hamilelikte ekstrasistol yaşayanınız var mı?

Merhaba şuan nasılsın bende 11+2 günlük hamileyim son 1 haftadır süekli yaşıyorum bunu ve çöl korkuyorum. Dr soru .olmadığını söyledi ama ben tesirginim haliyle. Sen holter taktırdın mı ve acaba doğumdan sonra geçer mi bu

Merhaba bende şuan 30+1 günlüğüz. Evet ek atımlar hala oluyor bir ara çok faxla sıklaşmıştı ama şimdilerde azaldı. Holter taktırfım iki ay oldu sanırım bir dorun olmadığını söyledi doktorum. Bendede oluyordur bu atımlar ama ben hissetmiyorum dedi hatta doktor. Doğumdan sonra geçermi bilmiyorum. Bende öncesindede vardı çünkü. Takmamaya ve dinlememeye çalışıyorum. Çünkü dinledikçe artıyor malesef.

Ya benim yaşadığım ekstrasistol mü onıda bilmiyorum. Dr tarifine göre ek atım dedi holter takalım dedi eylül 5 e verdiler randevu :) ben doğum bile yapmış oluyorum. Eğer benim hissettiğim ek atım ise hğnde belki 50 belki daha fazla oluyo. Böylr bazen mide kısmında bazen iman tahtamda bazen boğazında bazen kalp tarafında saniyelik bi boşluğa düşme gibi bi his yada ufak bi yumruk tarif bile edemiyorum ama çok korkmaya başladım. Elinde kalbinde bişey yok ehvam yapma diyo. Ama çok rahatsız edici bişey bu

Niye okdar geç verdi randevuyu ya acaba? Tamda tarif ettiğin gibi bişey oluyor cnm. Çok çok rahatsız edici bişey. Tek bildiğim bu şeyle alakalı dinlememek. Kulak vermemek o xaman bi nebze azalıyor.

Niye okdar geç verdi randevuyu ya acaba? Tamda tarif ettiğin gibi bişey oluyor cnm. Çok çok rahatsız edici bişey. Tek bildiğim bu şeyle alakalı dinlememek. Kulak vermemek o xaman bi nebze azalıyor.

Dinleniyorum ki yemek yaparken bile oluyo sende de böyle çok mu oluyo. Bazen az oluyo bazen çok oluyo. Ama bebeğe bişey olur mu ondan korkuyorum. Artık yeniden panik atak oluyorum bu yüzden. Artık ne yapacağım ı şaşırdım. Özelde taktırıcam holter ama onada eşim yanaşmıyo. Prof. Gerek yok holtere kalpte bi sorun yk dedi eko ile baktı 8 ay öncede efor çekilmiştim ona baktı sorun yok dedi. Ne yapacağım ı ne düşüneceğimi şaşırdım

Banada iki ay oldu doktora gideli, holter takıldı herşeye bakıldı şükürki sorun yok. Doktor anksiyete ve heycan tetikler dedi. Sen dinledikçede çoğalır dedi. Bende de bazen okadar çok oluyorki, atışlar bi düzensizleşiyor. Bazende az oluyor. Allah şifa versin hepimize

Canım ya yine rahatsız ediyorum ama sende de gebelikte mi çıktı bu sorun? Holterde ekstra cıkmadı mı ? Yada çıktı ama doktor önemi yok mu dedi? Çıktı ise kaç ekstra çıktı? Artık çok tedirgin olmaya başladım. Özellikle temeklerden sonra çok artmaya başladı belki günde 400 ü buluyodur. Bu ekstralar başlamadan 15 gün önce dr da idim hiö bi sorun yok dedi. Şimdide bu başladı. Düşünmekten beynım çok yoruldu gerçekten ? Seninde bu kadar çok mu? O kadar çok iyi şeylrr duymaya ihtiyacım var ki

