- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMin canim. Zaten cildiye doktorları gebelik haftamı sorup artık bebek büyümüştür sıkıntı olmaz diyor. Ama kadın doğumcular önermiyor. Bukez onlar önermiyoruz deyince ikiye bölünüyor aklım. Kullansam mi kullanmasam mi diye. İnşaAllah birsey olmaz bebeğime. Yoksa bu veballe kafayı oynatırım.Canim Allah sabir sifa versin,vaktini hayırlısıyla doldurup bebegine kavus,bebegine ilaclarin zarari olacagini dusunmuyorum,son 3 aylik donemdesin,bebegin buyume evresinde su anda.
Bir yakinim 6ci ayinda agir antibiyotikler kullanmak zorunda kaldi,kizi turp gibi masallah
Amin inşaAllah. Allah razı olsun dua edin bu bile bana ve bebeğime yapacağınız en iyi iyilik olurYaa cok uzuldum hic bir bilgim yok boyle birsey duymadim da . Rabbim şifa versin insallah bebeginizi de saglicakla alirsiniz kucaginiza.
Hic kullanmadım. O kadar şey araştırıp kullandim faydası olmadı ki artık bana birseyin iyi geleceğine olan inancım bitti azaldı. Yinede şükür ediyorum. Bebeğime kullandığım ilaç ve iğnelerin zararı olmasın bana yeter. Amin çok saolunBilmiyorum gebelikte bir sıkıntı yaratır mı ama aloe vera denediniz mi hiç? Kaşıntıyı geçiriyor belki sizinkine bir faydası dokunur. En azından belli bir bölgeye sürüp deneyin bir isterseniz. Allah yardımcınız olsun.
Ahhh ahhh gece gündüz nasıl araştırdığımı bir bilseniz. Kadınlar kulubu yada konuyla alakalı sitelerde yazılanlar. Çoğunuda denedim. Puup rahatsızlığı denildi. İki cildiye doktoru pupp dedi. Gebeliğin son aylarında bazı anne adaylarında oluyor dediler. Karaciğer enzimlerim ve safra asiti temiz çıktı. Gebelikten deyip Doğumunu beklemen gerek dediler. Ben 6 haftadir mahvolmuş durumdayım. Suan 34 haftalığım. 1-1.5 ayım daha var nasıl dayanicam bilmiyorum. Allah razı olsun.Bahseden oldu mu bilmiyorum hamilelikte bu bir rahatsızlık olarak adlandırılıyor
Bir ara yabancı bir kanalda izlemistim.
Isterseniz bir araştırın yada bir doktora daha danışın.
Geçmiş olsun.
Evet malesef doğumla baslayan hastalıklar genelde dogumla son buluyor..Ahhh ahhh gece gündüz nasıl araştırdığımı bir bilseniz. Kadınlar kulubu yada konuyla alakalı sitelerde yazılanlar. Çoğunuda denedim. Puup rahatsızlığı denildi. İki cildiye doktoru pupp dedi. Gebeliğin son aylarında bazı anne adaylarında oluyor dediler. Karaciğer enzimlerim ve safra asiti temiz çıktı. Gebelikten deyip Doğumunu beklemen gerek dediler. Ben 6 haftadir mahvolmuş durumdayım. Suan 34 haftalığım. 1-1.5 ayım daha var nasıl dayanicam bilmiyorum. Allah razı olsun.
