Sürekli idrar yolları enfeksiyonuyla uğraştım. Antibiyotikler fitiller çok şükür bir yan etkisi olmadı hatta ilaç kullanmazsanız daha çok yan etkisi olur. Kadın doğum doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka kullanınKızlar merhaba, gebe olduğumu çok yeni öğrendim kan testi verdiğimde düşük miktarda idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söylediler ve antibiyotik verdiler fakat ben tehlikeye atmak istemiyorum çünkü bebeğim henüz 4 haftalık.. hamilelikte enfeksiyon geçiren var mı? Nasıl baş ettiniz? Yardımınıza ihtiyacım var lütfen
Henüz kadın doğuma gidemedim, sağlık ocağında ki doktor yazdı fakat daha yeni hamileyim ve korkuyorum antibiyotik öylece evde duruyorSürekli idrar yolları enfeksiyonuyla uğraştım. Antibiyotikler fitiller çok şükür bir yan etkisi olmadı hatta ilaç kullanmazsanız daha çok yan etkisi olur. Kadın doğum doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka kullanın
hamileliğin ilerleyen haftalarında da oluyo idrar yolu enfeksiyonu o yüzden takılmayınKızlar merhaba, gebe olduğumu çok yeni öğrendim kan testi verdiğimde düşük miktarda idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söylediler ve antibiyotik verdiler fakat ben tehlikeye atmak istemiyorum çünkü bebeğim henüz 4 haftalık.. hamilelikte enfeksiyon geçiren var mı? Nasıl baş ettiniz? Yardımınıza ihtiyacım var lütfen
Sağlık ocağınınkini tabiki kullanmayın bir an önce kadın doğuma gidin. Ben başından beri kullandım çok illet bir şey hamilelikte sürekli oluyorHenüz kadın doğuma gidemedim, sağlık ocağında ki doktor yazdı fakat daha yeni hamileyim ve korkuyorum antibiyotik öylece evde duruyorsiz kaç haftadan sonra başladınız acaba
Klavunat yazdı doktor hanım, augmentin olarakta geçiyor eczacı söyledi, siz hangisini kullandınız acabaSağlık ocağınınkini tabiki kullanmayın bir an önce kadın doğuma gidin. Ben başından beri kullandım çok illet bir şey hamilelikte sürekli oluyor
Klavunat yazdı doktor hanım, augmentin olarakta geçiyor eczacı söyledi, siz hangisini kullandınız acabaSağlık ocağınınkini tabiki kullanmayın bir an önce kadın doğuma gidin. Ben başından beri kullandım çok illet bir şey hamilelikte sürekli oluyor
Eğer zararı olduğunu düşündüğünüz antibiyotiği kullanmazsanız enfeksiyon ilerler ve bebeğinize geçer daha büyük sıkıntılar yaşarsınız
Sağlık ocağınınkini tabiki kullanmayın bir an önce kadın doğuma gidin. Ben başından beri kullandım çok illet bir şey hamilelikte sürekli oluyor
Doğru söylüyorsunuz bende farkındayım fakat çok yeni olduğundan dolayı bu korkum.. günde iki tane yerine birtane alsam mesela o olur muEğer zararı olduğunu düşündüğünüz antibiyotiği kullanmazsanız enfeksiyon ilerler ve bebeğinize geçer daha büyük sıkıntılar yaşarsınız
Doktor nasıl reçete ettiyse öyle kullanınKlavunat yazdı doktor hanım, augmentin olarakta geçiyor eczacı söyledi, siz hangisini kullandınız acaba
Doğru söylüyorsunuz bende farkındayım fakat çok yeni olduğundan dolayı bu korkum.. günde iki tane yerine birtane alsam mesela o olur mu
Hatırlamıyorum adını antibiyotiğin ama sizinkinden değildi. Fitil olarak donaxyl kullandımda.Klavunat yazdı doktor hanım, augmentin olarakta geçiyor eczacı söyledi, siz hangisini kullandınız acaba
Bence kadın doğuma gidin madem korkuyorsunuz vakit kaybetmeyin yaniiKlavunat yazdı doktor hanım, augmentin olarakta geçiyor eczacı söyledi, siz hangisini kullandınız acaba
Doğru söylüyorsunuz bende farkındayım fakat çok yeni olduğundan dolayı bu korkum.. günde iki tane yerine birtane alsam mesela o olur mu