Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece 2,5 kilo aldım.16 hafta olduk bugün..47,5 ile başladık 50 yim şu anda.birde boyumda uzun alsam aslında biraz daha hiiiç fena olmaz![]()
57 ile başladım bulantılardan 55 oldum.bu hafta daha yeni 56,5 oldum.![]()
bende 26 haftalık hamileyim 54 başladım şuan 61,5 kabus gibi:S kilo alımını durduramıyorum diyette yapamıyorum nasıl yapıyım, kaçla biticek bilmiyorum, umarım 65 falan dogum yaparım
boyun kaç ki kısaysan fazla almışsın ama uzunsan fazla bi kilo sayılmaz bence..bende almaya uğraşıyorum aklıma geldikçe yiyorum valla![]()
boyum 160 cnm yer cücesinden halliceyimufak tefek bir yapım var eskiden zayıftım artık balık etliyim, tek tesellim göbüşümün büyümesi, o da zügürt tesellisi galiba
![]()
24-25 civari aldım
dogumda 10kg gitti sezaryen olmama ragmen
2. ayımda da 36-38 bedenlerime geri döndüm![]()
hmm güzel valla.ben 34-36 bedenim halen zayıfım ama dr herşey yolunda diyor cevredende ayyy ne güzel sadece göbeğin var diyorlar bende seviniyorum öyyleama azcık alıyım yaaa bi 60 olayım bari merak ediyorum 60 olunca nasıl olurum diye??
estagfurullah yer cücesi ne demek. iyi işte boyun.benimde biraz göbüşüm büyüse yemek yiyince baya var da sabahları pek yok
takılıyorum kendimle canım, sen kaç haftalık hamilesin 4 aydan osnra belli ediyor kendini keretalar ama çok zayıfsan daha güzel belli eder kendini miniğin, bende ilk aylarımda hepo böyleydim karnım çıksın gururla yürüryim istiyodum şimdi ise agırlaştıkça eski günlerimin kıymetini anlıyorum