Ben varım aynen çok fena afedersin kasintidan totomun üstüne oturamiyordum öyle bir kasinti parmak ucundan tut ayak parmağıma kadar 1tane iğne vurdular geçmedi doğum yapar yapmaz geçti.doktor asıri östrojen kaynaklı dedi doğum yapınca östrojen normal seviyeye indi.dusun sabah doğum yaptım akşama geçti ama seni çok iyi anlıyorum kolonya sirke ne varsa denedim bir tane krem kullandım beyaz banamisin demedi saç ytaragiyla kasiyordumMerhaba arkadaşlar. Öncesinde bu konu ile ilgili bir başlık daha açmıştım ama gören olmadı sanırım. 34 haftaya yaklaştım ve 28 haftalığa girdiğimden beri vücudumda bitmek bilmeyen geçmeyen kaşıntı var. 6 haftadir neler çektiğimi yaşadığımı Allah bilir. Sağlık ocağı, acil, cildiye, özel hastane cildiye, özel muayene cildiye, kadın dogum vs gitmediğim çaresini aramadığım yer kalmadı. Şu ana kadar 8 ayrı isimde merhem. 3 farklı isimde hap ve iğne kullandim geçmiyor. Devlet hastanesi ve özel hastanede ki cildiye doktoru gebeliğin son aylarında anne adaylarında Puup diye adlandırılan kasıntı hali oluyor dedi. Ne Puup muş geçmedi gitti. Önce isilik gibi başlayıp sonra koca koca yanık gibi lekeler oluştu. Kaşınan yerler toplanip büyük lekeler oldu. Sonrasında lekeler hafif geçti. Suan bildiginiz kaşınmaktan yara olmuş hali. Her yerim koca koca yara. Bacaktan başlayıp tüm vücudu mu sardı. Sanırım en kötüsü de ayaklar. Sert olduğu için kasiyamiyorsun ve rahatlama olmuyor. Sirke. Tuz. Karbonat. Kantaron yağı. Limon. Kolonya aklınıza ne gelirse uyguladım. Canimi yaksalarda sürdüm. Ağlamalarım. Kanatlarım. Psikolojim hepsi alt üst oldu. İki cildiye doktoru kasıntı icin iğne yazdı ilk sefer korktum vurmadım. Sonrasında birisi daha yazdı mecburen başladım ama çok korkuyorum. Çünkü kimi kadın doğumcu kullan dedi. Kimisi kullanma. Arada çok kaldım ve bebeğimi Allah’a emanet edip vurdum. Çünkü artık kendime zarar vermeye başladım. Beni en çok mahveden topuğuma çare bulamayıp belki oraları kanatırsam iyi olur diye birkaç jilet attim. Kendi düşen ağlamaz dimi bukez ayaklarımı yere basamıyorum daha çok ağrıyıp yara tutmaya başlayınca kaşınmaya başladı. O kadar psikolojimi bozdu ki bunu bile yaptım ve neden yaptığımı bilmiyorum. Eşimi uyutmuyorum sinirlenip onun kalbini kırıyorum. Halbuki gece kaldırıp sirtima merhem sürdürüyorum. Kendimi nasıl affedeyim. Biliyorum yazı çok uzun oldu ama bu süreç benim içinde uzadı. Yaşayan duyan bilen var mi bu durumu arkadaşlar. Aklimi oynatacak durumdayım.
Ben yaşadım Allah düşmanımn başına vermesn böyle kırmızı büyük büyük lekeler olmuştu vucudumda geceleri uyuyamıyodum kaşıntısından ağlıyordumMerhaba arkadaşlar. Öncesinde bu konu ile ilgili bir başlık daha açmıştım ama gören olmadı sanırım. 34 haftaya yaklaştım ve 28 haftalığa girdiğimden beri vücudumda bitmek bilmeyen geçmeyen kaşıntı var. 6 haftadir neler çektiğimi yaşadığımı Allah bilir. Sağlık ocağı, acil, cildiye, özel hastane cildiye, özel muayene cildiye, kadın dogum vs gitmediğim çaresini aramadığım yer kalmadı. Şu ana kadar 8 ayrı isimde merhem. 3 farklı isimde hap ve iğne kullandim geçmiyor. Devlet hastanesi ve özel hastanede ki cildiye doktoru gebeliğin son aylarında anne adaylarında Puup diye adlandırılan kasıntı hali oluyor dedi. Ne Puup muş geçmedi gitti. Önce isilik gibi başlayıp sonra koca koca yanık gibi lekeler oluştu. Kaşınan yerler toplanip büyük lekeler oldu. Sonrasında lekeler hafif geçti. Suan bildiginiz kaşınmaktan yara olmuş hali. Her yerim koca koca yara. Bacaktan başlayıp tüm vücudu mu sardı. Sanırım en kötüsü de ayaklar. Sert olduğu için kasiyamiyorsun ve rahatlama olmuyor. Sirke. Tuz. Karbonat. Kantaron yağı. Limon. Kolonya aklınıza ne gelirse uyguladım. Canimi yaksalarda sürdüm. Ağlamalarım. Kanatlarım. Psikolojim hepsi alt üst oldu. İki cildiye doktoru kasıntı icin iğne yazdı ilk sefer korktum vurmadım. Sonrasında birisi daha yazdı mecburen başladım ama çok korkuyorum. Çünkü kimi kadın doğumcu kullan dedi. Kimisi kullanma. Arada çok kaldım ve bebeğimi Allah’a emanet edip vurdum. Çünkü artık kendime zarar vermeye başladım. Beni en çok mahveden topuğuma çare bulamayıp belki oraları kanatırsam iyi olur diye birkaç jilet attim. Kendi düşen ağlamaz dimi bukez ayaklarımı yere basamıyorum daha çok ağrıyıp yara tutmaya başlayınca kaşınmaya başladı. O kadar psikolojimi bozdu ki bunu bile yaptım ve neden yaptığımı bilmiyorum. Eşimi uyutmuyorum sinirlenip onun kalbini kırıyorum. Halbuki gece kaldırıp sirtima merhem sürdürüyorum. Kendimi nasıl affedeyim. Biliyorum yazı çok uzun oldu ama bu süreç benim içinde uzadı. Yaşayan duyan bilen var mi bu durumu arkadaşlar. Aklimi oynatacak durumdayım.
