Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülü bilmiyorum ama ciğer ve çilek leke yapıyor dokunduktan sonra ellerini yıkaman gerekHamileyken gül kokladım kulağıma taktım içime çektim çünkü kokusu çok güzeldi ve bana naptın bebekte leke olucak dediler hep canım sıkıldı varmı koklayan birşey olurmu doğrumu
Canım annem kardeşime hamileyken güle dokunmuş sonrra da nereye dokunduysa artık kardeşimin bacak arasında Gül resmi var doğuştanHamileyken gül kokladım kulağıma taktım içime çektim çünkü kokusu çok güzeldi ve bana naptın bebekte leke olucak dediler hep canım sıkıldı varmı koklayan birşey olurmu doğrumu
Siz hic yurtdisinda bir yerde hamile kadinlarin gulden, cigerden, cilekten vb kirmizi nesnelerden kactigini gordunuz mu? Duydunuz mu? Herhangi bir boga-matador iliskisi yok yani rahat olunHamileyken gül kokladım kulağıma taktım içime çektim çünkü kokusu çok güzeldi ve bana naptın bebekte leke olucak dediler hep canım sıkıldı varmı koklayan birşey olurmu doğrumu
Çok mantıklı elinle ciğere dokunup elinde niye olmuyor öyleyse mantıkenSiz hic yurtdisinda bir yerde hamile kadinlarin gulden, cigerden, cilekten vb kirmizi nesnelerden kactigini gordunuz mu? Duydunuz mu? Herhangi bir boga-matador iliskisi yok yani rahat olun
Kuzum annen mi dedi çokmu belli pekiCanım annem kardeşime hamileyken güle dokunmuş sonrra da nereye dokunduysa artık kardeşimin bacak arasında Gül resmi var doğuştan
Di miÇok mantıklı elinle ciğere dokunup elinde niye olmuyor öyleyse mantıken
Valla benim iki oglumun da ensesinde vardi dogduklarinda, ben dokunmadigima eminim ustelik cunku cok huyluyum elimde yiyecek artigi varken hicbir yere dokunmam. Yani lekenin olacagi varsa oluyor, kayboldu zaten benimkiler sonradanBenim dayımın kızının boynunda dut lekesi var dut şeklinde. Yengem dut yemiş boynunu kaşımış orda çıkmş. Başkasının bişeyini izinsiz alırsan dokunursan da vucutta leke oluyor. Çevremden bizzat deneyimledm. Kızımda da ensesinde Çilek izi var bende Çilek yiyip parmağımın ucuyla kaşımıştm hatırlıyorum kızımda çıktı allahtan ensede
Kuzum annen mi dedi çokmu belli pwkiCanım annem kardeşime hamileyken güle dokunmuş sonrra da nereye dokunduysa artık kardeşimin bacak arasında Gül resmi var doğuştan
Olmaz yaniValla benim iki oglumun da ensesinde vardi dogduklarinda, ben dokunmadigima eminim ustelik cunku cok huyluyum elimde yiyecek artigi varken hicbir yere dokunmam. Yani lekenin olacagi varsa oluyor, kayboldu zaten benimkiler sonradan
Ciğer doğru yeğenimde bilerek yaptı yengem oldu bence beyin olarak kabullenmek bunun olmasına neden oluyorKızlar yorumlarda ciddi misiniz ? Şaka mı ? Yok artık ya 9 ayda insan neler neler yiyor. Yapmayın allah aşkına.
Benim kızım 3 yaşında geçmedi. Bende takıntılıyım çok dikkat ettim ama kaşımıştm. Belki inançtan kaynaklıdır çok kafaya taktığımız içinde olmuş olabilir ama çevremde de gördüğüm için risk almak istemem şahsen. Tabi bununda kesinliği yok herkes neye inanırsa.Valla benim iki oglumun da ensesinde vardi dogduklarinda, ben dokunmadigima eminim ustelik cunku cok huyluyum elimde yiyecek artigi varken hicbir yere dokunmam. Yani lekenin olacagi varsa oluyor, kayboldu zaten benimkiler sonradan
Valla artık ben neye şaşıracağımı da şaşırdım.Ciğer doğru yeğenimde bilerek yaptı yengem oldu bence beyin olarak kabullenmek bunun olmasına neden oluyor
Evet ciğerden bende korkuyorm dediğin gibi bilinç altı olabilir. Komşu ciğerden sonra yüzünü kaşımış çocuğun yüzünde ciğer izi varCiğer doğru yeğenimde bilerek yaptı yengem oldu bence beyin olarak kabullenmek bunun olmasına neden oluyor
Kesin olur kimse diyemez. Çocuğun doğduğunda belli olur. Sen içini ferah tut yine olmayacağına inan.Batıl inanç diyorum biri gelip aaa kesin leke olur diyor modum düşüyor
Ciğer kanlı olduğundan pis kan ondan olur diyorlar ben ne bileyim güzel kokar bebeğim dedim aldım kopardım kokladım sanırım boynuma sürdüm kulağa da taktım tamam artık bekle 9 ay artık taş olsam çatlarımEvet ciğerden bende korkuyorm dediğin gibi bilinç altı olabilir. Komşu ciğerden sonra yüzünü kaşımış çocuğun yüzünde ciğer izi var
Kafana takarsan olmayacak olanıda oldurursun. Belkide bişe olmayacak başkasında oldu diye sende de olacak diye bişey yokCiğer kanlı olduğundan pis kan ondan olur diyorlar ben ne bileyim güzel kokar bebeğim dedim aldım kopardım kokladım sanırım boynuma sürdüm kulağa da taktım tamam artık bekle 9 ay artık taş olsam çatlarım