Hamilelikte geç döllenme yüzünden negatif çıkan kan testi

Didi66

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
31
5
6
27
Arkadaşlar merhaba ben haziranın 18inde olmam gerekirken adet olmadım 24ünde kan testi yaptırdım beta 0.3 çıktı tamam kesin bir şey yok dedim 28inde doktora gittim doktor test falan yapmadan adet söktürücü yazdı eşimin içi rahat etmedi bi his var içimde diyip test aldı geldi bir yaptım çift çizgi ama ikinci çizgi baya bir silikti doktora gittim kan testi istiyorum dedim benimle dalga geçti idrara güvrnme dedi zar zor test yaptırdım sonucum bi çıktı 18.9 bu seferde değeeim düşük yükselicek mi yeni diye mi düşük bir şey öi var derdine girdik bir daha test yaptık 114 çıktı şuanda her şey güzel gidiyor haftaya inşallah keseyi görücez demem o ki adet gecikmemden 6 gün sonra testim negatif çıktı siz siz olun hemen bir yargıya varmayın ki ben bir de hiç adamakıllı hamilelik belirtisi yaşamayanlardanım sadece çok fazla saçım dökülüyordu bi de alt karın ağrısı ne göğüste hassasiyet ne başka bir şey yoktu allah isteyen herkese versin inşallah

Doktora bak sen ya. Yaz çiz gönder. Oh ne ala. Minik meleği dünyadan koparacaktı desene. Neyse umarım sağlıkla alırsın kucağına.

Doktora bak sen ya. Yaz çiz gönder. Oh ne ala. Minik meleği dünyadan koparacaktı desene. Neyse umarım sağlıkla alırsın kucağına.
Evet aynen öyle şuanda normalde 5 haftalık olması gerekiyor ortalama ama ben 2 haftalık falanım yani adet olmam gereken günden birgün sonra yumurtlamışım o ilacı içsem allah korusun düşünmek bile istemiyorum

Iyi ki içmemişsin. Doktorlar da artık başından savıyor gibime geliyor. Ilgilenmiyorlar eskisi gibi.

bende de var bu hikayeden..
Ben adet söktürücü de aldim.
bi hafta hem de,
sari kantaron hapi kullandim.
adet gelmeyince bi idrar testi yaptim cift cizgi:)
42. gundu yani

ki hesaba göre yumurtlamadan on gun sonra kanda cikmamis evladim
uyuz evladim benim :)
suan 32 aylik :)

Mşallah bir şey olmamış yavrucağa. Ben maalesef ki kürtaj oldum 9 haftalıkken kalbi durdu şimdi tekrsr deniyoruz bu ay şüpheleniyorum evde test yaptım silik çıktı umarım tekrardan allahım nasip eder

Merhaba benim adetim tam 8 gün gecikti ve bu sabah pembe akıntıdan kahve rengiyle döndü kaşık ağrım var ama çok deil göğüslerim hala sis ve açıyor şimdi azcik azcik kan geliyor test yapmıştım 4.günü kanda çıkmadı sizce nspmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım bence kan testi yaptır tekrar bir benimde adet tarihimden 4 gün sonra yaptırfığım kan negatifti 8 gün sonra çıktı tam inşallah istiyorsan eğer vardır ama adetin sökülemediği içinde böylr oluyor olabilirsin kana gidemiyorsan bi idrar testi yap evde varsa muhtelemen onda da çıkar için rahatlat en azından

Adet oldum canım bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…