Canım şiddetli ise sıkıntın , o krem fayda etmez.anestol ile karıştırıp sürersen bir nebze hafifletir anca.önemli olan önce dışkının yumşaması ama şu aşamada şurupsuz zor.ama sen tabiki doktorunu dinle.benimki farklı tedavi uyguladı rahatladım.geçmiş olsun.
kızlar bende kabızlık sorunu yok, ama iç tarafta yara gibi yırtık gibi bişey var fissür sanırım. İshal olmuşTum geçen hafta o günden beri acı devam Ediyor her dışkılamada. bu gibi durumlarda ne kabız ne ishal orta yolu bulmak gerekiyor . Kremi kullanmaya başladım bakalım işe yarar umarım. Doğum da yaklaşıyor tek korkum doğumda daha da azması. Bebeğimle rahat ilgilenmek istiyorum çünkü.Hamileligimin basindan beri cekiyorum bu sıkıntıyı basta lavman ya da fitil kullaniyordum ama o bile çıkmasına yardimci olmamaya başladı son zamanlarda hemoroid agrisi desen oturamiyordum bile. Gittigim bir diger kadin dogum doktoru duphalac adında bir surup verdi tadi berbat oldugu icin kullanamadim ve doktorum bu sefer muadili olan osmolak verdi ve mutlu son
Emilimi olmadigi icin bebege zarar vermez istedigin kadar ic dedi doktorum gunde 3 sefer verdi ama normale donunce bırakıyorum.3 gun yine wcye çıkmazsam icmeye basliyorum şurubu. Ne agri ne sıkıntı ne ıkınma ne basur kaldı. Doktoruna bir danış istersen
Hamilelikten once yırtık vardi bende de. Doktor ameliyat demisti ama ozellikle ilik suya oturmak cok hizli iyilestirdi bir de anestol kullandim daflonla birlikte. Bir sonraki muayenemde yirtik iyilesmisti ameliyata gerek kalmadi. Haklisiniz ilik su dogumu tetikleyebilir Allah yardimciniz olsun 2 haftaniz kalmis biraz sabretmeye calisin. Dogumdan sonra da leğeni hazırlayınkızlar bende kabızlık sorunu yok, ama iç tarafta yara gibi yırtık gibi bişey var fissür sanırım. İshal olmuşTum geçen hafta o günden beri acı devam Ediyor her dışkılamada. bu gibi durumlarda ne kabız ne ishal orta yolu bulmak gerekiyor . Kremi kullanmaya başladım bakalım işe yarar umarım. Doğum da yaklaşıyor tek korkum doğumda daha da azması. Bebeğimle rahat ilgilenmek istiyorum çünkü.
Benim kanamam durmuştu Demir kan ilaçları içtim kabızlık oldu tekrar ve kanamam başladı nasıl geçecekBen de yaşadım.Beslenme düzenimi değiştirdim.
Sütü abartarak için,kayısı yiyin bol bol,kavun falan..
Benim o şekilde geçti.
Demir ilaçları maalesef bu sorunu tetikliyor :/
Az evvel aynını yapmıştım, anında agrıyı kesiyor. Kantaron yağı herseye kullanılır mucize bişeyOncelikle gecmis olsun.Cepten yaziyorum umarim karisiklik olmaz yazimda.Ben bir ay evvel basurla tanıstım vedalasmam bir haftayi almadi :)
oyleki şok olmustum bir gecede olustu hic bir belirti olmaksizin.
Fakat pamugu kantaron yagi sisemin agzina dayayip yeterince emmesini sagladiktan sonra popomun arasina koydum ve inanilmaz rahatladim.
Oyleki bas parmagimin yarisi buyuklugunde bir meme olusmustu.Once agrimi ve yavas yavasta memeyi yok etti.Hamdolsun ki afedersiniz kabiz bile oldum tekrarlamadi :)
Hamile oldugunuz icin hekiminize danisarak olumlu cevap aldiginiz takdirde kullanin derim.
Çunku daha pamugu ilk koydugum dakikalarda agrimin gectigini belirteyim.
