- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Cok gecmis olsun dua edin banada hayirlisiyla sonuclanir insallahBenim anlattığınız gibi oldu
Değer iki gün arayla 600-950-902..düşük dendi ama ağrı çok fazlaydı ve kanama vardı...Maalesef dış gebelik ti ve ilaçlarla söktürüldü,düşük yaptım sanırım....Umarım sizin durumunuz farklıdır ve sağlıklı bir gebeliktir ama lütfen ihmal etmeyin....
Saglik ocaklarinda sonuclar hemen cikmiyor diye biliyorum o yuzden gitmedim oraya ama yanlis mi biliyorum acabaSağlık ocağına gidin orda yeniden kan verin
Beklenen adete 1 gün kala 700 civari çıkmıştı benim bhcg. 2 gün sonra 1500 civariydi. Kırmızı kan olmadıkça cok sıkıntı olmuyor sanırım ama bhcg degeri pek normal gelmedi banaBen suan 5 haftalik gebe olmam gerekiyordu tahminen bu haftada degerler normalde kac olmaliydi
Evet ilkİlk gebeliğiniz mi?
En geç ertesi güne çıkmış oluyor. Ama pahali bir tahlil degil, hangi hastaneye gitseniz 25 30 liraya yaparlar sanırım. Sonuc da 1 2 saate çıkarSaglik ocaklarinda sonuclar hemen cikmiyor diye biliyorum o yuzden gitmedim oraya ama yanlis mi biliyorum acaba
Evet o civarlarda o sorun degil zaten ben yarini bekleyemicem sanirim gidip tekrar tahlil yaptıracağım dua edin banaEn geç ertesi güne çıkmış oluyor. Ama pahali bir tahlil degil, hangi hastaneye gitseniz 25 30 liraya yaparlar sanırım. Sonuc da 1 2 saate çıkar
Amin canim insallah bebeginede cok sevindim Allah bagislasin hayirli bir evlat olur insallahBenım basıma geldi canım maalesef. Onemlı olan değerin 2 günde bir bir buçuk ıkı katına çıkması. Benim de 1 haftada cok cok az artmıştı mesela ve kahve rengi akıntımla beraber dusuk yapmıştım.. ama lütfen dıyorum eğer böyleyse senın durumun üzülme çünkü bana doktor demek ki sağlıksız bir gebelık demıstı. Bebek henüz oluşmamıştı bile. 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve ayağımda sallıyorum su an 16 aylık kızımı. Lütfen eğer senın de böyleyse üzülme cok kısa bir zaman ıcınde sağlıklı bor gebelık yaşayacaksın çünkü
Yarın çıkardı canım. Ama sabah 10.30 a kadar alıyolar. Geç kaldın sanırım.Saglik ocaklarinda sonuclar hemen cikmiyor diye biliyorum o yuzden gitmedim oraya ama yanlis mi biliyorum acaba
Canım rengi beyazsa korkma gebelikte vücut fazla üretiyor benim de çok. Ama çok sarı kahverengi gibiyse enfeksiyon olabilir.Ya kızlar hazır konu açılmışken bana da yardım edin. 6 aylık hamileym ve kaç gündür çok sulu akıntım var. Çok ıslaklık hissediyorum. Çamaşırım kirlenmesin diye kağıt havlu faln bırakıyorum. Yoksa her dakka çamaşır değiştirecm. Normal mi acaba
Canim bi doktora git istersen.dk basi camasir değiştirecek kadar akinti bana pek normal gelmediYa kızlar hazır konu açılmışken bana da yardım edin. 6 aylık hamileym ve kaç gündür çok sulu akıntım var. Çok ıslaklık hissediyorum. Çamaşırım kirlenmesin diye kağıt havlu faln bırakıyorum. Yoksa her dakka çamaşır değiştirecm. Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?