• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte isten cikarilma lutfen yardimci olurmusunuzz :(

Hande3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
10
0
1
3.5 aylik hamileyim 1 aydir market sektorunde calisiyorum kontrol gunlerinde devlet izin veriyor daha yeni ise girdigimden izinleri kullanmaya cekiniyorum ya isten cikartirlarsa diye is cok agir mal geliyor kamyon dolusu indirmekte zorlaniyorum isyeri buz gibi tam hasta olmalik yemek yemeye bile yer yok cok yoruluyorum anlicaginiz bi kac gun rapor alsam ise yeni girdim diye beni cikarma haklari varmi lutfen yardimci olun zor durumdayim :((((((

3.5 aylik hamileyim 1 aydir market sektorunde calisiyorum kontrol gunlerinde devlet izin veriyor daha yeni ise girdigimden izinleri kullanmaya cekiniyorum ya isten cikartirlarsa diye is cok agir mal geliyor kamyon dolusu indirmekte zorlaniyorum isyeri buz gibi tam hasta olmalik yemek yemeye bile yer yok cok yoruluyorum anlicaginiz bi kac gun rapor alsam ise yeni girdim diye beni cikarma haklari varmi lutfen yardimci olun zor durumdayim :KK43:(((((
Canım hamileliğin hayırlı olsun Sağlıkla kucağına almak nasip olsun insallah bir muhasebeci olarak bu konuda yapa iletişim yorum şu olur birincisi hamile birisinin işten cikarilamama gibi dokunulmazlık hakkı var ama bazı işverenler buna aldırış etmesede yaptığım bu yorumun kanunda yeri var olurda hamilelik sebebiyle işten çıkartılarsan derhal ise iade davası açma hakkın var konu ile ilgili detay bilgi bu linkte http://www.ishukuku.org/index.php?o...ri&catid=50:is-ve-ise-iade-davalari&Itemid=78 bahsettiğin şartlarda ve hamile olarak ise devam etmen hem bebeğin hemde senin için biraz zor olacak umarım Rabbim güzel kapılar açar sizlere..

Cok tesekkur ederim sagolun ya benim korktugum deneme suresini bahane ederlermi diye sonucta 1 aydir calisiyorum dogum izninlerimi kullaniyim diye onume gelen bi ise giriyim dedim ama cok zorlaniyorum

canım hayırlı olsun öncelikle. yaptığın iş gerçekten ağır. öncelik iş verenle veya sorumluyla görüşüp bölüm değişikliği olunabilir mi? ayrıca özel sektör evet keyfi olarak çalıştırılyor. bence sağlığın ve bebek daha önemli.

Yok kucuk bi market her isi kasiyer olan yapiyor calismayada ihtiyacin var ama cuma gunu kontrole gittiginde muhakkak 15 gun rapor alicam ama sonrasinda insallah cikarmazlar

Back