Ben 5 haftalıkken keseyi gördük şuan sanırsam 6+3 olması lazım belki bi mucize olur ve kalp atışını duyarım çıkmadık candan umit kesilmezmisİnşallah hakkınızda hayırlısı olur sizin adiniza sevindim bende yarın gidince öğrenirim artık detaylı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5 haftalıkken keseyi gördük şuan sanırsam 6+3 olması lazım belki bi mucize olur ve kalp atışını duyarım çıkmadık candan umit kesilmezmisİnşallah hakkınızda hayırlısı olur sizin adiniza sevindim bende yarın gidince öğrenirim artık detaylı :)
Korkmayın bir sey olmaz Allah'ın izniyle dua edin bol bolİnşallah hakkınızda hayırlısı olur sizin adiniza sevindim bende yarın gidince öğrenirim artık detaylı :)
Çok sağolun umarımKorkmayın bir sey olmaz Allah'ın izniyle dua edin bol bol
Üzmek istemiyorum ama beta düşmüşse sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum. Benm de öyle olmuştu. 5 gün boyunca kahverengi leke geldi sonrasında adet kanamasına döndü 5 günde öyle kan geldi son 5 günde yine leke şeklinde sonuçta 15 gün sürdü. Kimyasal geçirdim bende.Çok sağolun umarım
Yani benim de kesin sağlıklıdır diye bir idaam yok zaten değerim bı tık düştükten sonra tekrar yükselişe gecdi zaten yarın kesenin içinde embirio vs gozukmesse kürtaj olacağım ve benim 2 haftadır leke geliyor adete dönmedi halla belkide döner orasını Allah bilir ne gelirse Allah'tan razıyızÜzmek istemiyorum ama beta düşmüşse sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum. Benm de öyle olmuştu. 5 gün boyunca kahverengi leke geldi sonrasında adet kanamasına döndü 5 günde öyle kan geldi son 5 günde yine leke şeklinde sonuçta 15 gün sürdü. Kimyasal geçirdim bende.
Aynen öyle hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz hakkındaYani benim de kesin sağlıklıdır diye bir idaam yok zaten değerim bı tık düştükten sonra tekrar yükselişe gecdi zaten yarın kesenin içinde embirio vs gozukmesse kürtaj olacağım ve benim 2 haftadır leke geliyor adete dönmedi halla belkide döner orasını Allah bilir ne gelirse Allah'tan razıyız
Amin amin cumlemizinAynen öyle hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz hakkında
Size özelden mesaj attım rica etsem bakarmisinizAynen öyle hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz hakkında
Ne yaptınız devam ediyor mu hamileliğinizAmin amin cumlemizin
Hayır cunartesi günü kürtaj oldum normalde 6 haftalık olması gerekirken 5 haftada kalmis gelişme yokdu yani beklediğim bir sondu hayırlısı böyleymiş sizin durumunuz ne olduNe yaptınız devam ediyor mu hamileliğiniz
Benim düşük oldu kese göründü ertesi gün kanamam başladı 8 gün oldu yeni bitti kanamam.. beta vericem yarınHayır cunartesi günü kürtaj oldum normalde 6 haftalık olması gerekirken 5 haftada kalmis gelişme yokdu yani beklediğim bir sondu hayırlısı böyleymiş sizin durumunuz ne oldu
Evet doktor en başından demişti sağlıksız muhtemelen diye ama insan belkide inanmak istemiyor o an ilk gebeligimdi buda bana bı tecrübe oldu yapacak birşey yok Allah 2. Lere ömür versin diyelimBenim düşük oldu kese göründü ertesi gün kanamam başladı 8 gün oldu yeni bitti kanamam.. beta vericem yarın
Hayırlısı olsun inşallah benimde beklediğim bir şeydi bi düştü sonra yükseldi sağlıklı ilerlemiyordu.
Evet doktor en başından demişti sağlıksız muhtemelen diye ama insan belkide inanmak istemiyor o an ilk gebeligimdi buda bana bı tecrübe oldu yapacak birşey yok Allah 2. Lere ömür versin diyelim
Benim düşük oldu kese göründü ertesi gün kanamam başladı 8 gün oldu yeni bitti kanamam.. beta vericem yarın
Hayırlısı olsun inşallah benimde beklediğim bir şeydi bi düştü sonra yükseldi sağlıklı ilerlemiyo
Ben 1 bucuk sene oldu evleneli ama 4 aydır falan çocuk istiyodukBenimde ilk gebeliğimdi 6 Ay aylık evliyim … sen kaç aydır deniyorsun
Ben de ilk 2 ay düşünmedim sonrasında böyle bir şey yaşadım işte vardır bundada bir hayr hamile kalabiliyormuşuz demek kiBen 1 bucuk sene oldu evleneli ama 4 aydır falan çocuk istiyoduk
Evet öyle tabiki iyi tarafından düşünmek lazım nabalim benim annemde 2 düşükten sonra biz olmuşuz her hamile kaldığımizda sağlıklı ilerleyecek diye bir kâide yok sanada çok geçmiş olsun Allah bir daha yatmasin arkdasim :)Ben de ilk 2 ay düşünmedim sonrasında böyle bir şey yaşadım işte vardır bundada bir hayr hamile kalabiliyormuşuz demek ki
Amin canım inşallah meğerse herkesin başına geliyormuş onu öğrenmiş oldum . 25 yaşındayım başıma gelmez dememek lazım Rabbimden gelene hep razıyım kuldan gelmesin yeterEvet öyle tabiki iyi tarafından düşünmek lazım nabalim benim annemde 2 düşükten sonra biz olmuşuz her hamile kaldığımizda sağlıklı ilerleyecek diye bir kâide yok sanada çok geçmiş olsun Allah bir daha yatmasin arkdasim :)
Aynen öyle Bundan sonrasını düşün artık bende 24 yaşındayım aramizda bişey yokmuş daha genciz sağlıklı bebeğimiz olur inşallah biraz zaman ver kendine metal olarak kolay bir süreç deilAmin canım inşallah meğerse herkesin başına geliyormuş onu öğrenmiş oldum . 25 yaşındayım başıma gelmez dememek lazım Rabbimden gelene hep razıyım kuldan gelmesin yeter
5 haftalik gebeyim hafif kahverengi kanamam oldu ağrım yok normal mi acabaKese gozuktuyse nasıl dış gebelik olabilir anlamadım ben dış gebelik embriyonun rahim dışında tüplerde tutunması demek değil mi neden böyle birsey söyledi anlayamadım kanaman yogunsa başka bi doktora görün istersenn
Düşük tehlikesi olabilir imkanın varsa bence hemen bı doktora gozuk5 haftalik gebeyim hafif kahverengi kanamam oldu ağrım yok normal mi acaba