- 31 Temmuz 2017
- 50
- 17
- 8
- 30
- Konu Sahibi Derdestdevam
-
Dün gittim k.dogum yoktu normal dr bakti haftaya tekrar gel dedi.İlk hamileliğimde de bundada öyle bi sıkıntı olmadı çok şükür. Eğer öyle sıkıntı varsa doktora gitmelisiniz.
Misafirlikteyken oldUgecmis olsun üc aylik kayip neden olmustu?
acilen doktorunu ara.düşük engelleyici iğne yaptırır büyük ihtimalle[/QUOTE araştirdim biraz kimyasal gebelikte de oluyormuş. K.dogum doktoru yok şuan o yüzden çaresiz bekliyorum yataktan da cikmiyorum
Kalbi atmiyorduMisafirlikteyken oldU
Aile hekimi olmadan özele gidemiyorum haftaya gidecem tekrar benim de 3aylik bir düşüğüm var ondan cok korkuyorumDevlet hastanelerine gitme canım yarı özellerede gitme bahceci acıbadem bu tür hastanelere gittigin zaman koruyucu igne veriyorlar ben 5düşük yapmıs biri olarak konusuyorum büyük hastaneler biraz pahalı ama cok bilgililer
Allah yardımcın olsun yiyecegi ekmegi varsa illaki dogar yasar ümidini kaybetme vardır bundada bi hayırAile hekimi olmadan özele gidemiyorum haftaya gidecem tekrar benim de 3aylik bir düşüğüm var ondan cok korkuyorum
Sağol aynen öyleAllah yardımcın olsun yiyecegi ekmegi varsa illaki dogar yasar ümidini kaybetme vardır bundada bi hayır
Selam arkadaşlar,
Canım inşaAllah gebeliğin sağlıklı devam eder,
Benimde 13+5teyken kanamam oldu sanki bi kesik gibi kan aktı bir anda doktoruma gittim ama doğumda oldugundan beklemek istemedim başka bir doktora göründüm, bebeğimin iyi oldugunu hatta hareketli olduğunu söyledi o gün bir iğne yapıldı ve ağızdan progestan verdi günde 3 kere, 2.gün kanamam azalmıştı kahverengi leker gelmeye başladı ve 3. Gün oda gelmedi, 6.gün yani bugün kontrole kendi doktoruma gittim benimle ilgili bilgi verilmişti zaten hemen bebeğime baktı bebek sağlıklı ama rahimin kenarında kan oldugunu söyledi progestanı günde 3 kere vajinadan almamı söyledi, çok korkuyorum çok endişeliyim, haftaya cuma gidicem ve tekrar bakıcak ayrıca afp testini yapmamız gerektiğini söyledi, ben ikili testi yaptırmadım şimdi haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum şuan 14+5 günlük hamileyim inşaAllah sorunsuz ve sağlıklı şekilde bebeğime kavuşmak nasip olur, annemde abime hmaileyken 9 ayda ara ara kanamalar olmuş inşaAllah öyle bişeydir Haftalar ilerlemiyor zaman geçmiyor gibi geliyor
Adetlerin düzenliyse olabilir test yapMerhaba ben 1 buçuk senelik evliyim eşimin spermleri 1 buçuk milyon olduğu için doktor bize tüp bebek demişti fakat okuduğum kadarıyla bu şekilde normal hamile kalan varmış. Adetim 6 gün gecikti ve kahverengi akıntım oldu normalde adetim düzenlidir hamile olabilirmiyim sizce
Benimde bir düşüğüm kürtaj yaptim ondan olabilir diyorum bakacaz artik kismetse olurSelam arkadaşlar,
Canım inşaAllah gebeliğin sağlıklı devam eder,
Benimde 13+5teyken kanamam oldu sanki bi kesik gibi kan aktı bir anda doktoruma gittim ama doğumda oldugundan beklemek istemedim başka bir doktora göründüm, bebeğimin iyi oldugunu hatta hareketli olduğunu söyledi o gün bir iğne yapıldı ve ağızdan progestan verdi günde 3 kere, 2.gün kanamam azalmıştı kahverengi leker gelmeye başladı ve 3. Gün oda gelmedi, 6.gün yani bugün kontrole kendi doktoruma gittim benimle ilgili bilgi verilmişti zaten hemen bebeğime baktı bebek sağlıklı ama rahimin kenarında kan oldugunu söyledi progestanı günde 3 kere vajinadan almamı söyledi, çok korkuyorum çok endişeliyim, haftaya cuma gidicem ve tekrar bakıcak ayrıca afp testini yapmamız gerektiğini söyledi, ben ikili testi yaptırmadım şimdi haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum şuan 14+5 günlük hamileyim inşaAllah sorunsuz ve sağlıklı şekilde bebeğime kavuşmak nasip olur, annemde abime hmaileyken 9 ayda ara ara kanamalar olmuş inşaAllah öyle bişeydir Haftalar ilerlemiyor zaman geçmiyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?