Kahverengi kanama

5 haftalik gebeyim hafif kahverengi kanamam oldu ağrım yok normal mi acaba
Benimde olmuştu çok korktum dusuk sandım beta hcg takibi yaptırdım keseyi görene kadar düzenli artış oluyo mu diye doktorda düzenli arttığını görünce progestan yazmıştı kullanmam için

Düşük tehlikesi olabilir imkanın varsa bence hemen bı doktora gozuk
Canım ya ben on beş gün önce böyle ara lekelenme gibi birşey yaşadim adete on gün kala o zaman test filan yaptım kan testi birşey çıkmadı zaten şimdi adetim sekiz gün geçti duzensizim dört gün önce test yaptım çıkmadı birşey ve şimdi yine lekelenme oluyor adet değil ama niye ki acaba ?

Canım ya ben on beş gün önce böyle ara lekelenme gibi birşey yaşadim adete on gün kala o zaman test filan yaptım kan testi birşey çıkmadı zaten şimdi adetim sekiz gün geçti duzensizim dört gün önce test yaptım çıkmadı birşey ve şimdi yine lekelenme oluyor adet değil ama niye ki acaba ?
Tekrardan test yaptırdınız mi

Tekrardan test yaptırdınız mi
Yok ya yapmadım cesaret edemiyorum zaten olumsuz diyorum ben çok duzensizim üç ay duphaston kullandım düzene girmiştim ama o da kist yapmıştı bırakmıştım adet olsaydım doktorum klomene başlayacaktı ama o da olmadı bir türlü üç aydır 29 günde bir oluyordum şimdi üstüne sekiz gün geçti dört gün geçince yapmıştım cikmamisti normal kaset test sonra da daha yapmadım akşam bir lekelenme oldu dedim hasta oluyorum ama yok yani devamı sadece belim agriyo dün akşam karnım ağrıyordu şimdi sızı şeklinde belim anlam veremiyorum

X