Merhaba arkadaşlar. Öncesinde bu konu ile ilgili bir başlık daha açmıştım ama gören olmadı sanırım. 34 haftaya yaklaştım ve 28 haftalığa girdiğimden beri vücudumda bitmek bilmeyen geçmeyen kaşıntı var. 6 haftadir neler çektiğimi yaşadığımı Allah bilir. Sağlık ocağı, acil, cildiye, özel hastane cildiye, özel muayene cildiye, kadın dogum vs gitmediğim çaresini aramadığım yer kalmadı. Şu ana kadar 8 ayrı isimde merhem. 3 farklı isimde hap ve iğne kullandim geçmiyor. Devlet hastanesi ve özel hastanede ki cildiye doktoru gebeliğin son aylarında anne adaylarında Puup diye adlandırılan kasıntı hali oluyor dedi. Ne Puup muş geçmedi gitti. Önce isilik gibi başlayıp sonra koca koca yanık gibi lekeler oluştu. Kaşınan yerler toplanip büyük lekeler oldu. Sonrasında lekeler hafif geçti. Suan bildiginiz kaşınmaktan yara olmuş hali. Her yerim koca koca yara. Bacaktan başlayıp tüm vücudu mu sardı. Sanırım en kötüsü de ayaklar. Sert olduğu için kasiyamiyorsun ve rahatlama olmuyor. Sirke. Tuz. Karbonat. Kantaron yağı. Limon. Kolonya aklınıza ne gelirse uyguladım. Canimi yaksalarda sürdüm. Ağlamalarım. Kanatlarım. Psikolojim hepsi alt üst oldu. İki cildiye doktoru kasıntı icin iğne yazdı ilk sefer korktum vurmadım. Sonrasında birisi daha yazdı mecburen başladım ama çok korkuyorum. Çünkü kimi kadın doğumcu kullan dedi. Kimisi kullanma. Arada çok kaldım ve bebeğimi Allah’a emanet edip vurdum. Çünkü artık kendime zarar vermeye başladım. Beni en çok mahveden topuğuma çare bulamayıp belki oraları kanatırsam iyi olur diye birkaç jilet attim. Kendi düşen ağlamaz dimi bukez ayaklarımı yere basamıyorum daha çok ağrıyıp yara tutmaya başlayınca kaşınmaya başladı. O kadar psikolojimi bozdu ki bunu bile yaptım ve neden yaptığımı bilmiyorum. Eşimi uyutmuyorum sinirlenip onun kalbini kırıyorum. Halbuki gece kaldırıp sirtima merhem sürdürüyorum. Kendimi nasıl affedeyim. Biliyorum yazı çok uzun oldu ama bu süreç benim içinde uzadı. Yaşayan duyan bilen var mi bu durumu arkadaşlar. Aklimi oynatacak durumdayım.