hamilelikte ev işleri ?

Aaayyy kizlaar esi hamile diye is yaptirmayan kocalari nasil kiskaniyorum bi bilseniiizzz :105:
Esim bana birakin acimayi, evi temizlemiyorum cok pasakliyim diye kiziyor :KK14:

Basim donuyor, belim agriyor, basim agriyor, bazende migde bulantilari var.
Surekli yatmakla geciyor hamileligim.
Bi arada cok yatiyorum, nasil alisirsam oyle gidermis diye kiziyordu,
Oyle dedikten sonrada disariya cikip annesine sikayet etmis beni cok yatiyorum diye:KK43:
Kaynanamda o zaten oyle olur 3 ay yatakta gecer demis, ondan sonrada kendi yatirmaya basladi beni.
Inat degilmi tum gun ayakta kalip temizlik yaptim.
Benim soylediklerimi anlamiyor, illaki annesinin soylemesi gerekiyor.

Yatmama artik pek karismasada hala temizlik yapmadigima kiziyor beni anlamiyor,
Kendimi iyi hissettikce yapiyorumda temizlik, saol herzaman derli toplu, bulasik kesinlikle kalmiyor, hergun yemegini yapiyorum,
her sabah erkenden kalkip kahvaltisini hazirliyorum ise ac ac gitmesin diye.
Tek yapmadigim banyo ve tuvaleti temizlemek odailaclarin kokusundan kotu oluyorum, ama 1 2 haftada bir onuda yapiyorum.
Ben daha ne yapim???
Kendinin bir gun basi ayridi yatti yerinden kalmadi.
Benim 1 aydir heryerim agriyor, ben neyapiyim?? Ama anlarmiii anlamazzzzz!!!:KK43:

ayyy boşversene arkadaşım ya.bende aynı dertten muzdaribim ama benimki eşim değil kaynanam:KK43: aynı apartmanda oturuyoruz geliyo gidiyo akşama kadar yatıyor musun diye soruyo bu hergün rutin böyle.varmı derdin demiyo ev havasız kalmış camı aç şunu yap bunu yap.allahtan bir kızı ve torunları var bütün dünyası onlar.ben ve çocuğum tamamen 2.planda.geliyor gidiyor inşallah babasına halasına benzer diyor.napim ben ya çıldırmak üzereyim bunun gibi daha neler ya...14 haftalık hamileyim ve problemli bir hamilelik geçiriyorum ama eşimden başka kimsem yok yanımda.tabi annemde uzakta...

sizleri çok iyi anlıyorum kızlar. bende 30 haftalık hamileyim. kayınvalidem görümcem eltim aynı binadayız. hiç sormazlar bir işin varmı birşeye ihtiyacın varmı umurlarında bile değil.grip olsam hasta olsam on gün evlerine gitmesem bir kere evime gelip sormazlar nasılsın diye. hadi şimdi temizlik sorun oluyor ama ilk zamanlarda yemek problemi çok oluyordu bulantıdan, kayınvalidem hiç sormadı bile ne yemek istersin birşeyi canın çekiyormu diye. evimin işini zaten hep ben yapıyorum ama kendi merdivenlerini silip benimkileri öyle pis pis bırakıyorlar. onu bile yapmıyor. buna rağmen eltime tabak tabak yemekler indirir bir misafiri gelse peşinde pervane olur tatlısını pastasını hep kayınvalidem yapar. bilmiyorum niye öylee. üstelik onlara hiçbirşeyde yapmadım. arkadaşım var daha 2 aylık hamile. evde yemek falan pişirmiyor. hergün ya görümcesi ya kayınvalidesi çağırıyormuş. iyi beslensin diye özellikle haftada 2 gün mutlaka balık 2 gün mutlaka et yapıyorlarmış. ahh ahh benim canım yok mu bilmiyorum

ayyy boşversene arkadaşım ya.bende aynı dertten muzdaribim ama benimki eşim değil kaynanam:KK43: aynı apartmanda oturuyoruz geliyo gidiyo akşama kadar yatıyor musun diye soruyo bu hergün rutin böyle.varmı derdin demiyo ev havasız kalmış camı aç şunu yap bunu yap.allahtan bir kızı ve torunları var bütün dünyası onlar.ben ve çocuğum tamamen 2.planda.geliyor gidiyor inşallah babasına halasına benzer diyor.napim ben ya çıldırmak üzereyim bunun gibi daha neler ya...14 haftalık hamileyim ve problemli bir hamilelik geçiriyorum ama eşimden başka kimsem yok yanımda.tabi annemde uzakta...

