Kahverengi kanama

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur sizin adiniza sevindim bende yarın gidince öğrenirim artık detaylı :)
Ben 5 haftalıkken keseyi gördük şuan sanırsam 6+3 olması lazım belki bi mucize olur ve kalp atışını duyarım çıkmadık candan umit kesilmezmis

Çok sağolun umarım 🙏
Üzmek istemiyorum ama beta düşmüşse sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum. Benm de öyle olmuştu. 5 gün boyunca kahverengi leke geldi sonrasında adet kanamasına döndü 5 günde öyle kan geldi son 5 günde yine leke şeklinde sonuçta 15 gün sürdü. Kimyasal geçirdim bende.

Üzmek istemiyorum ama beta düşmüşse sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum. Benm de öyle olmuştu. 5 gün boyunca kahverengi leke geldi sonrasında adet kanamasına döndü 5 günde öyle kan geldi son 5 günde yine leke şeklinde sonuçta 15 gün sürdü. Kimyasal geçirdim bende.
Yani benim de kesin sağlıklıdır diye bir idaam yok zaten değerim bı tık düştükten sonra tekrar yükselişe gecdi zaten yarın kesenin içinde embirio vs gozukmesse kürtaj olacağım ve benim 2 haftadır leke geliyor adete dönmedi halla belkide döner orasını Allah bilir ne gelirse Allah'tan razıyız

Yani benim de kesin sağlıklıdır diye bir idaam yok zaten değerim bı tık düştükten sonra tekrar yükselişe gecdi zaten yarın kesenin içinde embirio vs gozukmesse kürtaj olacağım ve benim 2 haftadır leke geliyor adete dönmedi halla belkide döner orasını Allah bilir ne gelirse Allah'tan razıyız
Aynen öyle hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz hakkında 🤲🏻🌹

Hayır cunartesi günü kürtaj oldum normalde 6 haftalık olması gerekirken 5 haftada kalmis gelişme yokdu yani beklediğim bir sondu hayırlısı böyleymiş sizin durumunuz ne oldu
Benim düşük oldu kese göründü ertesi gün kanamam başladı 8 gün oldu yeni bitti kanamam.. beta vericem yarın
Hayırlısı olsun inşallah benimde beklediğim bir şeydi bi düştü sonra yükseldi sağlıklı ilerlemiyordu.

Benim düşük oldu kese göründü ertesi gün kanamam başladı 8 gün oldu yeni bitti kanamam.. beta vericem yarın
Hayırlısı olsun inşallah benimde beklediğim bir şeydi bi düştü sonra yükseldi sağlıklı ilerlemiyordu.
Evet doktor en başından demişti sağlıksız muhtemelen diye ama insan belkide inanmak istemiyor o an ilk gebeligimdi buda bana bı tecrübe oldu yapacak birşey yok Allah 2. Lere ömür versin diyelim

Benimde ilk gebeliğimdi 6 Ay aylık evliyim … sen kaç aydır deniyorsun
Evet doktor en başından demişti sağlıksız muhtemelen diye ama insan belkide inanmak istemiyor o an ilk gebeligimdi buda bana bı tecrübe oldu yapacak birşey yok Allah 2. Lere ömür versin diyelim

Hayırlısı olsun inşallah benimde beklediğim bir şeydi bi düştü sonra yükseldi sağlıklı ilerlemiyo

Benimde ilk gebeliğimdi 6 Ay aylık evliyim … sen kaç aydır deniyorsun
Ben 1 bucuk sene oldu evleneli ama 4 aydır falan çocuk istiyoduk

Ben de ilk 2 ay düşünmedim sonrasında böyle bir şey yaşadım işte 🙏 vardır bundada bir hayr hamile kalabiliyormuşuz demek ki
Evet öyle tabiki iyi tarafından düşünmek lazım nabalim benim annemde 2 düşükten sonra biz olmuşuz her hamile kaldığımizda sağlıklı ilerleyecek diye bir kâide yok sanada çok geçmiş olsun Allah bir daha yatmasin arkdasim :)

Evet öyle tabiki iyi tarafından düşünmek lazım nabalim benim annemde 2 düşükten sonra biz olmuşuz her hamile kaldığımizda sağlıklı ilerleyecek diye bir kâide yok sanada çok geçmiş olsun Allah bir daha yatmasin arkdasim :)
Amin canım inşallah meğerse herkesin başına geliyormuş onu öğrenmiş oldum . 25 yaşındayım başıma gelmez dememek lazım 🙏 Rabbimden gelene hep razıyım kuldan gelmesin yeter

Amin canım inşallah meğerse herkesin başına geliyormuş onu öğrenmiş oldum . 25 yaşındayım başıma gelmez dememek lazım 🙏 Rabbimden gelene hep razıyım kuldan gelmesin yeter
Aynen öyle Bundan sonrasını düşün artık bende 24 yaşındayım aramizda bişey yokmuş daha genciz sağlıklı bebeğimiz olur inşallah biraz zaman ver kendine metal olarak kolay bir süreç deil

Kese gozuktuyse nasıl dış gebelik olabilir anlamadım ben dış gebelik embriyonun rahim dışında tüplerde tutunması demek değil mi neden böyle birsey söyledi anlayamadım kanaman yogunsa başka bi doktora görün istersenn
5 haftalik gebeyim hafif kahverengi kanamam oldu ağrım yok normal mi acaba

X