teşekkür ederim. asuman seninkiler ikiz herhalde.kaç aylık hamilesin. Ben ilk 3 ay çok ağır geçtiği halde hiç ilaç almadım. iyi beslenmem ve çocuğumun beslenmesi için yemem gerekiyor. dr. halen eksilerdeyiz dedi. yani hamile kaldıım kg. gelemedim. Bu yüzden ara ara alıyorum. Umarım bebeğime zarar vermez. zaten zarar verse dr. herhalde vermez......
canım bizdekorunmayı bıraktığımız zaman ben dr a sormuştum hangi mide ilacını kullanayım diye bana da pulcet vermişti.birde folbiol midede yanma yapıyo bana
canım sen şuan kaç haftlık gebesin.öğrenebilirmiyim....ben bu ilacı 3 günde bir yada haftada bir almaya özen gösteriyorum.almadığım zamanlar ne yemek yiyebiliyorum ne birşey sürekli yanma bulantı ağrı..senin dr. hangi hastanede....zor gebe kalınca insan her yaptığı hareket ve kullandığı herşeye özen göstermek istiyor.
teşekkür ederim. asuman seninkiler ikiz herhalde.kaç aylık hamilesin. Ben ilk 3 ay çok ağır geçtiği halde hiç ilaç almadım. iyi beslenmem ve çocuğumun beslenmesi için yemem gerekiyor. dr. halen eksilerdeyiz dedi. yani hamile kaldıım kg. gelemedim. Bu yüzden ara ara alıyorum. Umarım bebeğime zarar vermez. zaten zarar verse dr. herhalde vermez......
canım bende 15 haftalık hamileyim ikiz bebek bekliyorum. bulantılarım bu hafta biraz azaldı ayrıca mide ilacı içmeden yemek yiyemiyorum. doktorum ilerleyen aylarda mide şikayetlerimin artacağını daha çok ilaç tüketebileceğimi söyledi. ilacın bebişlere zararı yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?