hamilelikte hemoroid agrisi ve uykusuz geceler :(

kızlar bende kabızlık sorunu yok, ama iç tarafta yara gibi yırtık gibi bişey var fissür sanırım. İshal olmuşTum geçen hafta o günden beri acı devam Ediyor her dışkılamada. bu gibi durumlarda ne kabız ne ishal orta yolu bulmak gerekiyor . Kremi kullanmaya başladım bakalım işe yarar umarım. Doğum da yaklaşıyor tek korkum doğumda daha da azması. Bebeğimle rahat ilgilenmek istiyorum çünkü.

Hamilelikten once yırtık vardi bende de. Doktor ameliyat demisti ama ozellikle ilik suya oturmak cok hizli iyilestirdi bir de anestol kullandim daflonla birlikte. Bir sonraki muayenemde yirtik iyilesmisti ameliyata gerek kalmadi. Haklisiniz ilik su dogumu tetikleyebilir Allah yardimciniz olsun 2 haftaniz kalmis biraz sabretmeye calisin. Dogumdan sonra da leğeni hazırlayın

Ben de yaşadım.Beslenme düzenimi değiştirdim.
Sütü abartarak için,kayısı yiyin bol bol,kavun falan..
Benim o şekilde geçti.
Demir ilaçları maalesef bu sorunu tetikliyor :/

Ya bu gerçek mi gerçekten bu yağ bu kadar etkili mi lütfen yardımcı olur musunuz sizin Li kadar büyük olmasa da nohut tanesi kadar meme var bende de ve canımı çok sıkıyor önceden kanama vardı durmuştu ama üç gündür kanamam çok

Ben de yaşadım.Beslenme düzenimi değiştirdim.
Sütü abartarak için,kayısı yiyin bol bol,kavun falan..
Benim o şekilde geçti.
Demir ilaçları maalesef bu sorunu tetikliyor :/
Benim kanamam durmuştu Demir kan ilaçları içtim kabızlık oldu tekrar ve kanamam başladı nasıl geçecek (

Az evvel aynını yapmıştım, anında agrıyı kesiyor. Kantaron yağı herseye kullanılır mucize bişey

Bu yağ gerçekten bu kadar etkili mi lütfen yardımcı olur musunuz nohut tanesi kadar meme var beni rahatsız ediyor kanamam çoktu geçen sene bir şekilde iyileşti ama son zamanlarda kan ilacı kullanmaya başladım kabızlık da başladı ve şuan canım çok yanarak yazıyorum bu mesajı ne yapabilirim kan ilacını bıraktım ama tuvaletimi de yapabiliyorum ama birkaç gündür kabız idim çok kanamam var

Aynen anında agrıyı acıyı kesiyor. Kaliteli orjinal olandan almalısın

Aynen anında agrıyı acıyı kesiyor. Kaliteli orjinal olandan almalısın
Konuyu açan siz misiniz yani kantaron yağı kullanann.bu site de ilk kez yorum yapıyorum anlayamadım kusura bakmayın makat acısı beni nereye getirdi böyle ben şimdi kantaron yağını yüz temizleme pamuğuna döküp fitil yapıp uygun bölgeme koyacağım sizce işe yarayacakmı

Yok konuyu acan ben diilim, ben de aynı işlemi yapıyorm kendime iyi geliyor. Yağı basur memelerine masaj yaparak yedir, yapamam dersen pamuğa bolca dök tam makata yerleştir yat. Hemen agrı sızı diniyor, memeler küçülüyor.

Ya inanmıyorum çok büyük memem yok bi tane o da küçğk ama kanamam çok ağrım çok şimdi hemen yapmaya gideceğim inş iyileşirim size bi teşekkürü borç bilirim

Çörekotu yağı rahatlatıyormuş vicks kullananlarda duymuştum

Bilmiyorum cnm onu meme sönünce günlük sürüyorum bi daha cıkmasın diye dedi. Birinden de çörek otunu duydum kısa sürede söndürdü dedi. Kantoron yağı da iyi gelir. Hangisini kullanırsan Sönüdürünce bi daha çıkmasın diye günlük sür canım

Çay ağacı yağı pamuğa dök siskiklerin üstüne koy. Agryi alıyor. Kendimden biliyorum. Baya rahatlatıyor beni. Geçmiş olsun. Sağlıklı kolay bı doğum dilerim

Canım kendim için merhem araştırırken bi krem buldum. Belki hemoroid rahatsızlığı olanlar için yardımcı olur. Gebeler kullanabilir mi bilmiyorum.

Linki bırakıyorum.

Bir emdikasyonları nedir ki siz ne için araştırmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…