- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
- Konu Sahibi randomnick
-
Aç karnına mı?, bana eczacı tok aç farketmez dedi. bende tok alıyordumunutmuştur benceDE günde 1 defa 5mgram alınması lazım .AÇ KARNINA OLACAK.ECZANELRDE çok cüzzi fiyata alabilirsin ben 2 ay önce 5 tl mi ne aldım içinde 50 adet var.hamile kalmadan 3 ay önce önerilir .
THANK YOUBak hatta resminide çektim :)
arkadaşlar günde 400 mg alınmalı diye biliyorum ben folic plus kullanıyorum, günde 3 adet 1 aylık kullanım istenirse hepsi tek seferde alınabilir ve tok karnına tercihen yemekle birlikte. Hepsi farklı galiba birde 5 TL. çok ucuz.. yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım 20 küsür dü ??bende onu kullanıyrum banada aç karnına dendi .kafam karıştı
selam kızlar...
yeniyim ve ilk mesajım...
tüm anne adaylarına hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı diliyorum...
bende gecen hafta gittim daha bikaç haftalık dedi ... ultresonda kara ufak bi leke dedi kanda çıktı elhamdülillah...
pek bişi demedi dr... ilk işi folik asit yazmak oldu .... aç tok karın farketmiyormuş ama mide bulantısı olmasın diye yemekten sonra gece içiyorum...
ayrıca coraspirine başlamıştım gebeliği öğrenmeden bir hafta önce... dr bunu söyledim... bebek için çok iyi devam et dedi...
sevgiler...
Sevgili doktorumun ilgisizligi yüzünden eczaneme sordum alirken...Hayırlı olsun canım. Folic asitler mide bulantısı mı yapıyormuş?
Sevgili doktorumun ilgisizligi yüzünden eczaneme sordum alirken...
Normal gebelik bulantilarini arttirmasin diye öyle soyledi cnm...
Birgun sonra kontrole gitmem lazim..
Ilgisiz doktorum kanda 822.63 sonuca daha erken bi hafta sonra gel demisti...
Kizlar bu arada iyi bir bayan doktor arıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum...
Iyi yapmissin cnm...Bu konuda doktorlar farklı farklı konuşuyor neden se bana da doktorun biri kadın doğumcu kullan dedi ama başka bi doktor ben de kullanmadım yemeğini yiyorsan düzenli gerek yok dedi ben içim rhat etsin diye başladım yine de kullanmaya
ben gebeliğim boyunce hiç kullanmadım. benim doktorum organikçi bir doktordu. gıdalardan almamı söyledi. mesela tam buday ekmeği tüketiyordum gebeliğimde fasulyemi mercimeğimi eksik etmedim ve hergün cevizimi mutlak yiyordum. bebeğimde hiç bir sıkıntı olmadı kullanmak yada kullanmamak sana kalmış ama netten araştır içeriğinde folikasit olan gıdalar tüketmeye özen göster yeterli bence.arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. özel bir dr a muayeneye gidiyorum ama dr bana folik asit vermedi. araştırmalarımda bütün drların kesin verdiklerini okudum. benim dr. atlamış olamaz herhalde. aranızda kullanmayanınız ya da dr. kullanma diyeniniz var mı ?
Hamilelik bende düşünüyorum doktorum banada kullanmaya başla artık denişti , hamile bayanlarda da ilk üç ay kullanmak gerekiyor demişti. Bence soktorunuz unutmuştur arayıp hatırlatın bence.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaharkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. özel bir dr a muayeneye gidiyorum ama dr bana folik asit vermedi. araştırmalarımda bütün drların kesin verdiklerini okudum. benim dr. atlamış olamaz herhalde. aranızda kullanmayanınız ya da dr. kullanma diyeniniz var mı ?
hayırlı olsun cnm...Kızlar merhaba
Hamile olup folik asit kullananlarda yardım istiyorum hangi ilacı kullanıyorsunuz Ben daha yeni hamileyim doktor bana PREGNIO FOL folik asit içeren takviye edici gıda yazıyor üzerinde bunu verdi ama ben netten biraz arastıraym dedim hiç bişey cıkmadıbende muallakta kaldım sizce ne yapmalıyım
TSK ederim canım ama aynı zamanda Demir eksikliğimde var benim ferro sanol duodenal ilacınıda kullanıyorum sen kullandım mı pekihayırlı olsun cnm...
selametle al kucagına inşaallah...
imom omega kullanabilirsin...
içinde bütün gerekli vitaminler var folik asit dahil olmak üzere
Oncelikle hayirli olsun bebisin canim. Ama doktorunun verdigi ilaclar disinda ilac kullanmamani oneririm. Sonuçta her hamilelik ayni degil. Doktoruna sor ve ona guven benceTSK ederim canım ama aynı zamanda Demir eksikliğimde var benim ferro sanol duodenal ilacınıda kullanıyorum sen kullandım mı peki
Elbette kan ilaci kullaniyorum...TSK ederim canım ama aynı zamanda Demir eksikliğimde var benim ferro sanol duodenal ilacınıda kullanıyorum sen kullandım mı peki
valla hıc birini vermediElbette kan ilaci kullaniyorum...
Zaten dr sana ya decavit ya elevit ya da imom omega verecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?