Canım seni çok çok iyi anlıyorum. Öncelikle sakin ol. Bende bu sorun 2,5 yıldır var. Gebelikte bi ara biraz arttı ama şu dönem daha iyiyim. Demiştimya doktora gittim diye. Holterde 30 ek atım çıktı benim. Ama doktora gitmeden önce eminim daha çok oluyordu. Neyse doktorum kalbin sağlam olduğunu söyledi ve bu ek atımların herkeste olabileceğini söyledi. Heycanlı ve anksiyete li insanlar bunu daha sık hissederler dedi. Forummda biri daha var bu dertten müzdarip oda fazlasıyla yaşıyor bu durumu. Daha bugün gitmiş doktora. Onun doktoruda benimkinden farklı konuşmamış. Günde 1000 ek atıma kadar olabilir demiş hatta. Bunu normal karşılıyorlarmış ve tedavi vermiyolarmış düşün... için rahatlayacaksa ki eminim doktora gştmek biraz rahatlatır, bence bi git kardiyoloji ye, sıkıntını anlat, holter taktır. Eminim seninkide bizimki gibi normal çıkıcak. Çünkü bu şeyleri yemek yemek bile tetikliyor. Ben biraz fazla kaçırıyım yemeği artıyor mesela veya uykusuz kalmak arttırıyor. Sen rahat et korkma, kafana mümkün olduğunca takma. Biliyorum çok zor ama başka çare yok. Çünkü dinledikçe dahada artıyor bu şeyler

Çok tesekkur ederim canım biraz olsa da rahatladim. Önümüzdeki hafta kesin gidicem Dr normal.derse.daha cok rahatliycam buna eminim. Haklisin yani. Bebeğimi düşünemiyorum bunun yüzünden ona haksızlık yaptığımı düşünüp daha çok üzülüyorum ..saol ilgine Canım inşallah doğumdan sonra geçer..

Çok tesekkur ederim canım ilgine pazartesi gidicem artik bi çok oluyor bi az oluyo günde 30 a raziyim ben artik mafetti beni ya.. Saol canım tekrar

selam canım nasılsın doğum yaptın mi merak ettim seni ve bebeğini nasilsinuz
Canım nisanın12 sinde sezeryan doğum yaptım, bebeğim ve ben iyiyiz hamdolsun. Uykusuz gecelerimizi saymazsak tabi sen nasılsın gittinmi doktora? Ne dedi? Nasıl gidiyo hamilelik , birde hamileliktepanik atak yaşayanlar bölümü var bu forumda ordada biz gibi ek atım yaşayanlar var oradaki yaxıları okuyup rahatlayadabilirsin. Biz gibi olanlar var diyip :) insan yanlız olduğunu düşünmezse daha cesaretleniyo

Allah bagislasin bebeğini canım sağlıklı yollarımız omurleriniz olsun inşallah.. Saol canım araştırmayı bıraktım artik yine oluyor ama eskisi gibi çok rahatsız etkiyi alistim galiba .

Arkadaslar merhaba ekstrasistol hastasi olup da hamileligini ve dogumunu sorunsuz yasayan var mi? Ben 5yildir ekstrasistol yasiyorum hamile kalmak istiyorum ama bazen de tedirgin oluyorum yardimci olurmusunuz

Arkadaslar merhaba ekstrasistol hastasi olup da hamileligini ve dogumunu sorunsuz yasayan var mi? Ben 5yildir ekstrasistol yasiyorum hamile kalmak istiyorum ama bazen de tedirgin oluyorum yardimci olurmusunuz
Ben de aynı durumdayım çok istiyorum ama ekstrosistoller bitmiyor tam bitti diyorum yine başlıyor

Arkadaşlar merhaba benim de ekstrasistol.sorunum var da hamilelik.boyunca devam.etti mi acaba ne yaptiniz

Merhaba bendede gebelikte basladi holterde ek atimlar cikti. Kan testi yapildi 19 tane seye bakildi b12 im asiri dusmus bebek tuketmis sanirim vitaminlerimi kullaniyordum cunku. B12den olabilir dediler oylede oldu 5 gun b12 ignesi vuruldum. Haftada 1 devam ediyorum. Size tavsiyem kan vitamin degerlerinize baktirmaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…