

Cnaım kahverengi akıntı genellikle oluyor sanırım. Bence sıkıntı değerindeki az artış. Benimde az başladı kimyasalla sonuçlandı. Bir test daha yaptır istersen. Yada başka doktora gözük. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim evet duramicam sanirim bugün gidicem tekrar degerlerim korkutuyor beni :KK43:

Back
X