hamilelikte ev işleri ?

gıcık oluyorum hepsine ne görümce ,ne kaynana.
en iyisi benim kaynanam diyodum o da kelek çıktı malesef :KK53:
mesafe koydum artık hele o görümcemi bi göreyim ağzının payını vercem.dört gözle bekliyorum.

ay kaynananın iyisi çok zor canım ya
görümceler napıyosa yapıyo zaten ama sen baya hırslanmışsın bence sakin ol biraz canımm

ay kaynananın iyisi çok zor canım ya
görümceler napıyosa yapıyo zaten ama sen baya hırslanmışsın bence sakin ol biraz canımm

hırs değil canım üzüntü.görümcem hiç hoş olmayan birşey yaptı.ağzının payını artık vermem lazım yoksa ben daha çok ezilirim.
ben sadece bekliyorum.kaynanamdan açıkca bişey yaşamadım ama sinsilikleri yetti.hepsi de birbiriniden sinsi.

ayrıca görümcem bize geldiğinde elini hiçbirşeye sürmezdi .hep ben yapardım işleri o oturur pc başına sabaha kadar ondan sonra uyur akşam kalkar gene pc başında.

Allah tan uzağım hepsinden.

hamileyken de gelseler nolucak ki sanki bana yardımcı mı olucaklar aman gelmesinler.zaten gebeliğim hassas geçiyor en güzeli uzak olmak.

hırs değil canım üzüntü.görümcem hiç hoş olmayan birşey yaptı.ağzının payını artık vermem lazım yoksa ben daha çok ezilirim.
ben sadece bekliyorum.kaynanamdan açıkca bişey yaşamadım ama sinsilikleri yetti.hepsi de birbiriniden sinsi.

ayrıca görümcem bize geldiğinde elini hiçbirşeye sürmezdi .hep ben yapardım işleri o oturur pc başına sabaha kadar ondan sonra uyur akşam kalkar gene pc başında.

Allah tan uzağım hepsinden.

hamileyken de gelseler nolucak ki sanki bana yardımcı mı olucaklar aman gelmesinler.zaten gebeliğim hassas geçiyor en güzeli uzak olmak.

anladım canım üzme kendini yaa wallahi onlar yüzünden üzülüp sinirleniyoruz hiiiç gelmesinler hamileyken bben istemiyorum gün gelir kakınç yaparlar sen hamileydinde ben geldim die sanki onlar olunca çok rahat olucaz tam tersi daha çok kasılıp yorulucaksın ben ta şimdiden söyledim eşime geliriz falan derlerse yok siz zahmet etmeyin kardeşleri war hem daha iyi olur die kibarca söyle beni muhattap etme dedim zaten gelmesinler kardeşlerin gelmesi daha iyi dedi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

X