- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Hanımlar herkese merhaba ![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Henüz çiçeği burnunda hamileyim .
Araştırıyorum ama bi yandan kafam karıştı açıkçası doktorada sormayi unuttum .
Benim gibi hesaplamayi bilmeyen yada bilip beni anltacak bi kac yorum almak istedim .
Ben en son 7 Şubatta regl oldum . Gebelik programından hesapladıgımda şuan 6+0 bugün ama mesela 6+1 falan olduğumuzda 7. Haftanin içinde olmuyor muyuz? Yada 6 haftalık mıyım şuan?
Birde düşük tehlikesi ilk 3 ay dedikleri için 13 haftaya tekabül ediyor . Ay olarak tehlike 3 ay yada 10. Haftaya kadar mi ? Hesaplama çok karışık.
İnternetten araştırdiğım kadariyla gebelik suresi 280 gün yani 40 42 haftaya tekabül ediyor.
Simdi tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Henüz çiçeği burnunda hamileyim .
Araştırıyorum ama bi yandan kafam karıştı açıkçası doktorada sormayi unuttum .
Benim gibi hesaplamayi bilmeyen yada bilip beni anltacak bi kac yorum almak istedim .
Ben en son 7 Şubatta regl oldum . Gebelik programından hesapladıgımda şuan 6+0 bugün ama mesela 6+1 falan olduğumuzda 7. Haftanin içinde olmuyor muyuz? Yada 6 haftalık mıyım şuan?
Birde düşük tehlikesi ilk 3 ay dedikleri için 13 haftaya tekabül ediyor . Ay olarak tehlike 3 ay yada 10. Haftaya kadar mi ? Hesaplama çok karışık.
İnternetten araştırdiğım kadariyla gebelik suresi 280 gün yani 40 42 haftaya tekabül ediyor.
Simdi tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)