• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte göğüs hassasiyeti hk.

ytrn42

Şükür kavuşturana canım oğlum <3
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
191
88
123
Arkadaslar bir sorum olacak günlerdir icimi kemiren. Ben iki dis gebelik geçirdim. Ilk hamileligimde göğüs hassasiyetim var miydi emin diilim tam hatırlamıyorum. Ikinci hamileligimde yumurtlamadan sonra adete daha varken göğüs hassasiyeti olmuştu. Sorum şu: bir kiside gebelikte gogus hassasiyeti yasarsa diger gebeliklerinde de ayni agri olurmu?

kimse yardımcı olmayacakmı bana?

Hic kimse yardimci olmayacakmi bana lutfen hamile arkadaslar

Bunun cevabini bilmiyorum ama adetimin 20. Gunun de basladi benim gogus hassasiyetim 3gundurde devam ediyor bu kadar erken olur mu ?

Canım benim yumurtlama günümden hemen sonra gögüs hassasiyetinden anladım hamileliğimi :)
yani ilk belirtim gögüslerimdi diyebilirim

Hic hamile kalmadim her ay reglime 15 gun kala baslar goguslerim agrimaya

canım ben 2. bebeğime hamileyim. oğlumda hiç göğüs acısı, ağrısı hassasiyeti olmadı. hiç birşey olmadı yani. ama bu gebeliğimde şüphelendiğim ilişkiden sonraki günün akşamı göğüs uçlarım bir acımaya başladı ama ne acı... sanki ucunu jiletlemişler gibi. sonra zamanla uçları geçti genel bir göğüs acısı, ağrısı oldu. aynı regl olmadan önceki gibi. şu an 9 haftalık hamileyim. 10. ayın içindeyim hala acıyor. hiç geçmedi. demem o ki, hamilelikten hamileliğe fark olabilir. allah en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun bebişine inşallah canım...

Canım benim yumurtlama günümden hemen sonra gögüs hassasiyetinden anladım hamileliğimi :)
yani ilk belirtim gögüslerimdi diyebilirim
Ya psikolojikse ondan korkuyrm ama insan psikolojisini bu kadar etkileyebilir mi buna da akil sir erdiremiyorum

lolisteye post: 38186244 .!.:
canım ben 2. bebeğime hamileyim. oğlumda hiç göğüs acısı, ağrısı hassasiyeti olmadı. hiç birşey olmadı yani. ama bu gebeliğimde şüphelendiğim ilişkiden sonraki günün akşamı göğüs uçlarım bir acımaya başladı ama ne acı... sanki ucunu jiletlemişler gibi. sonra zamanla uçları geçti genel bir göğüs acısı, ağrısı oldu. aynı regl olmadan önceki gibi. şu an 9 haftalık hamileyim. 10. ayın içindeyim hala acıyor. hiç geçmedi. demem o ki, hamilelikten hamileliğe fark olabilir. allah en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun bebişine inşallah canım...
Amin Allah isteyen herkese bebek nasip etsin sizlere saglikla kucaginiza almayi ...adet zamani hic goguslerim agrimaz benim ama bu ay neden boyle oldu anlamadim

kızlar tabi ki iyi temennilere de ihtiyacım var ama daha önemlisi bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.durumum şu 20 ocakta adet oldm.3 gün sürdü normalde 4-5 sürer.4. günde gün boyu toz pembe akıntım oldu bitti.sorun göğüslerim hala çok ağrıyorlar ve büyümüşler kahverengi bölgede tepecikler oluştu minik minik .dün test yaptm çizgi falan yok sabah baktm ikinci çizginin hayaleti belirmiş.bu ay gebelik planlamıyorum aslında ama nasılsa tutmuyor diye korunmuyoruz.tutarsa sürpriz olacak.planlamayla gebelik strese sokuyor malum.göğüslerime bakarsam gebeliği gösteriyor ama test tırt çıktı ne diyorsunuz bu durumuma?

Back