Ki is yerimde yamuk yumuk oturup ayakta bile zor durmustum
Ta ki kantaron yagi kullanana dek.Diger arkadaslara da tavsiye ederim.(Bu arada sari kantaron yagi benimki).
Baharda kendim toplayip dogal olarak elde edicem insallah.Cunku bir cok seye faydasi var.İyi aksamlar.
Bu yağ gerçekten bu kadar etkili mi lütfen yardımcı olur musunuz nohut tanesi kadar meme var beni rahatsız ediyor kanamam çoktu geçen sene bir şekilde iyileşti ama son zamanlarda kan ilacı kullanmaya başladım kabızlık da başladı ve şuan canım çok yanarak yazıyorum bu mesajı ne yapabilirim kan ilacını bıraktım ama tuvaletimi de yapabiliyorum ama birkaç gündür kabız idim çok kanamam varOncelikle gecmis olsun.Cepten yaziyorum umarim karisiklik olmaz yazimda.Ben bir ay evvel basurla tanıstım vedalasmam bir haftayi almadi :)
oyleki şok olmustum bir gecede olustu hic bir belirti olmaksizin.
Fakat pamugu kantaron yagi sisemin agzina dayayip yeterince emmesini sagladiktan sonra popomun arasina koydum ve inanilmaz rahatladim.
Oyleki bas parmagimin yarisi buyuklugunde bir meme olusmustu.Once agrimi ve yavas yavasta memeyi yok etti.Hamdolsun ki afedersiniz kabiz bile oldum tekrarlamadi :)
Hamile oldugunuz icin hekiminize danisarak olumlu cevap aldiginiz takdirde kullanin derim.
Çunku daha pamugu ilk koydugum dakikalarda agrimin gectigini belirteyim.
Ki is yerimde yamuk yumuk oturup ayakta bile zor durmustum
Ta ki kantaron yagi kullanana dek.Diger arkadaslara da tavsiye ederim.(Bu arada sari kantaron yagi benimki).
Baharda kendim toplayip dogal olarak elde edicem insallah.Cunku bir cok seye faydasi var.İyi aksamlar.
Aynen anında agrıyı acıyı kesiyor. Kaliteli orjinal olandan almalısınYa bu gerçek mi gerçekten bu yağ bu kadar etkili mi lütfen yardımcı olur musunuz sizin Li kadar büyük olmasa da nohut tanesi kadar meme var bende de ve canımı çok sıkıyor önceden kanama vardı durmuştu ama üç gündür kanamam çok
Konuyu açan siz misiniz yani kantaron yağı kullanann.bu site de ilk kez yorum yapıyorum anlayamadım kusura bakmayın makat acısı beni nereye getirdi böyle ben şimdi kantaron yağını yüz temizleme pamuğuna döküp fitil yapıp uygun bölgeme koyacağım sizce işe yarayacakmıAynen anında agrıyı acıyı kesiyor. Kaliteli orjinal olandan almalısın
Yok konuyu acan ben diilim, ben de aynı işlemi yapıyorm kendime iyi geliyor. Yağı basur memelerine masaj yaparak yedir, yapamam dersen pamuğa bolca dök tam makata yerleştir yat. Hemen agrı sızı diniyor, memeler küçülüyor.Konuyu açan siz misiniz yani kantaron yağı kullanann.bu site de ilk kez yorum yapıyorum anlayamadım kusura bakmayın makat acısı beni nereye getirdi böyle ben şimdi kantaron yağını yüz temizleme pamuğuna döküp fitil yapıp uygun bölgeme koyacağım sizce işe yarayacakmı
Ya inanmıyorum çok büyük memem yok bi tane o da küçğk ama kanamam çok ağrım çok şimdi hemen yapmaya gideceğim inş iyileşirim size bi teşekkürü borç bilirimYok konuyu acan ben diilim, ben de aynı işlemi yapıyorm kendime iyi geliyor. Yağı basur memelerine masaj yaparak yedir, yapamam dersen pamuğa bolca dök tam makata yerleştir yat. Hemen agrı sızı diniyor, memeler küçülüyor.
