Hamilelikte kahve-kırmızı leke

Pardon burda yazmıstın canım. Hemen hemen aynıyız bende 6+0 bugün.. ve çarsamba aksamdan beri devam ediyor..
Benim pazartesi günü hafif bi kanamam oldu. Hemen işte prulutan progestan falan kullanmaya başladım. O günden beri bişey yoktu. Bugün bi 1 saat dışarı çıktım geldiğimde lekelenme olduğunu gördüm. Doktorum ara ara olabilir korkma demişti. 1 saat dışarı çıktığımda bile böyle oluyorsa çalışmaya başladığımda napıcam bilmiyorum, şimdiden panik olmaya başladım..

Anladım canım. Benim daha tam bitmedi kahverengi bazen kuru gibi damar damar pıhtımsı geliyo. Uzatabilirsen raporunu uzat yada izin al 1 hafta canım. Sağlığından hiç bisey önemli değil. Ben bu güne kadar astım oldum öksürükle havayla ise gittim ne hastayım diye rapor aldım ne izin ama bu konuda alabileceğim kadar raporumu alacağım. Yetmezbe izinlerimi kullanırm. Rabbim yardımcımız olsun

Canım nasılsın ne durumdasın..

Canım benimde ilk kahverengi kanama şeklinde biraz çok gelmişti 5 haftalıktım pruloton yapıldı bi tane progestan günde 2 tane kullandım yaklaşık 10 gün sonra çok aşırı kanamam geldi hemde pıhtılıydı dr gittim kalp atışları duyuldu şükürler olsun bebek de iyiydi bi 10 gün sonra yine kanamam oldu aynı şekilde yine pruloton kullandım dr sadece wc için kalk demişti ama yata yata iyice pskolojim de bozuldu dr değiştirdim iyiki değiştirmişim dr um dddi ki eğer bebek sağlıklı değilse zatdn düşer yatsanda düşer kalksanda düşer bol bol dua et kendini yorma benm hala kahverengi akıntılarım devam ediyo sma sıkıntım yok çok şükür Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bende proluton kullandım canım 10 tane. 5 gün sonra konrıle gittik kalp atısını duyduk. Kahve lekeler bitti ama iğne biteliden beri sulu kanımsı geliyo ara sıra. Crinone jele basladık dün. Doktorum yat demedi canım ben kendim yatıyorum dinleniyorum evde Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin. 12 ile 16.hafta arasında genelde bitiyomuş Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlısıyla inşallah düzelir..

İnşallah canım hayırlısı olsun

hayirli olsun gebeligin,sağlıkla kucağına alırsın inşa )))kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…