hamilelikte değil ama doğum yaptıktan sonra oldu
berbat bi acıydı büyük tuvaletimi yapamıyordum netten araştırdım doktora bile cesaret edip gidemedim
sanırım benimki makat çatlamasıydı anestol diye bi merhem tavsiye etti bi arkadaşım bepantenle karıştırdım her wc ye girişte ve çıkarken sürdüm,dayanabildiğin sıcaklıkta sıcak suya oturdum o bağırsakları yumuşatıyor
ben bunları yaptım şimdi rahatım şükür
geçmiş olsun
bu hemoroıd cok gıcık bı rahatsızlıklık hamılelıkten sonra oluyo genelde
Çok acı veriyor ya bende önceden çatlak vardı simdi hamilelikte Hemoroid oldu ve çok fena doğum sonrası kurtulurum insallah.
canım çok geçmiş olsun ben evli değilim ama benimde çatlağım var ne kadar zor bir durum anlıyorum seni krem kullansan sürekli fitil benim doktorum el yapımı bi krem vermişti iyi gelmişti birde bol su tüket kuru kaysı incir filan lifli gıda yani senin durumun ilerlemiş canım yaa çözüm bulamayız ama ağrılarını hafifletir bunlar ancak allah kurtarsın canım ya
konu çok önce yazılmış ama ben de çok fenayım.cok acı çekiyorumHemoroidleri patlatti doktor boğma yöntemiyle sanirim on onbeş dakika sürdü çok acı verdi ama çok rahatladim hamile oldgm halde bu işlemi yaptı bişey yapılmaz sanıyordum ama...
canım bu işlemden sonra rahat mısın şu anda?tekrar cıktı mı yoksa?Hemoroidleri patlatti doktor boğma yöntemiyle sanirim on onbeş dakika sürdü çok acı verdi ama çok rahatladim hamile oldgm halde bu işlemi yaptı bişey yapılmaz sanıyordum ama...
Doktorun ilaç verecektir canım korkmadan içebilirsin..Bende de var bu durum malesef son 1 haftadır( daha önceden vardı ama 1.5 yıldır falan rahattım. Hamileliğimin bu Son döneminde tekrar ortaya Çıktı. İşkence gibi resmen çok canım yanıyor.
Bu ilacı kadın doğum Dr u mu veriyor? Ne işe yarıyor acıyı mı hafifletiyor? Sağol ilgilendiğin için. Cumartesi kontrolüm var konuşayım drla o güne kadar dayanabilirim inş.Doktorun ilaç verecektir canım korkmadan içebilirsin..
Evet kadın doğumcun bilir.bana o vermişti.dışkıyı yumşatan sıvı ve kremBu ilacı kadın doğum Dr u mu veriyor? Ne işe yarıyor acıyı mı hafifletiyor? Sağol ilgilendiğin için. Cumartesi kontrolüm var konuşayım drla o güne kadar dayanabilirim inş.
Bugün doktorumla görüşüp procto glyvenol krem aldım. İşe yarar umarım. Normal doğum düşünüyorum doğumda iyice azar diye KorkuyorumEvet kadın doğumcun bilir.bana o vermişti.dışkıyı yumşatan sıvı ve krem
Canım şiddetli ise sıkıntın , o krem fayda etmez.anestol ile karıştırıp sürersen bir nebze hafifletir anca.önemli olan önce dışkının yumşaması ama şu aşamada şurupsuz zor.ama sen tabiki doktorunu dinle.benimki farklı tedavi uyguladı rahatladım.geçmiş olsun.Bugün doktorumla görüşüp procto glyvenol krem aldım. İşe yarar umarım. Normal doğum düşünüyorum doğumda iyice azar diye Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?