- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Şuan açık kahvemsi sulu gibi bisey geliyor. Dün gittim bende kese yerinde duruyor dedi. İğneye ve progestana devam.. hamileliğimi de ben yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim aynı o zaman ki gibi oluyorum. Bide tuhaf gaz çıkıyo rahimden ??Benimde oldu kanamam 5w+4d iken (yani 4 gün önce). Bi tane prutulon iğne kullandım, günde 2 tane Progestan kullanıyorum. Ama benim açık pembe renkti. Kese çevresinde kanama olmadığını söyledi doktor.. bende çok sık tuvalete çıkıyorum. Yarın tekrar kontrolüm var..
Biraz önce geldim daha doktordan. Sıkıntı olmadığını söyledi doktor.. hatta kalp atışları bile duyuldu. Sende iyice dinlen dert etme düşünme.Şuan açık kahvemsi sulu gibi bisey geliyor. Dün gittim bende kese yerinde duruyor dedi. İğneye ve progestana devam.. hamileliğimi de ben yerleşme kanamasıyla öğrenmiştim aynı o zaman ki gibi oluyorum. Bide tuhaf gaz çıkıyo rahimden ??
Ay maşallah canım dinlen o zaman güzelce.. benimde az önce pıhtıyla karısık bi akıntı geldi ağrım yok devamındada bisey gelmedi biraz bekleyip doktoru arayamayı düsünüyorum..Biraz önce geldim daha doktordan. Sıkıntı olmadığını söyledi doktor.. hatta kalp atışları bile duyuldu. Sende iyice dinlen dert etme düşünme.
Dün gittiğimde kese duruyo büyümüste akliyeceğiz dedi doktorum. İlaç ve iğne takviyesi ile devam ediyorum. Bugün pıhtıyla karısık yihe ğeldi ancak ağrım sızım hiç birşeyim yok. Hastaneye gitsemmi diye düsünüyorum??Benimde 15 gün suren kahverengi akintim oldu
11 aylık şuan bebegim
Ilaç tedavisiyle 15 günde gecmisti
Kesede kanama yok demisti dr.stresin bi problemin mi var bu yuzden de bu kanamalar olabiliyormus doktorum öyle demisti.
Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin tüm isteyenlere
Gitsende yapabilecekleri bisey yok canimDün gittiğimde kese duruyo büyümüste akliyeceğiz dedi doktorum. İlaç ve iğne takviyesi ile devam ediyorum. Bugün pıhtıyla karısık yihe ğeldi ancak ağrım sızım hiç birşeyim yok. Hastaneye gitsemmi diye düsünüyorum??
Aynen dün öyle dedi doktorum. Hayırlısı Allah'tan canım iğnemi olup ilacımı içip yatıp dua ediyorumGitsende yapabilecekleri bisey yok canim
Stresten sinirden uzak durmak lazım.. ben iş dolayısıyla çok stresli bir zamandan geçmiştim ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Bebeğinden başka birşey düşünme..Aynen dün öyle dedi doktorum. Hayırlısı Allah'tan canım iğnemi olup ilacımı içip yatıp dua ediyorum
Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler
Yatıyorum canım izin aldım is yerinden raporla devam edeceğim biraz is ortamından uzak durmak iyi geldi gerçekten...Stresten sinirden uzak durmak lazım.. ben iş dolayısıyla çok stresli bir zamandan geçmiştim ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Bebeğinden başka birşey düşünme..
İnsallah canım yatıyorum bacaklarımın altına yastık koydum bol bol su içiyorum. Su içmeyi severdim zaten. Hayırlısı bakalım Rabbim bilir herşeyin hayırlısını nasip etsinKızlar bol su için ve Uzan'ın fazla hareket etmeyin istirahat edin iyi geliyor bi de dua edin inşallah kavuşursunuz saplıcakla yavrularınıza
Hamileliğimin 5+5 inci günündeyim. Dün kahverengi akıntım gelmisti gece ve sabah kırmızılı kahveli geldi. Doktora gittim hemen kese yerindeydi 1 hafta önceye göre baya büyümüstü hatta. Düsük önleyici iğne verdi pruloton depot 500mg 10 tane günde 1 yaptır dedi. Günde 3 tanede progestan içiyorum. Leke kahve rengine hatta kuru ip gibi kahverengine dönüyo yavaş yavaş ama bağırsaklarım çok acayip çalısıyo ishal de değilim. 3_4 kere tuvalete gitmisimdir bugün her tuvalet sonrası silince tuvalet kağıdına sulu gibi kahve pembe bi akıntı geliyo. Başına gelen var mı daha önce bir şey.
