Hamilelikte dis agrisi mahvediyor :( yardim edin bana

Karanfilin uyuşturma etkisi olduğundan ağrıyan dişin üstüne koy canim uyusturuyo biraz rahat edersin

Çok geçmiş olsun parıl falan fayda etmez bende yeni doğum yaptığımda 20lik dişim ağrımıştı süte geçiceği için ilaç vermemişler Di diş hastanesine gidin iğne versinler hamile olduğunuzu söyleyin ona göre verirler başka türlü geçmiyor çünkü bir hafta çektim bende yemek yiyemedim konuşamıyorum bile ağzım yüzüm hep şişmiş ti çok çok geçmiş olsun tekrardan

Ben benim konum oldugunu sonradan farkettim iyi mi.. sukurler olsun ki gecti o gunlerim..
Evet kizim 2yasina yaklasti. Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Dis agrisi cok zor ..cok ..gercekten.. :KK43: tedavi olmadan da kurtulamamistim o dis agrilarindan.. bunu da soyleyeyim. Ama biraz rahatlatan sey,soguk su bekletmek agizda.. ve soguk sut icmek..olmustu..

Kızlar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar diş tedavisi yapıla bilir ? Ben 25 haftadayım beni kabul ederlermi ? Çok acıyor disim . 🥺Lidokain kullandımda dişi uyuşturan sprey zararı olurmu

X