Hamilelikte kahverengi akinti

Cok gecmis olsun dua edin banada hayirlisiyla sonuclanir insallah

Ben suan 5 haftalik gebe olmam gerekiyordu tahminen bu haftada degerler normalde kac olmaliydi
Beklenen adete 1 gün kala 700 civari çıkmıştı benim bhcg. 2 gün sonra 1500 civariydi. Kırmızı kan olmadıkça cok sıkıntı olmuyor sanırım ama bhcg degeri pek normal gelmedi bana

Saglik ocaklarinda sonuclar hemen cikmiyor diye biliyorum o yuzden gitmedim oraya ama yanlis mi biliyorum acaba
En geç ertesi güne çıkmış oluyor. Ama pahali bir tahlil degil, hangi hastaneye gitseniz 25 30 liraya yaparlar sanırım. Sonuc da 1 2 saate çıkar

En geç ertesi güne çıkmış oluyor. Ama pahali bir tahlil degil, hangi hastaneye gitseniz 25 30 liraya yaparlar sanırım. Sonuc da 1 2 saate çıkar
Evet o civarlarda o sorun degil zaten ben yarini bekleyemicem sanirim gidip tekrar tahlil yaptıracağım dua edin bana

Doktorunuz muayene etmedi mi, dış gebelik vs olsa görürdü sanırım. 5 haftalık keseyi falan görmesi, düşük tehlikesi varsa görmesi lazım. İnş düşük değildir. Dikkat edin kendinize fazla evham yapmayın. Nasibi neyse o olur.

İlk üç ay kahverengi akıntı ara ara bende de olmuştu, normal bi durum.Değeriniz biraz düşük gibi, tekrar kan testi yaptırın

Alttan muayene yapti bisey demedi sadece kan tahlili istedi o kadar ben diger tahlille karsilastirdim 8 günde beklenen artisin cok cok altinda o yüzden üzüldün bu duruma Rabbim hayırlısını versin insallah

Benım basıma geldi canım maalesef. Onemlı olan değerin 2 günde bir bir buçuk ıkı katına çıkması. Benim de 1 haftada cok cok az artmıştı mesela ve kahve rengi akıntımla beraber dusuk yapmıştım.. ama lütfen dıyorum eğer böyleyse senın durumun üzülme çünkü bana doktor demek ki sağlıksız bir gebelık demıstı. Bebek henüz oluşmamıştı bile. 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve ayağımda sallıyorum su an 16 aylık kızımı. Lütfen eğer senın de böyleyse üzülme cok kısa bir zaman ıcınde sağlıklı bor gebelık yaşayacaksın çünkü

Amin canim insallah bebeginede cok sevindim Allah bagislasin hayirli bir evlat olur insallah

Ya kızlar hazır konu açılmışken bana da yardım edin. 6 aylık hamileym ve kaç gündür çok sulu akıntım var. Çok ıslaklık hissediyorum. Çamaşırım kirlenmesin diye kağıt havlu faln bırakıyorum. Yoksa her dakka çamaşır değiştirecm. Normal mi acaba

Yukarda arkdaşta söylemiş zaten. Buna benzer bişi bende yaşadım. Embriyo sağlıksız olunca vücüt onu istemiyor ve atıyor. Düşükle sonuçlansa bile üzülme hamile kalabiliyorsun bu şimdiki zamanda gerçekten mucizevi birşey.

Canım rengi beyazsa korkma gebelikte vücut fazla üretiyor benim de çok. Ama çok sarı kahverengi gibiyse enfeksiyon olabilir.

Gecen ay benimde inanilmaz agrilarim ve alti gune yakin akintim oldu halbuki gecikmistim ve baya ihtimalim vardi doktorunuza danisin dusuk falan olabilir benim ihtimalim biraz dusuk oldugu ve heyecanim olmadigi icin zahmet edip gitmedim ama arastirinca bircok ornegin boyle oldugunu gordum keske gitseydim dedim umarim sende bir problem olmaz canim .

Canim bi doktora git istersen.dk basi camasir değiştirecek kadar akinti bana pek normal gelmedi

Adet olmam gereken gun deger 260,1 hafta sonra 4000 lerdeydi benim.
8 gun icin o deger cidden cok dusuk.kimyasal gebelik sanirim canim.insallah hersey yolundadir ama sen yine de tekrar bi test yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…