Şifa olur inşallahYa inanmıyorum çok büyük memem yok bi tane o da küçğk ama kanamam çok ağrım çok şimdi hemen yapmaya gideceğim inş iyileşirim size bi teşekkürü borç bilirim
Çörekotu yağı rahatlatıyormuş vicks kullananlarda duymuştumSelam arkadaslar ,aranızda mutlaka benim durumumu yaşayan olmustur bilgi ve tecrubelerinizi paylaşmanizi rica ediyorum.bundan bir yil önce fissur yani makatta çatlak olduğundan dolayı ve Hemoroidlerimi aldırmak için ameliyat oldum bu ameliyatı olmadan önce hep kabizlik çekerdim doktora giderdim bir ilac verirdi bir hafta ishal olurdum sonra tabi aynı kisir döngü .ama ameliyattan sonra çokta rahatlamistim ne kabizlik kalmıştı ne agri ve yanma ..bu rahatsizlik bende yine nüksetti yine aynı durumda midir bilemiyorum derecesini çünkü ameliyattan önce bile Bukadar şiddetli değildi ağrılarım Bukadar uykusuz bırakmazdi beni daha çok sorunum kabizlik ve şişkinlikti şimdi kabızlık sorunum olmamasına rağmen makattaki yanma ve ağrıdan uyuyamiorm bir aydır hemen hemen haftada bir kez oluyor bu ve çok perişan ediyor.uc kere doktora gittim bunun için.ilki acil doktoru pratisyen hekimdi hemoroide bakmadi ki bende utanıyordum karnım burnumda zaten fitil ve krem verdi yolladi .fitil iyi geldi birkaç saat sonra sancımi kesti o meme ucuda kayboldu.ikincisinde ağrım olmadan uzman bir genel cerraha göründüm oda doguma kadar sabret dedi fitile devam et dedi tabi yine bakmadı ama o meme çok sis ve çok buyuk agridigi zaman sonra ağrı geçince kayboluyor.ensonda kendi kadın dogumcumdan yardım istedim oda Bencede oluştu doğumda dogum yapmana engel değil birşey olmaz dedi ama ben çok aci çekiyorum bu ay sonu yada şubat ortasına kadar bi süre icinde Allah nasip ederse ilk doğum olacak gerceklestirecegim.doktorlar ozamana kadar sabretmemi söylüyor ama ozaman da bebek emzirdigim için genede zor olacak muhakkak tedavisi ..çok zor durumdayim uyuyamiorm doktora gitsem dediğim gibi çözüm yok bekle diyorlar artık fitilde fayda etmez oldu arada gidip sıcak şu tutup krem sürüyorum ama çok canim yanıyor.belkide alternatif tiptan yararlanmm gerekecek ama hamile olduğum için aktardan gidip birşeyde alamıyorum normal insan gibi zararı olabilir diye korkuyorum.ne öneriyorsunuz başına gelen oldumu acaba ?? Doguma kadar sabret diyorlar ama çok yoruluyorum uykusuz boyle( Nolur fikirlerinizi ve dualarinizi esirgemeyin teşekkürler ...Şimdiden Allahrazaolsun yardımlariniz için gece uykusu haram oldu güzel bir hamilelik gecirmeme rağmen Hemoroid cikti ((
Vicks yakmazmıÇörekotu yağı rahatlatıyormuş vicks kullananlarda duymuştum
Bilmiyorum cnm onu meme sönünce günlük sürüyorum bi daha cıkmasın diye dedi. Birinden de çörek otunu duydum kısa sürede söndürdü dedi. Kantoron yağı da iyi gelir. Hangisini kullanırsan Sönüdürünce bi daha çıkmasın diye günlük sür canımVicks yakmazmı
