hamilelikte düşük tehdidi

mercan76

kızımın kızkardeşi geliyo
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
680
1
44
kızlar selamlar ben 1,5 aylık hamişim.evelsi gün kendimi yordum heralde eşimle gezmeye gitmiştik lavaboya girdigimde pembemsi bişiler gördüm sonra onlar kırmızıya döndü hemen dr aradım gel kalp atışlarına bakalım dedi baktık kalp atışı vardı kese iyi dedi yogun bir kanaman yok dedi bana progestan verdi gönderdi dün hiçbirşeyim yoktu bugün kahverengi lekelerim var acaba düşük belirtisimi bunlar tuvalete gitmeye korkuyorum benim 6 yaşında kızım var onda yaşamadım hiç böyle şeyler şimdi bu ne anlamıyorum ocak 11 de kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim

Canım ben de de vardı kahverengi lekeler. Önemli bi şey değil merak etme ama bol bol dinlenmen lazım. Yat uzan...

doktoruna bı danıs derım yınede... kanama degılse pembe degılse herkeste olabılıyo ama bılgılendırmekte fayda war...

Canım geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini kahverengi lekelerden dolayı korkma kanama oluştuktan sonra içeride kalan kan beklediğinden dolayı kahverengi şekilde dışarı atılır bir hafta kadar sürebilir az az tehlikeli olan pembe başlayan ve çoğalan kırmızı kanamadır bende 10. haftamda yaşadım hormon eksikliğinden olabiliyor progestonda kullanıyosan önemli olan bol bol dinlenmen ben bir hafta hep yattım kendine dikkat et düzelincede bir süre ev işlerinede ara ver hayırlı haberlerini almak dileğiyle

cok teşekkür edrim arkadaşlar zaten yormuyorum kendimi ama kızım var işte onu okula getirip götürüyorum kimse yok maalesef benden başka zaten cok yol yürürsem falan akıntım oluyor kahverengi onun dışında fazla ayakta durmazsam gelmiyor içimi rahatlattınız kontrolume kadar dinleneyim doktorum ne gerekiyorse söyler zaten kırmızı degil Allaha şükür

canım benim de ilk kahverengi akıntı olmuştu yorgunluktan.
sonra grip kaptım atş öksürük derken aniden kıpkırmızı şakır şakır kanamam oldu, artık kesin düştü bebeğim diye düşünerek hastaneye koştuk ama kalbi atıyodu
istirahat ettim ayağa kalkmadım 3 gün sonra azar azar kalktım, ilerleyen haftalar kahverengi oldu ama hiç kırmızıya dönmedi.
şimdi 3 ay bitti, iki haftadır falan hiçbişey yok tamamen iyileştimkaydirigubbakcemile2
hiç üzülme ve korkma. bol bol istirahat et, ilacını kullan. benim uzun istirahat şansım olmadığından lekelenme cok zor geçti ama geçiyo bebek büyüdükçe.
inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

canım teşekkür ederim içim cok rahatladı bende azar azar kalkıyorum artık korka korka bişiler yapmaya calışıyorum ne yapayım Allahım hepimizin yanında olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…