Aaayy canim benim yaaa, okuyunca kendi derdimi unuttum :KK43:
Ins hersey iyi olur, nasil bir kaynanaymis buda yaaa sanki kendi hic hamile kalmamis

Son düzenleme:
sizleri çok iyi anlıyorum kızlar. bende 30 haftalık hamileyim. kayınvalidem görümcem eltim aynı binadayız. hiç sormazlar bir işin varmı birşeye ihtiyacın varmı umurlarında bile değil.grip olsam hasta olsam on gün evlerine gitmesem bir kere evime gelip sormazlar nasılsın diye. hadi şimdi temizlik sorun oluyor ama ilk zamanlarda yemek problemi çok oluyordu bulantıdan, kayınvalidem hiç sormadı bile ne yemek istersin birşeyi canın çekiyormu diye. evimin işini zaten hep ben yapıyorum ama kendi merdivenlerini silip benimkileri öyle pis pis bırakıyorlar. onu bile yapmıyor. buna rağmen eltime tabak tabak yemekler indirir bir misafiri gelse peşinde pervane olur tatlısını pastasını hep kayınvalidem yapar. bilmiyorum niye öylee. üstelik onlara hiçbirşeyde yapmadım. arkadaşım var daha 2 aylık hamile. evde yemek falan pişirmiyor. hergün ya görümcesi ya kayınvalidesi çağırıyormuş. iyi beslensin diye özellikle haftada 2 gün mutlaka balık 2 gün mutlaka et yapıyorlarmış. ahh ahh benim canım yok mu bilmiyorum

Aaayy boyle kocasi kayinvalideleri is yapanlari duydukca nasil ozeniyorum bi bilsen. Boyle bisey varmiya yaa.
Hem onun cocugunu tasiyorum aci cekiyorum, bide gelip kiziyor bana:KK5:

ya kızlar bunlar neden böyle.bende onlara bişey yapmadım kalpleri kırılmasın diye cvp bile vermiyorum.anjiyo oldu kayınvaldem 1 hafta hiç kaldırmadn baktım ki anjiyo çok da riskli değil.görümcem geldi çocukarıyla kocası yemek pişir yedir içir topla.çayını bile kalkıp doldurmuyordu bana uzatıyordu bardağı.hastanede yattı kayınvaldem görümcem ben kalacağım dedi çocukalrına ben baktım okula götür getir ki hiç çocuğum olmadığı halde bezlerini değiştir... ama yinede kayınvaldem yavrumdan allah razı olsun çocuklarım rezil oldu diye gelene gidene ağladı.geline gelince sağol bile yok...

kaynana mı , görümce mi , elti mi amman amman.
wallahi ben kendi ailemde görmedim ayrı garyı.

ama eşimin ailesinde gördüm sinsiler kardeş fena sinsiler.hala hazmedemiyorum.
hele o görümcem yok mu o görümcem.

rabbime havale ediyorum.ben anne dedim kardeşim dedim. yazık

bende hayran kalıyorum bu görümce kayınvalideler böyle anlatılınca.benimkiler dışarı gelince aman şunu yapma bunu yapma ben yaparım diyorlar icraata gelince yok.ama kayınbabam sağolsun hergün bişey getirir bana ye diye.her hafta bol bol meyvemi alır.arada kayınvaldeminde duyguları kabarıp insanlığı tutuyor işte:) neden böyle söyleyim mi bana göre burada kimsem yok tutunacak tek dalım eşim.ne annem ne babam ne kardeşlerim nede bir akrabam var destek olacak.bu yüzden sesimi çıkaramadığım içinde tepeme biniyorlar.düşünün görümcemin kızı halıma sek sek çizdi kalemle çocuk napalım dediler.güler misiniz ağlar mısınız?????????????

kaynana mı , görümce mi , elti mi amman amman.
wallahi ben kendi ailemde görmedim ayrı garyı.

ama eşimin ailesinde gördüm sinsiler kardeş fena sinsiler.hala hazmedemiyorum.
hele o görümcem yok mu o görümcem.

