Hamilelikte dis agrisi mahvediyor :( yardim edin bana

Kanal yaptrali 1yili gecmisti hem de. Sorun yoktu. Kaplamayi yeni yaptrdm disim kirilinca.. sorun gene yoktu,yeni yeni cikti iste :KK43:
Yoksa ben de diyorum zaten,sinirler alinmis,dis kendimin bile degil sabit bi protez..daha neresi agriyo diye..
Kaplamanın altındaki kırık dişin kökü çürümüştür o zaman cnm geçti mi ağrın ne durumdasın

Benim de sanki disetimle alakaliymis geliyor bana da..
Kaplama olan disimle dgerinin arasi biraz ayrik oldu. Bosluk var yani. O disetimle oynayinca cok degisik hissediyorum. Kasintili bi aci boyle..
Oynamak istiyorum rahatliyor gibi oluyorum,sonrasinda ama daha siddetli agri geliyor. Belki benim de diseti kaynaklidir agrim..
20likler de iyce sacmaladi zaten. Etin icine gomuluyo geri cikiyo yanlardan etlerim bi garip olmus dilime geliyo sanki sarkmis gibi..
Dis tasi ,1.5ay once falan discideydim,gerek yok dislerinde fazla bisey yok ama biraz daha sert fircala demisti..
Siz gargara olarak ne kullandiniz. Listerine is gorur mu ki? Sirke vs isime yarar mi ya da?
Bana doktor yazmisti ben ilac yutamiyorum demistim.ama disetleri cok kotuydu mecbur antibiyotik yutmaya calistim.sirkeyi falan bilmemedim.ama benimki kokuda yapiyordu.disetlerim kirmiziydi.bende 20 liklerden cok cekiyorum birinden gomulu ameliyat oldum birinu cektirdim 2 tane kaldi.eger iltihap varsa ilacsiz gecmez sanirim.ben karanfil falan cigniyodum belli bi sure uyusturuyodu.ha bu arada benimde dislerimde kaymalar oldu aralar acildi biraz.tekrar gecmis olsun.

Bana doktor yazmisti ben ilac yutamiyorum demistim.ama disetleri cok kotuydu mecbur antibiyotik yutmaya calistim.sirkeyi falan bilmemedim.ama benimki kokuda yapiyordu.disetlerim kirmiziydi.bende 20 liklerden cok cekiyorum birinden gomulu ameliyat oldum birinu cektirdim 2 tane kaldi.eger iltihap varsa ilacsiz gecmez sanirim.ben karanfil falan cigniyodum belli bi sure uyusturuyodu.ha bu arada benimde dislerimde kaymalar oldu aralar acildi biraz.tekrar gecmis olsun.
Tesekku ederim.
Ben de acilma yoksa bile kendim kurdanla.oynaya oynaya actim valla su an. Iyce disetlerim bi garip oldu.
Bu arada ben de ilac yutma ozurluyum. :KK43:
Antibiyotik falan millet zirt pirt kullanir,ben disim apse yapip da kocaman sistignde agzim yuzum kaydiginda zorla ezerek icmistim..Allah baska.biseye ilac.icirtmesin de...
Disten hep cektim,simdi hamilelikte de yakami birakmiyor. Ustelik kontrolden de gecmistim. Cok.sorunum da yoktu..
Insallah bi son.bulur sorunlarimiz.. :KK43:

Kaplamanın altındaki kırık dişin kökü çürümüştür o zaman cnm geçti mi ağrın ne durumdasın
Dun biraz iyi gibiydim. Bugun gene agrim var.
Cildiricam tum kemiklerim agrimaya durdu :KK43:
Kollarim agriyor bacaklarim tutmuyor..Ama dis agrisi olmasin raziyim onlara :KK43:
Dishekimime gidecegim randevu alip. Korkuyordum hamilelikten dolayi ama,napilcaksa yapilsn yeter artik :KK43:
Insallah bebege kotu bi etkisi olmaz..

3 senedir 20 lik dişimi aksattım 4 gün önce çektirdim
ne acılar çektim ama şimdi oh be diyorum
eğer 20 lik ise doğumdan sonra çektir
ama bi dişciye görün bence

Dun biraz iyi gibiydim. Bugun gene agrim var.
Cildiricam tum kemiklerim agrimaya durdu :KK43:
Kollarim agriyor bacaklarim tutmuyor..Ama dis agrisi olmasin raziyim onlara :KK43:
Dishekimime gidecegim randevu alip. Korkuyordum hamilelikten dolayi ama,napilcaksa yapilsn yeter artik :KK43:
Insallah bebege kotu bi etkisi olmaz..
Diş ağrısından kötüsü yok valla cnm benim de iki gün ağrımıyo sonra bi bakıyorum yine ağrıyo yine kesiliyo gittiği yere kadar götürcem artık. Kaç haftalık senin bebiş cnm

