• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Doktorun Karında Sertleşme Var Demesi

pinkhellokitty

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
32
4
286
31
Merhaba 2. Sorum ise şu; doktor karnımda sertleşme olduğunu söyledi. Fitil verdi kullanmam için. Ağır kaldırmamamı söyledi. Raporada düşük riski yazmış. Gerçekten de son günlerde taşınma yaşadığımız için hafif ağırlıklar kaldırmıştım. Bu sorunu yaşayan var mı?

Kaç haftaliksin. Karnın sertlesiyor mu peki. Benimde öyle oluyordu. Tonus var diyordu oda karında sertleşme olduğu adıymış. Dikkatli ol

Kaç haftaliksin. Karnın sertlesiyor mu peki. Benimde öyle oluyordu. Tonus var diyordu oda karında sertleşme olduğu adıymış. Dikkatli ol
3 haftalık şuan. Benim ilk hamileliğimde hiç boyle bir sorun yoktu ne zaman eşya taşıdım doktor boyle birşey soyledi. Ben hic sertlik hissetmiyorum? Ama bazen hapşırırken kasılma hissediyorum şiddetli ve anlık

3 haftalık şuan. Benim ilk hamileliğimde hiç boyle bir sorun yoktu ne zaman eşya taşıdım doktor boyle birşey soyledi. Ben hic sertlik hissetmiyorum? Ama bazen hapşırırken kasılma hissediyorum şiddetli ve anlık
Hapsirirken, oksururken olan bütün gebelerde oluyordur nerdeyse olmayan nadirdir, oksurup hapsirmak on kasları çalıştırdığı için oturarak ya da hafif öne doğru eğilip oksurup hapsirirsan ağrıyı min.indirrirsin, inşallah sürecini güzel gecirirsin

Daha çok küçük. Benimde hamileliklerimde bebek kendini topluyordu

Daha çok küçük. Benimde hamileliklerimde bebek kendini topluyordu
Inanır mısın bu ara nezle gibi bisey oldum surekli hapsuruyorum. Son hapsurmam o kadar yuksekti ki karnım kasıldı kaldı aşırı seviyede elimle tuttum duşecek sanki 😂 ya daha 4 haftalık şu an bilmiyorum normal mi artık market poşeti taşımaya bile korkar oldum doğrusu kas yapacak diye

Hanımlar tavsiyem lutfen ağırlık kaldırmayın bakın benim halime. Evdeki dolapları sökmüştüm sadece sürükledim evin içinde diğer odaya taşıdım kaldırmadım yani. O halde bile ilk kontrolde karında kaslaşma olduğunu söyledi doktor bide düşük tehlikesi yazmış. Hapşurma muhabbeti de o günden sonra ortaya çıktı zaten. Şu an fitil kullanıyorum gevşemesi için ve hapşururken aşırı kasılma oluyor belki de ondan olabilir 😵‍💫

Inanır mısın bu ara nezle gibi bisey oldum surekli hapsuruyorum. Son hapsurmam o kadar yuksekti ki karnım kasıldı kaldı aşırı seviyede elimle tuttum duşecek sanki 😂 ya daha 4 haftalık şu an bilmiyorum normal mi artık market poşeti taşımaya bile korkar oldum doğrusu kas yapacak diye
İlk haftalarda normal. Bende 10+2 oldum. Mesela dun sadece yatıyordum. Diğer tarafa çevrildim bir sancı girdi çok fena oldu

Back
X