• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte hastane sorunu :(((

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
Hayırlı günler hanımlar,

Ben 20 haftalık hamileyim bir kaç sorunum var bana önerisi olan çıkar inshallah çünki artık kafam iyice karıştı. Benim şimdiye kadar gittiğim hastane ilk doğumu yaptırmıyormuş. Bu haftalarda detaylı ultrason yapılması lazım onuda yapmıyorlar daha büyük bir hastaneye gitmemi söylediler. Bende bu hafta için atatürk hastanesinden randevu almışdım ve gittim ama ultrason için eylüle randevu verdiler. Neyse dedim sekreterle konuşurken bana söylediği iyice kafamı karıştırdı. Seni başka hastane bu haftadan sonra kabul etmez dedi:(( ben şimdi ne yapacağım nerde doğurcam? Birde doktorlar bebeğimin cinsiyetini söylemiyor ısrar etmeme rağmen. Başına böyle bir durum gelen varmı? Ankaradayım başka hangi hastanelere gitmemi tavsiye edersiniz?

O nasıl bi hastaneymiş ya ne saçma şeyler ilk defa duyuyorum hangi semttesin bilmiyorum canım ama ben etlik lokman hekime gidiyorum çokta memnunum devlet hastanesi dersen de istediğin hepsine gidebilirsin kabul etmeme gibi bi lüksleri yok

Ben de ankaradayım benim gittiğim tip merkezi de doğum yaptırmıyor Ortadoğu'da devsm etmeye karar verdim Bakslım hayotlısı devleti nedense Göze alamıyorum

Hayırlı günler hanımlar,

Ben 20 haftalık hamileyim bir kaç sorunum var bana önerisi olan çıkar inshallah çünki artık kafam iyice karıştı. Benim şimdiye kadar gittiğim hastane ilk doğumu yaptırmıyormuş. Bu haftalarda detaylı ultrason yapılması lazım onuda yapmıyorlar daha büyük bir hastaneye gitmemi söylediler. Bende bu hafta için atatürk hastanesinden randevu almışdım ve gittim ama ultrason için eylüle randevu verdiler. Neyse dedim sekreterle konuşurken bana söylediği iyice kafamı karıştırdı. Seni başka hastane bu haftadan sonra kabul etmez dedi:KK43:( ben şimdi ne yapacağım nerde doğurcam? Birde doktorlar bebeğimin cinsiyetini söylemiyor ısrar etmeme rağmen. Başına böyle bir durum gelen varmı? Ankaradayım başka hangi hastanelere gitmemi tavsiye edersiniz?
Anlamadım ne alaka kabul etmezler? Devlet hastanesi mi düşünüyorsun bilmiyorum ama saçma bir olay olmuş. Detaylı için eylül çok geç o da saçma olmuş. Detaylı en son 24’tü sanırım. Ankarada bildiğim kadın doğum yok arkadaşlarım gidiyor onlar özele gidiyor özel düşünüyorsan sorabilirim. Ama ben anlam veremedim yani

Hayırlı günler hanımlar,

Ben 20 haftalık hamileyim bir kaç sorunum var bana önerisi olan çıkar inshallah çünki artık kafam iyice karıştı. Benim şimdiye kadar gittiğim hastane ilk doğumu yaptırmıyormuş. Bu haftalarda detaylı ultrason yapılması lazım onuda yapmıyorlar daha büyük bir hastaneye gitmemi söylediler. Bende bu hafta için atatürk hastanesinden randevu almışdım ve gittim ama ultrason için eylüle randevu verdiler. Neyse dedim sekreterle konuşurken bana söylediği iyice kafamı karıştırdı. Seni başka hastane bu haftadan sonra kabul etmez dedi:KK43:( ben şimdi ne yapacağım nerde doğurcam? Birde doktorlar bebeğimin cinsiyetini söylemiyor ısrar etmeme rağmen. Başına böyle bir durum gelen varmı? Ankaradayım başka hangi hastanelere gitmemi tavsiye edersiniz?
Cinsiyeti de detaylıda öğrenirsin en garanti o zaman oluyor zaten

canım ben testlerimi etlik zübeyde hanımda yaptırdım oraya gidebilirsin ama özel düşünüyorsan muayenelere ve doğuma orta doğu hastanesine gidiyorum. çok da memnunum.

canım ben testlerimi etlik zübeyde hanımda yaptırdım oraya gidebilirsin ama özel düşünüyorsan muayenelere ve doğuma orta doğu hastanesine gidiyorum. çok da memnunum.
Canım merhaba ben de Ortadoğu'ya başladım dün.Yazışmıştık sizinle bayan doktordu dimi ?

Ne demek ilk doğumu yaptırmiyoruz?
Ne saçma şey o.
Detaylı için eylül çok geç olur,24 hafta civarı yapilmali diye biliyorum. Baska yerden randevu almayi deneyin.Ankarayi bilmiyorum ama kabul etmezler mevzusu saçma,30 haftalikken başka doktora gidenler var.

Kabul etmiyorum diye birşey olmamalı. Ben İstanbul'dayım. Gebeliğiniz henüz çok erken. Benim bebeğim 27 günlük oldu. Daha önce devlete gidiyordum, devlette son haftada problem yaşayınca 9 ay 13 günlük hamileyken özel bir hastaneye ilk defa gittim ve 1 saat 15 dk sonra bebeğimi kucağıma aldım. Hemde epilepsi hastasıyım, gebelik tansiyonum vardı, bebişe kordon dolanmıştı. Detaylı ultrasonu falan her hastane yapmayabiliyor ona bir şey diyeceğim yok tabi. İlk doğumu yapmıyorlar ne demekmiş, doktor değil mi onlar? İlki ikincisi mi var bu işin?

Back