rabbime havale ediyorum.ben anne dedim kardeşim dedim. yazık

sana tüm kalbimle sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.kimsem yok annem kardeşim dertleşeceğim tek insanlar kimim var dedim bu hale geldim.allah büyük bu halimle dua ediyorum allah onlara beni unutturacak öyle bir dert versinki...başka birşey diyemiyorum

bende hayran kalıyorum bu görümce kayınvalideler böyle anlatılınca.benimkiler dışarı gelince aman şunu yapma bunu yapma ben yaparım diyorlar icraata gelince yok.ama kayınbabam sağolsun hergün bişey getirir bana ye diye.her hafta bol bol meyvemi alır.arada kayınvaldeminde duyguları kabarıp insanlığı tutuyor işte:) neden böyle söyleyim mi bana göre burada kimsem yok tutunacak tek dalım eşim.ne annem ne babam ne kardeşlerim nede bir akrabam var destek olacak.bu yüzden sesimi çıkaramadığım içinde tepeme biniyorlar.düşünün görümcemin kızı halıma sek sek çizdi kalemle çocuk napalım dediler.güler misiniz ağlar mısınız?????????????

ahahaha çok alemsin yaaa halına sek sek çizdi demek Allahım ölürmüsün öldürürmüsünnn. benimde çok iğrenç bir eltim var eşime bir hediye almıştım hemde pahalı birşeydi, eltimde biliyordu onun hediye olduğunu çocuğunun eline verdi biz otururken çocuk gözümüzün önünde yarım saat yere vura vura kırdı aldığım hediyeyi. o kadar çirkef bir insanki biliyorum orada çocuğun elinden alsam ya da birşey desem ortalığı karıştırıp herkesi üstüme kışkırtacak, kayınvalidemler zaten ağzımı açsam beni suçluyorlar o yüzden hiçbirşey diyemedim.. iyi kalpli,sessiz ve uyumlu olmak sanırım suç bu dünyada:KK14:

buarada hamileyim yemekten ve toz almaktan başka bişey yapamıyorum

neyse canım üzülme benimkilerde aynen öyleler ama diyorum en azından pek bir hakları geçmiyor üstüme, en azından ileride biz şunu yaptık bunu yaptık gibi birşey diyecek yüzleri olmayacak.

ya düşünün ya görümcem ben zayıfım diye zayıflamak için spor salonları diyetler falan ooohh görmeniz lazımdı.he birde kaplıydı tesettürlü ben evlenince açıldı dar paça kotlar saç boyatmalar platform topuklu ayakkabılar edalar işveler gırla gidiyo

immortilove cute posıon arkadşlar sağolun.
zaten zamanından beri kaynana muhabbeti yok muydu vardı hiç üzülmüyorum walla tek üzüldüğüm annecim kardeşim diye ayırt etmememdi.ama eltim öyle mi walla eve sokmuyor izinsiz gidemiyorlar mesafeliler.

ama ben bekliyorum bi görümcemi göreyim ağzının payını vercem artık kaynanamla da mesafeliyim.

ya ben daha 15 aylık evliyim kimseye bişey yapmadımki.varlığım hata sanırım.onların oğullarını sevdim anamı babamı yurdumu bırakıp geldim.abla dedim anne dedim.allahtan eltim yok olmayacak da birde onunla uğraşsam herhalde çıldırırdım...garibim eşim bile farkında herşeyin tayin istemiş ama şehir değiştirmeden görev yeri değiştirmişler.bahtsız bedeviyiz biz.

ya ben daha 15 aylık evliyim kimseye bişey yapmadımki.varlığım hata sanırım.onların oğullarını sevdim anamı babamı yurdumu bırakıp geldim.abla dedim anne dedim.allahtan eltim yok olmayacak da birde onunla uğraşsam herhalde çıldırırdım...garibim eşim bile farkında herşeyin tayin istemiş ama şehir değiştirmeden görev yeri değiştirmişler.bahtsız bedeviyiz biz.

ya canlarım bende bi görümce war yemin ederim düşman başına 32 yaşında daha ewlenmemiş hayatında hiç doğru düzgün arkadaşı yok 1 tane war onada eşim kadın adam diyoo:KK70::KK70: bende 1 yılı geçkin ewliyim we nişanlılık dönemimizde bizim burnumuzdan getirdi eşim ewine gitmiyordu düşünün huzur wermiyodu bi sırf onun yüzünden uzaktan ew aldı eşim şimdi bişey yok olamazda zaten ben muhattap olmuyorum doğru düzgün konuşmuyorum mesafeliyim yani fazla yüz göz olmaya gelmiyo çirkeflerle bi dişlerimi çıkarsam atlarlar üstüme biliyorum ama inan ölse bir yudum su dese vermem öyle canımı yaktı benimde eşiminde nefret ediyorum ondan

