Ben hasta değilim ama benim de ara ara oluyor. Gebelikte kalpten geçen kan miktarı 2 katına çıktığı için olabiliyormuş.
Doktorum her muayenemde çarpıntın var mı, yürüyüş sırasında olmayacak şekilde süresini kısıtla dedi. ama benim genelde yatağa yatınca oluyor. Hele ki yatağın için döneyim davul gibi oluyor. Normal diye kendimi telkin ediyorum, paniklemeyince geçiyor.
aynen bnde bu konudan çok rahatsızım eğilip kaltığımda yada yürürken birden kalbim tekliyo böyle bi boşlukta çarpıyomuş gibi oluyo azımda hissediyorum kalbimi..hele bide yatarken arkadan birisi vuruyo sanıyorum özellikle sırt üstü yatarken çok zorlandığını hissediyorum..ztn panik bi tipim en ufak şeyde heycanlanırm ve o sırada kalbim tarif edilmez bi şekilde yanma gibi hisle boşalır elim ayağım..gebeliktenmi bilmiyorum ama nefes almadada zorlanmaya başladım daralıyorum kalbim ztn sağlam değildi şimdi iyice tuhaflaştı
evet canım hamilelikten bilmem bende artık hergün bazen her an oluyor, dr korkuttu kalop dr karorkma diyo kafayı yedim 7 yıldan sonra gelen kızıma bişi olcak die çok korkuyorum normal doğum olamazmışım hayırlısı
kızlar merhaba,
bende de ekstra sistol var.Bir prof a gidip muayene oldum, kalbime renkli doppler ve renkli usg ile de baktı. Benim de endişem doğumda bir problem yaratmasıydı.Ama dr hiçbir öneminin olmadığını, 25 kadında 1 inde ekstra sistolün olduğunu, doğuştan olduğunu söyledi."hatta bu senin arkadaşın, onunla yaşamayı öğren" dedi.
Benim hamile kalmadan önce, senede bir kere tek atım olup, geçerdi.Şimdi ne zamanı belli, ne sayısı...hala arada çok rahatsız oluyorum ama doğumdan sonra geçer ümidiyle idare etmeye çalışıyorum.
aynen bnde bu konudan çok rahatsızım eğilip kaltığımda yada yürürken birden kalbim tekliyo böyle bi boşlukta çarpıyomuş gibi oluyo azımda hissediyorum kalbimi..hele bide yatarken arkadan birisi vuruyo sanıyorum özellikle sırt üstü yatarken çok zorlandığını hissediyorum..ztn panik bi tipim en ufak şeyde heycanlanırm ve o sırada kalbim tarif edilmez bi şekilde yanma gibi hisle boşalır elim ayağım..gebeliktenmi bilmiyorum ama nefes almadada zorlanmaya başladım daralıyorum kalbim ztn sağlam değildi şimdi iyice tuhaflaştı
merabaa ben 23 yaşındayım panik ataktan 4 yıl sonra yogun bi şekilde exsasistollerim başladı senin gectimi?canım ben herzaman yaşıyorum acillerin kapısındaydım şu zaman kadar
korkulacak bişey olmadıgını söylüyorlar ama elde degil
üzülme bi tek sen degilsin
bitkisel sakinletirici şurup filan al papatya cayı iç
gecer inşllh
kendini başka işlere konsantre et.gecmiş olsun
meraba şuan eksasistolleriniz devammi?selam,
bende de 1 aydır var kızlar..panik atak hastası değilim.önce geçer diye düşündüm ama hala geçmedi ve arada oluyor.çok rahatsız edici bir durum...
Kardiyologa gitmedim, gitmem gerekli mi onu da bilmiyorum.doğumda bir problem olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?