Hamilelikte genital bölge temizliği

kahveyokmu

Noolmuş biraz deliysem
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
2.244
2.224
Merhabalar,
Hamilelikte genital bölge temizliğinizi nasıl yaptınız?
Çok kafama takıyorum hiç kuaföre yaptırmadım. Lazere gidiyodum artık gidemeyeceğim önerilerinizi bekliyorum

Açıkcası bn jilet kullandım, son dönemlerimde de eşim aldı. Hatta kendi traş makinasını kullandı prüzsüz yapıyor yani başta utandm ama snradan mecbur kalıyorsun o göbüşle

Açıkcası bn jilet kullandım, son dönemlerimde de eşim aldı. Hatta kendi traş makinasını kullandı prüzsüz yapıyor yani başta utandm ama snradan mecbur kalıyorsun o göbüşle
Jiletle 3 gün sürüyo benim temizliğim çok çabuk çıkıyolar. Ne yapcam hiç bilmiyorum daha şimdiden zorlanıyorum uzanamıyosun göremiyosun zor iş gerçekten

Gerçekten zor ben devamlı alıyordm doktora giderken son ayında zaten ne olcağn belli deil temiz kalmak istiyosun ama en kolay oydu bana zaten son anda sezaryen oldum akşamına temzleym sabah ameliyat oldm

Gerçekten zor ben devamlı alıyordm doktora giderken son ayında zaten ne olcağn belli deil temiz kalmak istiyosun ama en kolay oydu bana zaten son anda sezaryen oldum akşamına temzleym sabah ameliyat oldm
Ağdaylamı alıyodunuz.
Okadar zorlanıyorumki benim zaten göbeğim vardı normaldede zordu benim için. Epilatörle alıyorum şimdilik ama onunda başlığı okadar genişki her bölgeyi alamıyo

Ayy söyleyince bile canım acıdı =) ağdayı çoktan bırakmıştm hamile kaldığımda ama jiletle kolay geçti gebeliğim illa prüzsüz olcak die bişi yok baktn çıktı rahatsz ediyo seni gir al hemen snradan mecbur eşin alcak başkasının bakması zaten günah

Merhabalar,
Hamilelikte genital bölge temizliğinizi nasıl yaptınız?
Çok kafama takıyorum hiç kuaföre yaptırmadım. Lazere gidiyodum artık gidemeyeceğim önerilerinizi bekliyorum
Ben hep ağda yaptiriyordum yine ağda ile devam ediyorum doktoruma sormuştum yaptirabilirsin demişti

Jilet venüsle alıyorum daha doğrusu alma mücadelesi veriyorum, kendi başıma yapabildiğim tek şey bu şuan. Gerçi göbeğim büyüdü artık 5 dkda yapıyorken yarım saatte iki büklüm anca yapıyorum ama başka çare yok. Doğum yaklaşınca da birkaç günde bir yapıp hazırlıklı olacağım başka çözüm gelmiyor şuan için aklıma

ben zorlanıyorum artık eşime sölemeyede çok utanıyorum ama eşime aldırsam kesin hilt hacı abi yanlardanda al diye dalga geçerdim

Oda zor çok sık çıkıyo başa çıkamıyorum jiletle. Allahım bunca insan ne yapmış

ben zorlanıyorum artık eşime sölemeyede çok utanıyorum ama eşime aldırsam kesin hilt hacı abi yanlardanda al diye dalga geçerdim
Arkadaşa anneye yaptırmaktansa eş daha mantıklı. Diğerleri daha çok utandırır insanı
Kadın olmak cidden zor

Valla ben hep kendim almıştım. Nasıl biliyomusunuz aynayı yere koyuyodum bacağımı açıp çömeliyodum sonra traş makinesi gibi bi makinem vardı veetin. Bime gelmişti. Onunla rahat bişekilde alıyodum

1 ay sonra denicem eşime sölicem bakalım becerebilcekmi
Bn klozet kapağını kapatıp üstüne oturuyordm eşim alıyordu öle utanma mecbur olcak bu bnde ilk duydm ay ben hayatta yapamam dedm ama snradan kendm hiç yapmadm şimdiden söle yakın zamanda sana ihtitaç duyabilirm die =)

söyleyim bakıyım reddetmez zaten eminimde hiç kirli şekil çıkmamıstım karsısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…