ya canlarım bende bi görümce war yemin ederim düşman başına 32 yaşında daha ewlenmemiş hayatında hiç doğru düzgün arkadaşı yok 1 tane war onada eşim kadın adam diyoo:KK70::KK70: bende 1 yılı geçkin ewliyim we nişanlılık dönemimizde bizim burnumuzdan getirdi eşim ewine gitmiyordu düşünün huzur wermiyodu bi sırf onun yüzünden uzaktan ew aldı eşim şimdi bişey yok olamazda zaten ben muhattap olmuyorum doğru düzgün konuşmuyorum mesafeliyim yani fazla yüz göz olmaya gelmiyo çirkeflerle bi dişlerimi çıkarsam atlarlar üstüme biliyorum ama inan ölse bir yudum su dese vermem öyle canımı yaktı benimde eşiminde nefret ediyorum ondan

haklısın ne diyeyim.canı isterse konuşur benimkide istemezse kendince sebep bulur küser hiçbirşeyden haberim yokken.nişamızıda burnumuzdan getirdi zaten.ne güzel küsmüşlerdi eşimle ama sonra baktı kaybedecek geri adım attı aradı eşimi seni çok özlüyorum falan filan ağladı sızladı.şimdi alttan götürüyo herşeyi.tüm akrabalar farkında ama kimse ses çıkarmıyo böyle gidiyo işte.dayanıyorum birgün çekip gideceğiz sabrediyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.

haklısın ne diyeyim.canı isterse konuşur benimkide istemezse kendince sebep bulur küser hiçbirşeyden haberim yokken.nişamızıda burnumuzdan getirdi zaten.ne güzel küsmüşlerdi eşimle ama sonra baktı kaybedecek geri adım attı aradı eşimi seni çok özlüyorum falan filan ağladı sızladı.şimdi alttan götürüyo herşeyi.tüm akrabalar farkında ama kimse ses çıkarmıyo böyle gidiyo işte.dayanıyorum birgün çekip gideceğiz sabrediyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.

sen karışma bırak bizimkide öyle ya düşün düğünden sonra kuzeni geldi dediki bana sen görümcenden çekmiştisin az diil o falan dedi ben konuşmak istemiyorum dedim hiç girme aralarına bişey söyleme sen iyi ol bırak o zaman hasetlerinden çatlıyolar ablası napıcaksın atsan atılmaz satsan satılmaz eşin patlasın onlar kendileri birbirini yesin o alttan götürüyo sende öyle yap benim umuruma bile gelmiyo bişey yapmaları eşim benim yanımda olduğu sürece huzurunu kaçırma hem kendinin hemde eşinin senle mutlu olduğu sürece zaten onları takmaz bi tek üzülür oda insanın canını yakıyo slak saçma şeylerden dolayı onun üzülmesine dayanamıyosun

haklısın görüyo biliyo ama onunda yapacak bişeyi yok.bana üç maymunu oyna diyo.onlar a diyorsa sen z yap onlar dahada çıldırır sen olmaya devam et boşver takma biz mutluyuz ve ben seni çok seviyorum diyo.artık takmamaya çalışıyorum ne yaparlarsa yapsınlar umursamıyorum.çok tşk ederim desteğin için

Ayh bu kaynana görümce derdi herkesdemi var bendede var bu baş belaları 2 yıllık evliyim hergünüm eziyet resmen ya.Hamileligimi bile insan gibi yaşıyamıyorum

haklısın görüyo biliyo ama onunda yapacak bişeyi yok.bana üç maymunu oyna diyo.onlar a diyorsa sen z yap onlar dahada çıldırır sen olmaya devam et boşver takma biz mutluyuz ve ben seni çok seviyorum diyo.artık takmamaya çalışıyorum ne yaparlarsa yapsınlar umursamıyorum.çok tşk ederim desteğin için

bak eşin seninle senin yanında boşwer gerisini gerçekten alışıyo insan belli bi süre sonra kendi kendine umursamıyoo:):)

gıcık oluyorum hepsine ne görümce ,ne kaynana.
en iyisi benim kaynanam diyodum o da kelek çıktı malesef :KK53:
mesafe koydum artık hele o görümcemi bi göreyim ağzının payını vercem.dört gözle bekliyorum.

X