Hemoroid kabusunuz olmasın !!!

1 hafta kadar yapsanız yeterli ama kabız olmamaniz lazım kantaron yağı sürerken yani makatin genislenmesine bir süre müsaade etmeyeceksiniz ki kantaron onu iyilestirsin .
Sadece dış tarafa mı sürüyorsunuz peki? Şuan lacofen krm kullaniyorum, iyilesmezse dediginiz yagi almayi dusunuyorum. Kabizlik icin (olmamak icin) herhamgi bir sey kullanmiy miydiniz acaba?

Sadece dış tarafa mı sürüyorsunuz peki? Şuan lacofen krm kullaniyorum, iyilesmezse dediginiz yagi almayi dusunuyorum. Kabizlik icin (olmamak icin) herhamgi bir sey kullanmiy miydiniz acaba?
Ekmek tuketimi azaltildiginda bendeki kabızlık yok oluyordu bol su içip ekmek tüketiminu azalttığı da geçer diye düşünüyorum bu şekilde geçmezse taze kayısı tuketebilirsin yada meyve suyu olarak içebilirsin.evet dış taraf bolca pamuk koyarak yağı boca ediyorsun yani 1parca pamuğa 1tatli kaşığı koysanız yeter sanırım o şekilde pamuğu geceden yerleştirin sabaha kadar kalsın

Basur değil ama makat çatlağini bende kantaron yağı ile iyileştirdim.

Ekmek tüketimini bir süre azalt,geceleri yatmadan önce pamuğa bolca kantaron yağına batır makata yerlestir
Yağ kullandığın gün ped kullan çünkü çamaşır batmasın yağ dağılmasın
Eğer yapabiliyorsan tuvalet ihtiyacını giderdikce de surebilirsin azar azar

Tamamen iyileşiyor çatlak :)
Hem çatlak hem de hemoroid vardı ameliyat oldum ilk bi kalp gün tuvalet sonrası acile gittim ağrıdan iğne yaptırdım biraz daha azaldı acılarım şimdi kullansam yarayı çabuk iyileştirir mi acaba?? Allah kimsenin başına vermesin çatlak baya ilerlemiş aylarca ilaç kullandım derdimi herkese anlattım belki biri bi çözüm bişey söyler diye sonunda ameliyat oldum inşallah tekrar etmez aylardır hergün ızdırap işkence

X