hamilelikte göğüsler

nurcan_odtu

Yavrum Sana Emanet Rabbim
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
298
9
116
39
arkadaşlar şu anda ben 35. haftam içerisindeyim ve göğüslerim sert değil, yumuşacık, sanki hiç süt gelmeyecek gibi duruyor..normalde nasıl olması gerekiyor ki???ilk 20 haftada çok sertti dokunamıyordum bile..

arkadaşlar şu anda ben 35. haftam içerisindeyim ve göğüslerim sert değil, yumuşacık, sanki hiç süt gelmeyecek gibi duruyor..normalde nasıl olması gerekiyor ki???ilk 20 haftada çok sertti dokunamıyordum bile..

merak etme,canım,ben de öyleydim,hamileliyimin başlarında bira sertleşti,hassaslaştı,daha sonra eski haline döndü,ama bir azcık büyümüştü.Üzülme,sütle falan alakası yok,sütün gelecek...

benimde gebeliğimin ilk 3 ayı taş gibiydi büyümüşlerdi dokunulması mümkün değildi şimdi 39 haftalığım pörsüdü söndü gibi oldu ama bi kere dene sıkınca ucundan sıvı geliyormu?
ben böyle göğüslerim sönünce denemiştim sıvı gelmişti.

benimde gebeliğimin ilk 3 ayı taş gibiydi büyümüşlerdi dokunulması mümkün değildi şimdi 39 haftalığım pörsüdü söndü gibi oldu ama bi kere dene sıkınca ucundan sıvı geliyormu?
ben böyle göğüslerim sönünce denemiştim sıvı gelmişti.

denedim hiç bi şey gelmedi:26::1:

pfffff bnm acaib oldu büyüdüiçi doldu karardıkahverengi yerler genişledibi ara noluo bana dedim ama başlarda bişiyokdu 6 aylıkken falan başladıara sıra geceleri sütde gelio brzck

denedim hiç bi şey gelmedi:26::1:

hiç moralini bozma o bile etkiler anneminde böyle olmuş benim gebeliğimde hiç süt sıvı bir şey gelmezdi doğumu yaptım hemşire göğsüme seni koydu bi baktım sen emiyorsun sonra sonra arttı sütüm dedi emzirdikçe çoğalacak emin ol ben çok kişiden duydum çünkü.

hiç moralini bozma o bile etkiler anneminde böyle olmuş benim gebeliğimde hiç süt sıvı bir şey gelmezdi doğumu yaptım hemşire göğsüme seni koydu bi baktım sen emiyorsun sonra sonra arttı sütüm dedi emzirdikçe çoğalacak emin ol ben çok kişiden duydum çünkü.

inşallah bakalım cnm çok saol..

bende şu an 8 . haftadayım ve göğüslerin inanılmaz büyüdü daha ne kadar büyür? bir de sol göğüsüm sağdakine göre bariz şekilde daha büyük bir sıkıntı falan yoktur değil mi?yardımcı olursanız sevinirim

bende şu an 8 . haftadayım ve göğüslerin inanılmaz büyüdü daha ne kadar büyür? bir de sol göğüsüm sağdakine göre bariz şekilde daha büyük bir sıkıntı falan yoktur değil mi?yardımcı olursanız sevinirim

Normal o canm benmde sağ göğsüm daha büyüktü.. Hipokrata göre sağ göğüs daha büyükse ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek ,tam tersi sol göğüs büyük sol göz parlaksa bebek kız olcak demekmiş :)) Bende tuttu sağ göğsüm büyükdü bebişim erkek :))

Normal o canm benmde sağ göğsüm daha büyüktü.. Hipokrata göre sağ göğüs daha büyükse ve sağ göz daha parlaksa bebek erkek ,tam tersi sol göğüs büyük sol göz parlaksa bebek kız olcak demekmiş :)) Bende tuttu sağ göğsüm büyükdü bebişim erkek :))

sağol canım ,sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez :) cinsiyeti öğrendiğimde yazarım bakalım tutacak mı hipokratın söylediği :)

Canim benim de gögüslerim öyle.
İlk zamanlar cok sertti. Ben de su an hamileligimin 31. haftasindayim ve yumusacik oldi gögüslerim.
Fakat kolostrum denilen süt geliyor ara ara:nazar:
Sertligin sütümüz olacak veya olmayacakla bi alakasi yok bence.
Her kadinin sütü olur önemli olan o sütü saglikli beslenerek devam ettirmek.
Takma kafana bunlari bence. Aynisi bende de var. Bu arada gögüslerini sikma. Rahimde kasilmalara neden olabilir.

benimde göğsümde yanma var.özellikle sol göğsümde.. kenarlardan başlıyor uç kısmına doğru bir yanma hissi geliyor. sebebi ne ola ki :/

Merak etme ilk 3 ay hizli hormonal yükselme sonucu şişer ve ağrır yani sert olur sonra beden hamileliğe alışınca büyür ama yumuşak olur ve sunuda bil plesanta çıkmadan süt gelmemelidir normal de çünkü plesanta göğüsleri bebeğe hazırlar ama bebek doğduktan sonra süt akışına izin verir koyulasmalarda normal gebeliğe bağlı yüksek melatonin koyu renk yapar

Merak etme ilk 3 ay hizli hormonal yükselme sonucu şişer ve ağrır yani sert olur sonra beden hamileliğe alışınca büyür ama yumuşak olur ve sunuda bil plesanta çıkmadan süt gelmemelidir normal de çünkü plesanta göğüsleri bebeğe hazırlar ama bebek doğduktan sonra süt akışına izin verir koyulasmalarda normal gebeliğe bağlı yüksek melatonin koyu renk yapar

ya ben 10 haftalık hamileyim ilk haftalarda şişkin ve ağırıyodu şimdi şişkinliği indi ve sadece uçlarında ağrı var normal mi acaba ben ilk hamililiğimde bebeğin kalbi durduğu için alınmıştı korkuyorum o yüzden:(

Sevgili lolipopp sanırım hipokrat ters köşe oldu hala sol göğsüm daha buyuk ama benim veled ERKEKmis :) %95 erkek dedi doktorum :)

Back
X