Çay ağacı yağı pamuğa dök siskiklerin üstüne koy. Agryi alıyor. Kendimden biliyorum. Baya rahatlatıyor beni. Geçmiş olsun. Sağlıklı kolay bı doğum dilerimSelam arkadaslar ,aranızda mutlaka benim durumumu yaşayan olmustur bilgi ve tecrubelerinizi paylaşmanizi rica ediyorum.bundan bir yil önce fissur yani makatta çatlak olduğundan dolayı ve Hemoroidlerimi aldırmak için ameliyat oldum bu ameliyatı olmadan önce hep kabizlik çekerdim doktora giderdim bir ilac verirdi bir hafta ishal olurdum sonra tabi aynı kisir döngü .ama ameliyattan sonra çokta rahatlamistim ne kabizlik kalmıştı ne agri ve yanma ..bu rahatsizlik bende yine nüksetti yine aynı durumda midir bilemiyorum derecesini çünkü ameliyattan önce bile Bukadar şiddetli değildi ağrılarım Bukadar uykusuz bırakmazdi beni daha çok sorunum kabizlik ve şişkinlikti şimdi kabızlık sorunum olmamasına rağmen makattaki yanma ve ağrıdan uyuyamiorm bir aydır hemen hemen haftada bir kez oluyor bu ve çok perişan ediyor.uc kere doktora gittim bunun için.ilki acil doktoru pratisyen hekimdi hemoroide bakmadi ki bende utanıyordum karnım burnumda zaten fitil ve krem verdi yolladi .fitil iyi geldi birkaç saat sonra sancımi kesti o meme ucuda kayboldu.ikincisinde ağrım olmadan uzman bir genel cerraha göründüm oda doguma kadar sabret dedi fitile devam et dedi tabi yine bakmadı ama o meme çok sis ve çok buyuk agridigi zaman sonra ağrı geçince kayboluyor.ensonda kendi kadın dogumcumdan yardım istedim oda Bencede oluştu doğumda dogum yapmana engel değil birşey olmaz dedi ama ben çok aci çekiyorum bu ay sonu yada şubat ortasına kadar bi süre icinde Allah nasip ederse ilk doğum olacak gerceklestirecegim.doktorlar ozamana kadar sabretmemi söylüyor ama ozaman da bebek emzirdigim için genede zor olacak muhakkak tedavisi ..çok zor durumdayim uyuyamiorm doktora gitsem dediğim gibi çözüm yok bekle diyorlar artık fitilde fayda etmez oldu arada gidip sıcak şu tutup krem sürüyorum ama çok canim yanıyor.belkide alternatif tiptan yararlanmm gerekecek ama hamile olduğum için aktardan gidip birşeyde alamıyorum normal insan gibi zararı olabilir diye korkuyorum.ne öneriyorsunuz başına gelen oldumu acaba ?? Doguma kadar sabret diyorlar ama çok yoruluyorum uykusuz boyle( Nolur fikirlerinizi ve dualarinizi esirgemeyin teşekkürler ...Şimdiden Allahrazaolsun yardımlariniz için gece uykusu haram oldu güzel bir hamilelik gecirmeme rağmen Hemoroid cikti ((
Canım kendim için merhem araştırırken bi krem buldum. Belki hemoroid rahatsızlığı olanlar için yardımcı olur. Gebeler kullanabilir mi bilmiyorum.Vicks yakmazmı
Bir emdikasyonları nedir ki siz ne için araştırmıştınızCanım kendim için merhem araştırırken bi krem buldum. Belki hemoroid rahatsızlığı olanlar için yardımcı olur. Gebeler kullanabilir mi bilmiyorum.
Linki bırakıyorum.
Kara Merhem(İhtiyol) ve Tüm Kafanıza Takılanların Cevapları | Kızlara Moda
Eskiden günümüze kadar büyüklerden kara merhem kremini sıkça duymuşuzdur. Kremin hakkında bilgi sahibi olunmasa da etkili bir krem olduğu akıllara gelir. Büyükler çoğu hastalıkta kullandığı bu ilacı herkese önerirler. Hastalığını söylediğinizde kara merhem iyi gelir, kara merhem al lafını sık...kizlaramoda.com
Cilt rahatsızlığım var onun için araştırma yaparken bu yazıya rastladım. Sitede bilgi oldukça bol krem hakkında.Bir emdikasyonları nedir ki siz ne için araştırmıştınız