- 21 Şubat 2009
- 18
- 10
- 88
- Konu Sahibi randomnick
-
açıkçası gayet atlamış olabilir. onların işi de kolay değil. unutabiliyorlar.arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. özel bir dr a muayeneye gidiyorum ama dr bana folik asit vermedi. araştırmalarımda bütün drların kesin verdiklerini okudum. benim dr. atlamış olamaz herhalde. aranızda kullanmayanınız ya da dr. kullanma diyeniniz var mı ?
açıkçası gayet atlamış olabilir. onların işi de kolay değil. unutabiliyorlar.
geç kalmış olmazsın. zaten gebelik başlamadan 3 ay önce başlanması öneriliyor ama gebeliğin ilk 3 ayı kullanılıyor sadece. yani hala kullanmak için 2 ayın var :) çok mühim bir vitamin desteği bu. hemen başla.özellikle de sordum canım kullanmam gereken herhangi bir ilaç var mı diye. yok dedi. çok da iyi bir dr. normalde. acaba ben başlasam mı geç kalmış olur muyum ?
unutmuştur benceDE günde 1 defa 5mgram alınması lazım .AÇ KARNINA OLACAK.ECZANELRDE çok cüzzi fiyata alabilirsin ben 2 ay önce 5 tl mi ne aldım içinde 50 adet var.hamile kalmadan 3 ay önce önerilir .
ben 3 doktora gıttım...manısada izmirde samsunda...üçüde kullanmamı soyledı..bende senın gıbı 5 haftada oğrendım ve ozaman kadar kullanmamiştım..doktor bana 400 mgrlık b12 içeren birtane yazdı..eczaneden alabılırsın.hamıleleıkten once kullanılanın dojazı düşük oluyor oda 3-4 lıra felandı beş altı ay once...butun doktorlar tavsıye etmıyormuş ama bebeğin ıskelet gelişimi çin onemlıymiş...sonuçta anneye hiçir zararı yokarkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. özel bir dr a muayeneye gidiyorum ama dr bana folik asit vermedi. araştırmalarımda bütün drların kesin verdiklerini okudum. benim dr. atlamış olamaz herhalde. aranızda kullanmayanınız ya da dr. kullanma diyeniniz var mı ?
cnm valla bnce vermeliydi ben hamiklelik öncesi başlamıştım hamile kalınca sağlık ocağına kan verdim dedi folik asitin yüksek bbırak artık kendi doktorum bana bn yüksek çıkmasını istiyorım devam edeceksin dedi hatta dozajını arttırdı sen onun üstüne düşarkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. özel bir dr a muayeneye gidiyorum ama dr bana folik asit vermedi. araştırmalarımda bütün drların kesin verdiklerini okudum. benim dr. atlamış olamaz herhalde. aranızda kullanmayanınız ya da dr. kullanma diyeniniz var mı ?
arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. özel bir dr a muayeneye gidiyorum ama dr bana folik asit vermedi. araştırmalarımda bütün drların kesin verdiklerini okudum. benim dr. atlamış olamaz herhalde. aranızda kullanmayanınız ya da dr. kullanma diyeniniz var mı ?
yaptığım araştırmalara göre gebe kalmadan 3 ay öncesinde kullanmaya başlanılmalı ve gebeliğin 3-4 ayına kadar devam edilmeli ancak; (tabiiki yorum bu) folik asit kullanımı bebeğin sinir sisteminin gelişmesi ve olası problemlerin önlenebilmesine yönelik olması ve 5. haftada bir bebeğin ise sinir sisteminin oluşmuş olması nedeni ile dr. vermemiş olabilir diye düşündüm, yine de birkaç ay kullanılması faydalı olacağından bence dr. tekrar görüş ve eczaneden al canım. Sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur inş. :)
Ben folbiol diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 tane ama tok karnına benimkisiiiiunutmuştur benceDE günde 1 defa 5mgram alınması lazım .AÇ KARNINA OLACAK.ECZANELRDE çok cüzzi fiyata alabilirsin ben 2 ay önce 5 tl mi ne aldım içinde 50 adet var.hamile kalmadan 3 ay önce önerilir .
bende onu kullanıyrum banada aç karnına dendi .kafam karıştıBen folbiol diye bi ilaç kullanıyorum günde 1 tane ama tok karnına benimkisiiiidoktorum öyle önermişti hamile değilim ama 2 aydır kullanıyorum hamilelik yaşadığımda takviye olsun diye :)
Ben aç karnına tiroid hapı kullanıyorum belki ondan vermiş olabilir mibende onu kullanıyrum banada aç karnına dendi .kafam karıştı
neyse mühim olan içmek gebe kalmadan 3 ay önceBen aç karnına tiroid hapı kullanıyorum belki ondan vermiş olabilir mi
Canım Aklımızda bişey kalmasın diye küçük Çaplı bi araştırma yaptım ilaç sitesi diye bi yerden okudum aç veya tok karnına kullanılabiliyormuşneyse mühim olan içmek gebe kalmadan 3 ay önce
Bak hatta resminide çektim :)neyse mühim olan içmek gebe kalmadan 3 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?