Hamilelikte geceleri aşırı karın şişmesi ve gaz sorunu- acil yardım bekliyorum

Merhaba kizlar :) ben de 1 tutam rezene ve 1 tutam papatya karistirip cayini demleyerek, kaynamis suya rezeneyle papatyayi attim, 3dk bekledim, aci olmasin diye, bir cay kasigi bali da ilidiktan sonra ekleyerek ictim. Gazimi da siskinligimi de aldi. Hatta vucut odemlerimi bile engelledi.
Tavsiye edebilirim.

Kizlar bence karin sismesi gayet normal.. baka turlu karnimiz nasil genisleyecek, buda vucudun urettigi birsey bence.. herkeste olduguna gore normal olsa gerek :)

rezene çayı içilebiliyor değil mi hamilelikte? ben de aşırı gaz problemi yaşıyorum önceden de vardı hem gastrit hem reflüm var bu 9 ay nasıl geçecek bakalım. rezene içilebiliyorsa onu deneyeyim bari.

rezene çayı içilebiliyor değil mi hamilelikte? ben de aşırı gaz problemi yaşıyorum önceden de vardı hem gastrit hem reflüm var bu 9 ay nasıl geçecek bakalım. rezene içilebiliyorsa onu deneyeyim bari.

İçilebiliyor. Bana bizzat doktor önerdi zaten. Kesinlikle faydasını hemen göreceksin.Yeni doğan bebeklere bile bir çay kaşığı içirin ya da siz için emzirirken bebeğe geçsin diyorlar. Gaz sorunu ile kendimize eziyet etmenin bir anlamı yok.

X