Sordum gebelikte yapılmıyor denildi. Artık yalan dogru bilmiyorum. Yoksa aklimda olan birseydi. Hic yoktan gebeyken neye alerjim olduğunu bilirdim.
Merhaba cnm oncelikle cok gecmis olsun. Ins tez vakitte rabbim sifa verir. Anlattiginiz seyler benim kiz kardesimde cok benzerleri gorulmustu. O da cok doktora gitmisti. Yalniz gebelik donemi degildi. Bir universite hastanesinde yaralarina biopsisi yapildiktan sonra hastaligi netlesmisti. Vr kullandigi ilaclar sayesinde iyilesmisti.Asiri stres yapip icinize attiniz mi aacaba. Vucut ice atilan sikintilari cilt uErinden bu sekilde disari atabiliyormus.Merhaba arkadaşlar. Öncesinde bu konu ile ilgili bir başlık daha açmıştım ama gören olmadı sanırım. 34 haftaya yaklaştım ve 28 haftalığa girdiğimden beri vücudumda bitmek bilmeyen geçmeyen kaşıntı var. 6 haftadir neler çektiğimi yaşadığımı Allah bilir. Sağlık ocağı, acil, cildiye, özel hastane cildiye, özel muayene cildiye, kadın dogum vs gitmediğim çaresini aramadığım yer kalmadı. Şu ana kadar 8 ayrı isimde merhem. 3 farklı isimde hap ve iğne kullandim geçmiyor. Devlet hastanesi ve özel hastanede ki cildiye doktoru gebeliğin son aylarında anne adaylarında Puup diye adlandırılan kasıntı hali oluyor dedi. Ne Puup muş geçmedi gitti. Önce isilik gibi başlayıp sonra koca koca yanık gibi lekeler oluştu. Kaşınan yerler toplanip büyük lekeler oldu. Sonrasında lekeler hafif geçti. Suan bildiginiz kaşınmaktan yara olmuş hali. Her yerim koca koca yara. Bacaktan başlayıp tüm vücudu mu sardı. Sanırım en kötüsü de ayaklar. Sert olduğu için kasiyamiyorsun ve rahatlama olmuyor. Sirke. Tuz. Karbonat. Kantaron yağı. Limon. Kolonya aklınıza ne gelirse uyguladım. Canimi yaksalarda sürdüm. Ağlamalarım. Kanatlarım. Psikolojim hepsi alt üst oldu. İki cildiye doktoru kasıntı icin iğne yazdı ilk sefer korktum vurmadım. Sonrasında birisi daha yazdı mecburen başladım ama çok korkuyorum. Çünkü kimi kadın doğumcu kullan dedi. Kimisi kullanma. Arada çok kaldım ve bebeğimi Allah’a emanet edip vurdum. Çünkü artık kendime zarar vermeye başladım. Beni en çok mahveden topuğuma çare bulamayıp belki oraları kanatırsam iyi olur diye birkaç jilet attim. Kendi düşen ağlamaz dimi bukez ayaklarımı yere basamıyorum daha çok ağrıyıp yara tutmaya başlayınca kaşınmaya başladı. O kadar psikolojimi bozdu ki bunu bile yaptım ve neden yaptığımı bilmiyorum. Eşimi uyutmuyorum sinirlenip onun kalbini kırıyorum. Halbuki gece kaldırıp sirtima merhem sürdürüyorum. Kendimi nasıl affedeyim. Biliyorum yazı çok uzun oldu ama bu süreç benim içinde uzadı. Yaşayan duyan bilen var mi bu durumu arkadaşlar. Aklimi oynatacak durumdayım.