- 5 Eylül 2015
- 64
- 12
- 3
- 37
- Konu Sahibi Masal defne
-
Çok teşekkür ederim inşallah yarın adet tarihim normalde heyecanla bekliyorum . Ama benim idrar pozitif çıktı kan tahlili negatif çıktı onu anlayamadım acaba geç döllenme olabilirmi diye düşündüm bir ümit işte yada tahlil bozuktu bilemedimBenim adetim 2gün gectı idrar testı yaptım negatıf cıktı ama o kadar cok dizim ve belin ağrıyordu ki agır işte çalıştıgımdan fıtık falan oldum sanmıstım=) regl gecıktıgını de soyleyınce dr kanda bakalım dedı ve hamile oldugumu öğrendım değerlerim düşüktü 1 hafta boyunca 2 gunde bir kanda baktılar 2 haftadan fazla bi süre sonra kese göründü.. ve ıkı hafta sonra kızım 1 yaşına girecek. En mutlu haberı hayırlısıyla alırsın inşallah
Test filan bozuktur çünkü kanda negatıfse kesın negatıftır degerler once kanda yukselir gunler sonra idrara gececek kadar yükselir yani şöyle soyliyim benim idrar teati negatif ciktigiktan iki gun sonraki degerim 170 filandi hergun iki kati yukseliyor demisti dr o zaman test yaptigimda 40lardaydi ve idrar testinde gorunmediÇok teşekkür ederim inşallah yarın adet tarihim normalde heyecanla bekliyorum . Ama benim idrar pozitif çıktı kan tahlili negatif çıktı onu anlayamadım acaba geç döllenme olabilirmi diye düşündüm bir ümit işte yada tahlil bozuktu bilemedim
canım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bi belirtide yok 2 gün daha bekliyim diyorum acaba geç dollenmemi oldum ben. Ay sevinsemmi uzulsemmi şaşırdımTest filan bozuktur çünkü kanda negatıfse kesın negatıftır degerler once kanda yukselir gunler sonra idrara gececek kadar yükselir yani şöyle soyliyim benim idrar teati negatif ciktigiktan iki gun sonraki degerim 170 filandi hergun iki kati yukseliyor demisti dr o zaman test yaptigimda 40lardaydi ve idrar testinde gorunmedi
Ahahhhh ay ne güzel ben olsun diye ugrasiom baksana allaha çok sukur de allahim hayırlısıni versin sanada aksama bi daha erken gebelik testi yapıcam sonuçta adet 1 gun geciktiKiz git yaptir kan tahlili icin ferahlasin eger pozitifse çıkar kandan. O degilde bu ay ben bile hamile kalmis olabilirim daha 1 yasinda kızım var korkudan tutustum desem yeridir demek ki neymis kocana bile guvenmiceksin =p
Banada haber ver kız merak ettimAhahhhh ay ne güzel ben olsun diye ugrasiom baksana allaha çok sukur de allahim hayırlısıni versin sanada aksama bi daha erken gebelik testi yapıcam sonuçta adet 1 gun gecikti
Canım erken idrar tahlili negatif çıktı. Cumaya kadar beklicem cumaya kadar adet olmazsam gidip kan tahlili yaptircan. Adet belirtim hiç yok yalnız. Bacaklarımda ve sol dizimde ağrı var bi bazen iğne gibi anlık bir batma rahimde ve uzun süre sandalyede oturunca belimi dayama uzanma ihtiyacı duyuyorumBanada haber ver kız merak ettim
He birde ayaklarımda üşüme başladı bi sıcak basiyor bi ayağım üşüyorCanım erken idrar tahlili negatif çıktı. Cumaya kadar beklicem cumaya kadar adet olmazsam gidip kan tahlili yaptircan. Adet belirtim hiç yok yalnız. Bacaklarımda ve sol dizimde ağrı var bi bazen iğne gibi anlık bir batma rahimde ve uzun süre sandalyede oturunca belimi dayama uzanma ihtiyacı duyuyorum
Sen ne zamdir bekliyorsunben geçen ay yaşadım canım aynı şeyi. çizgi silik çıktı ama ertesi gün adet oldum
1 senelik evliyim 6 ay soı,nra hamile kaldım düşük oldu 6 aydır da bekliyorumSen ne zamdir bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?