- 18 Şubat 2009
- 614
- 7
- Konu Sahibi papatyaozge
Aaayyy kizlaar esi hamile diye is yaptirmayan kocalari nasil kiskaniyorum bi bilseniiizzz :105:
Esim bana birakin acimayi, evi temizlemiyorum cok pasakliyim diye kiziyor
Basim donuyor, belim agriyor, basim agriyor, bazende migde bulantilari var.
Surekli yatmakla geciyor hamileligim.
Bi arada cok yatiyorum, nasil alisirsam oyle gidermis diye kiziyordu,
Oyle dedikten sonrada disariya cikip annesine sikayet etmis beni cok yatiyorum diye
Kaynanamda o zaten oyle olur 3 ay yatakta gecer demis, ondan sonrada kendi yatirmaya basladi beni.
Inat degilmi tum gun ayakta kalip temizlik yaptim.
Benim soylediklerimi anlamiyor, illaki annesinin soylemesi gerekiyor.
Yatmama artik pek karismasada hala temizlik yapmadigima kiziyor beni anlamiyor,
Kendimi iyi hissettikce yapiyorumda temizlik, saol herzaman derli toplu, bulasik kesinlikle kalmiyor, hergun yemegini yapiyorum,
her sabah erkenden kalkip kahvaltisini hazirliyorum ise ac ac gitmesin diye.
Tek yapmadigim banyo ve tuvaleti temizlemek odailaclarin kokusundan kotu oluyorum, ama 1 2 haftada bir onuda yapiyorum.
Ben daha ne yapim???
Kendinin bir gun basi ayridi yatti yerinden kalmadi.
Benim 1 aydir heryerim agriyor, ben neyapiyim?? Ama anlarmiii anlamazzzzz!!!
ayyy boşversene arkadaşım ya.bende aynı dertten muzdaribim ama benimki eşim değil kaynanam aynı apartmanda oturuyoruz geliyo gidiyo akşama kadar yatıyor musun diye soruyo bu hergün rutin böyle.varmı derdin demiyo ev havasız kalmış camı aç şunu yap bunu yap.allahtan bir kızı ve torunları var bütün dünyası onlar.ben ve çocuğum tamamen 2.planda.geliyor gidiyor inşallah babasına halasına benzer diyor.napim ben ya çıldırmak üzereyim bunun gibi daha neler ya...14 haftalık hamileyim ve problemli bir hamilelik geçiriyorum ama eşimden başka kimsem yok yanımda.tabi annemde uzakta...
sizleri çok iyi anlıyorum kızlar. bende 30 haftalık hamileyim. kayınvalidem görümcem eltim aynı binadayız. hiç sormazlar bir işin varmı birşeye ihtiyacın varmı umurlarında bile değil.grip olsam hasta olsam on gün evlerine gitmesem bir kere evime gelip sormazlar nasılsın diye. hadi şimdi temizlik sorun oluyor ama ilk zamanlarda yemek problemi çok oluyordu bulantıdan, kayınvalidem hiç sormadı bile ne yemek istersin birşeyi canın çekiyormu diye. evimin işini zaten hep ben yapıyorum ama kendi merdivenlerini silip benimkileri öyle pis pis bırakıyorlar. onu bile yapmıyor. buna rağmen eltime tabak tabak yemekler indirir bir misafiri gelse peşinde pervane olur tatlısını pastasını hep kayınvalidem yapar. bilmiyorum niye öylee. üstelik onlara hiçbirşeyde yapmadım. arkadaşım var daha 2 aylık hamile. evde yemek falan pişirmiyor. hergün ya görümcesi ya kayınvalidesi çağırıyormuş. iyi beslensin diye özellikle haftada 2 gün mutlaka balık 2 gün mutlaka et yapıyorlarmış. ahh ahh benim canım yok mu bilmiyorum