Bi de dua eder misiniz bizim için Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Benimde oldu kanamam 5w+4d iken (yani 4 gün önce). Bi tane prutulon iğne kullandım, günde 2 tane Progestan kullanıyorum. Ama benim açık pembe renkti. Kese çevresinde kanama olmadığını söyledi doktor.. bende çok sık tuvalete çıkıyorum. Yarın tekrar kontrolüm var..
İğne etki gösteriyor gibi sanki ama bilemiyorum herseye psikolojik olarak hazırladık kendimizi. İlk anda çok kötü oldum anlatamam o an hissettiklerimi ılık ılık oldu resmen beynimin içi.. Rabbim herseyin hayırlısını versin.. vajinanızdan gaz gelmis miydi benim iki gündür dikkatimi çekiyo sabahları içimdn gaz çıkyo baya.. iliski de yok yasak daha önceleri bazı adetlerimde olurdu çok nadir iki gündür üst üste gaz çıkınca anlayamadım. Polikistik over kisti vardı bende. Bilmiyorum bununla fln bi alakası var mı dır?Gebeliğimin ilk 4 . 5 haftası lekeyle geçti (progestan, proluton eşliğiyle) iğnr güzel koruyor şükür. Kese etrafında kanama alanı yok demşti doktorum. 15.haftama kadar ara ara lekelenme bir kezde kırmızı kan geldi sonra Allaha bin şükür kesildi. Rabbim yardımcınız olsun kızlar. Bol bol istirahat edin bol su için. Sağlıkla gelsin minnaklar...
Polikistik bende de var onunla ilgisi olduğnu sanmıyorum gazda normalr sanırım her hamilelik kendi başına bir belirti yaşatıyor sonuçta. Korkulacak birşey yok bu benim 3.gebeliğim 2 kaybım var hergün coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benmde psikolojim yerle birdi o yüzden Allahın bugunune şükür. Dua edip dinlenmekten başka çare yok Rabbim ol desin olsun inşallah .İğne etki gösteriyor gibi sanki ama bilemiyorum herseye psikolojik olarak hazırladık kendimizi. İlk anda çok kötü oldum anlatamam o an hissettiklerimi ılık ılık oldu resmen beynimin içi.. Rabbim herseyin hayırlısını versin.. vajinanızdan gaz gelmis miydi benim iki gündür dikkatimi çekiyo sabahları içimdn gaz çıkyo baya.. iliski de yok yasak daha önceleri bazı adetlerimde olurdu çok nadir iki gündür üst üste gaz çıkınca anlayamadım. Polikistik over kisti vardı bende. Bilmiyorum bununla fln bi alakası var mı dır?
Aynen canım Rabbimin bileceği birşey. Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Bize şer görünen bişeyin arkasında hayır vardır bilemeyiz. O yüzden Rabbim hayırlısını nasip et diye dua ediyorumPolikistik bende de var onunla ilgisi olduğnu sanmıyorum gazda normalr sanırım her hamilelik kendi başına bir belirti yaşatıyor sonuçta. Korkulacak birşey yok bu benim 3.gebeliğim 2 kaybım var hergün coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benmde psikolojim yerle birdi o yüzden Allahın bugunune şükür. Dua edip dinlenmekten başka çare yok Rabbim ol desin olsun inşallah .
Ben pazartesi raporumu uzattıracağım canım çünkü isim yoğun ve çoğu sürede ayakta çalısıyorum. Kaç haftalık hamilesin kaç gündür devam ediyo lekelenmen?BEnde 1 haftadır raporluydum. PaZartesi günü işe gitmeye korkuyorum açıkçası.
Pardon burda yazmıstın canım. Hemen hemen aynıyız bende 6+0 bugün.. ve çarsamba aksamdan beri devam ediyor..Benimde oldu kanamam 5w+4d iken (yani 4 gün önce). Bi tane prutulon iğne kullandım, günde 2 tane Progestan kullanıyorum. Ama benim açık pembe renkti. Kese çevresinde kanama olmadığını söyledi doktor.. bende çok sık tuvalete çıkıyorum. Yarın tekrar kontrolüm var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?