Hamilelikte göğüs ucu ağrısı olur mu?

beyzanur50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
215
1
96
Sivas
herkese mrb. 19 haftalık hamileyim soğukta göğüs uçlarım çok ağrıyor ısınmadan da geçmiyor. böyle bişey yaşayan oldu mu? hamilelikle bir ilgisi var mıdır??:44:

soğukta dimi ah ah neler çekiyorum azıcık hava soğusa hatta bazen oda sıcaklıgından lavaboya bile gitsem başlıyo agrılar hemen su ısıtıyorum buharını gög
slerime veriyorum yada gögüslerimi kalorifere dayıyorum ısınmadan geçmiyo o agrılar çarşının ortasında aglıcaktım bi kere neredeyse o agrılardan. hala agırıyo bu emzirme başlıklarından aldım fazla üşümesin diye dışarıya çıktıgımda felan takıyorum onları bi nebze sıcak tutuyo iyi geliyo:14:

soğukta dimi ah ah neler çekiyorum azıcık hava soğusa hatta bazen oda sıcaklıgından lavaboya bile gitsem başlıyo agrılar hemen su ısıtıyorum buharını gög
slerime veriyorum yada gögüslerimi kalorifere dayıyorum ısınmadan geçmiyo o agrılar çarşının ortasında aglıcaktım bi kere neredeyse o agrılardan. hala agırıyo bu emzirme başlıklarından aldım fazla üşümesin diye dışarıya çıktıgımda felan takıyorum onları bi nebze sıcak tutuyo iyi geliyo:14:

evet ısınınca geçiyor ama soğuk havada dışarı çıkmaya korkuyorum.. demek bu da hamilelikten iyi başka bişey olmasında :1:

valla hala çözemedim hamilelikten mi senden benden başka bunu yaşayan duymadım bi doktora görünmeyi düşünüyorum millet şaşırıyor:26:

valla hala çözemedim hamilelikten mi senden benden başka bunu yaşayan duymadım bi doktora görünmeyi düşünüyorum millet şaşırıyor:26:[/QUOTEsasırmalarının nedeni bence yogun yasamamalarıdır.. ben artık normal birseymis gibi davranıyorum sanki hep benle kalacak:1: alıstım yani ama cekilmiyor ya

Back
X