Hamilelikte genital bölge temizliği

Valla ben hep kendim almıştım. Nasıl biliyomusunuz aynayı yere koyuyodum bacağımı açıp çömeliyodum sonra traş makinesi gibi bi makinem vardı veetin. Bime gelmişti. Onunla rahat bişekilde alıyodum
Jilet gibimi yoksa köktenmi alıyo.
Jiletin ömrü 2gün of allahım ne çok derdimiz var:)

Merhabalar,
Hamilelikte genital bölge temizliğinizi nasıl yaptınız?
Çok kafama takıyorum hiç kuaföre yaptırmadım. Lazere gidiyodum artık gidemeyeceğim önerilerinizi bekliyorum
Cnm lazerden sonuc almadin mi cikiyor3 mu hala ne kadar süre gittin

Ben jiletle alıyorum. Makina kullanırdım hamilelikten önce. 5 6 aylık olana kadar devam ettim makinaya, artık imkansız. Eşim ben alayım dedi kaç kez, hala diyor asla kabul etmedim, etmem. Doktora sordum tüy dökücü kullanabilirsin vajinaya kaçırmazsan sorun olmaz dedi.

Ben jiletle alıyordum eskiden, şimdi de bazen jiley bazen epilasyon aletinin traş başlığı ile alıyorum. İkisinde de pek zorlanmıyorum. Alışmışım yıllardır el yordamıyla yapabiliyorum. Zaten temizlik görevini görsün yeter, pürüzsüz olmasına gerek yok rahatlığındayım :)

Sıkıntım pürüzsüzlüğüde değil 3 günde çıkması. Ve çok tahriş oluyo sivilce içinde kalıyo batık oluyo

Tüy dökücü geçmi çıkarıyo

7-8 kez gittim seyreldi ve zayıf çıktı. Ben hep jilet kullanmıştım okadar kalındıki tüylerim anlatamam bu hali bile bile bi nimet benim için
Lazere gittiyseniz baya azalmış olması lazım. Bu saatten sonra jilet vurmayın. Zaten azalmıştır. Ağda yapın ya da yaptırın. Zaten az olduğu için gec cıkar. Jiletle hemen çıkar. Bu benim fikrim tabi.

Lazere gittiyseniz baya azalmış olması lazım. Bu saatten sonra jilet vurmayın. Zaten azalmıştır. Ağda yapın ya da yaptırın. Zaten az olduğu için gec cıkar. Jiletle hemen çıkar. Bu benim fikrim tabi.
bende tekrar başa sarar diye korkuyorum jilet kullanınca

Kizlar birsey sormak istiyorum ben yeni 2 haftalık hamileyim daha önce kimyasal gebelik geçirdim epilator cımbız başlıklı aleti ile gentinal bölge temizliği yapsam bir zararı olur mu biraz tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…