Hamılelıkte dudak catlaması yasayan varmı

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
normalde hic yasamadim 32 haftalik gebeyim dudaklarim cok catliyor kuruyor bu neden olur

canm ben 16 haftalıgım ve agız cevresı muthıs kuru ve catlıyo benm ogluma hamıleyken boyle cılt kurulugu yasamamıstım acaba kızmı ki dıyorum kendı kendıme yada bılemıyorum ne kullanmalı ama bende bundan dertlıyım

dudaklarınıza vazelin sürebilirsiniz. özellikle gece yatarken sürün, sabaha kadar nemlensin. etkili oluyor.

benimde qebeliğimin ilk haftaları kışa denk qeldiği için
sürekli çatlama oluyordu qün içerisinde dudak nemlendiricisi veya ruj kullandım
hatta qece yatarken bile ruj sürüp öyle yatıyordum
birkaç qüne kadar qeçti
tavsiye ederim canım..

benim de ilk 2 ay acaip derecede dudaklarım kurumuştu..bazen de kıpkırmızı olup yanıyordu..o dönem hiç çıkmadığı kadar uçuk da çıkmıştı dudaklarımda..şimdi 28 haftalık hamileyim, tekrar başladı dudak çatlamalarım. dikkat ettim kendimi çok yorgun hissettiğim zamanlar başlıyor çatlamalar..herhalde vücut direnci düşünce oluyor.. bol bol c ve b vitamini alamak lazımmış.

bende şuan 16 haftalık hmileyim ve benim 2 gündür dudağım uçukladı ve şiş kocaman bir dudakla geziyorum buda beni çok rahatsız ediyor 5 günden beri bitmeyen bir baş ağrım var çok yorgun hissediyorum kendimi ondan herhalde

arkadaslar benm dr um kansızlıktan oldugunu soyledı gercekten de kan cekılmeye baslayınca vucut sınyal verıyo bebek kanı alınca ben bu defa soldum sarardım tek sebebı bu bılgınız olsun kansızlık

arkadaslar benm dr um kansızlıktan oldugunu soyledı gercekten de kan cekılmeye baslayınca vucut sınyal verıyo bebek kanı alınca ben bu defa soldum sarardım tek sebebı bu bılgınız olsun kansızlık

Bende kansızlık yok.Hemoglobin 14 lerde..demek ki kansızlıkla alakası yok..

10 haftalık hamileyim dudak kuruması ve çatlaması devam ediyor ilk haftalarda başlamıştı

bende de var bu dudak çatlaması,kabukları kemirmekten bi hal oldum.tabi sonra acısı da cabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…