Hamilelikte enfeksiyon geçirenler?

Esra6905

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
60
5
27
Kızlar merhaba, gebe olduğumu çok yeni öğrendim kan testi verdiğimde düşük miktarda idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söylediler ve antibiyotik verdiler fakat ben tehlikeye atmak istemiyorum çünkü bebeğim henüz 4 haftalık.. hamilelikte enfeksiyon geçiren var mı? Nasıl baş ettiniz? Yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Sürekli idrar yolları enfeksiyonuyla uğraştım. Antibiyotikler fitiller çok şükür bir yan etkisi olmadı hatta ilaç kullanmazsanız daha çok yan etkisi olur. Kadın doğum doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka kullanın

Henüz kadın doğuma gidemedim, sağlık ocağında ki doktor yazdı fakat daha yeni hamileyim ve korkuyorum antibiyotik öylece evde duruyor siz kaç haftadan sonra başladınız acaba

Eğer zararı olduğunu düşündüğünüz antibiyotiği kullanmazsanız enfeksiyon ilerler ve bebeğinize geçer daha büyük sıkıntılar yaşarsınız

hamileliğin ilerleyen haftalarında da oluyo idrar yolu enfeksiyonu o yüzden takılmayın

Henüz kadın doğuma gidemedim, sağlık ocağında ki doktor yazdı fakat daha yeni hamileyim ve korkuyorum antibiyotik öylece evde duruyor siz kaç haftadan sonra başladınız acaba
Sağlık ocağınınkini tabiki kullanmayın bir an önce kadın doğuma gidin. Ben başından beri kullandım çok illet bir şey hamilelikte sürekli oluyor

Sağlık ocağınınkini tabiki kullanmayın bir an önce kadın doğuma gidin. Ben başından beri kullandım çok illet bir şey hamilelikte sürekli oluyor
Klavunat yazdı doktor hanım, augmentin olarakta geçiyor eczacı söyledi, siz hangisini kullandınız acaba

Klavunat yazdı doktor hanım, augmentin olarakta geçiyor eczacı söyledi, siz hangisini kullandınız acaba
Eğer zararı olduğunu düşündüğünüz antibiyotiği kullanmazsanız enfeksiyon ilerler ve bebeğinize geçer daha büyük sıkıntılar yaşarsınız
Doğru söylüyorsunuz bende farkındayım fakat çok yeni olduğundan dolayı bu korkum.. günde iki tane yerine birtane alsam mesela o olur mu

Doktor nasıl reçete ettiyse öyle kullanın

Bence kadın doğuma gidin madem korkuyorsunuz vakit kaybetmeyin yanii

Merhaba arkadaşlar
bende 6+2 hamileyim
gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri dişimde apse var artık yüzümün bir tarafı şişmeye ve dıştan bile belli olmaya başladı
doktorun agumentin verdi
çok çook tedirgin olmakla birlikte bugün 2. ilacı mecbur içtim
sizler bir sıkıntı yaşadınız mı antibiyotik kullanımı konusunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…