Diş ağrısından kötüsü yok valla cnm benim de iki gün ağrımıyo sonra bi bakıyorum yine ağrıyo yine kesiliyo gittiği yere kadar götürcem artık. Kaç haftalık senin bebiş cnm
11.haftaya yeni girdim ben. Eveeeeet yine uyandim agridan dolayi ve uyuyamiyorum. :KK43:
Dishekimine gidicem artik ne yaparsa yapsin usandim. Aglayip zirlayip geziyorum . Bebege o da zarar.. :KK43:
Dayanilcak gibi bi agri olsa tamam cekiyim diycem de.. tuttu mu mahvediyo.. :KK43:

Lutfen yardim edin bana :KK43:
Hamileligimin 10.haftasi icindeyim. Disim agriyor. Kaplama yapilmisti hamilelik oncesinde,hatta haberim yokmus hamileymisim bile yapildiginda. Iste o disetim mi agriyor,kanal tedavili oldugu halde disim mi agriyor bilemiyorum.
1haftadan fazladir agri cekiyorum ama son 2gundur mahvediyor beni. Ilac icmemeye calisiyorm zorda kalirsam parol aliyorum. Aglayip duruyorum bugun.
O disim agrimazsa 20lik alt ust 2disim agriyor. Ne oluyor anlamiyorum. Ne yapmaliyim?
Basina bu durum gelmis olan var mi?
Bebege bi zarari olcak diye ilactan kaciyorm ama aglamak tepinmek uyuyamamak nefes alamamak agridan,daha kotu.. :KK43:
Doktoruna danışarak kalsiyum desteği alabilirsin yeterli miktarda alamıyorsa Bebek gelişirken sende ki kalsiyumu fazlasıyla kullanıyor olabilir

Doktoruna danışarak kalsiyum desteği alabilirsin yeterli miktarda alamıyorsa Bebek gelişirken sende ki kalsiyumu fazlasıyla kullanıyor olabilir
Yogurda sute dustum iyice.. dustum derken canim da istemiyo,zorunluluktan kalsiyum aliyim diye yiyip icmeye calisiyorum.. o da yetmiyo heralde :KK43:
Haftaya kontrol var,o ara belki doktor yazar bi kalsiyum destegi..

Lutfen yardim edin bana :KK43:
Hamileligimin 10.haftasi icindeyim. Disim agriyor. Kaplama yapilmisti hamilelik oncesinde,hatta haberim yokmus hamileymisim bile yapildiginda. Iste o disetim mi agriyor,kanal tedavili oldugu halde disim mi agriyor bilemiyorum.
1haftadan fazladir agri cekiyorum ama son 2gundur mahvediyor beni. Ilac icmemeye calisiyorm zorda kalirsam parol aliyorum. Aglayip duruyorum bugun.
O disim agrimazsa 20lik alt ust 2disim agriyor. Ne oluyor anlamiyorum. Ne yapmaliyim?
Basina bu durum gelmis olan var mi?
Bebege bi zarari olcak diye ilactan kaciyorm ama aglamak tepinmek uyuyamamak nefes alamamak agridan,daha kotu.. :KK43:
hamilelikte 4.aydan sonra sanırım dişlerini yaptırabiliyordun galiba benimde başında çok şiddetli bir ağrım oldu dişlerim çok iyi durumda olmasına rağmen birden kesildi dedim sorun yok oğlum doğdu 5 aylık oldu dişim bir bastırdı meğersem diş elden gitmiş sağlam bir kanal tedavisi oldum hala da tam iyi durumda değiller şu an doktoruna danış ama s adece parol verir galiba onun dışında bir müddet dişini sıkman gerebilir belkide izin verecektir doktorun bilemem bol bol süt iç kalsiyum takviyesi al

hamilelikte 4.aydan sonra sanırım dişlerini yaptırabiliyordun galiba benimde başında çok şiddetli bir ağrım oldu dişlerim çok iyi durumda olmasına rağmen birden kesildi dedim sorun yok oğlum doğdu 5 aylık oldu dişim bir bastırdı meğersem diş elden gitmiş sağlam bir kanal tedavisi oldum hala da tam iyi durumda değiller şu an doktoruna danış ama s adece parol verir galiba onun dışında bir müddet dişini sıkman gerebilir belkide izin verecektir doktorun bilemem bol bol süt iç kalsiyum takviyesi al

Tesekkur ederim. Ceken bilir gercekten. Normalde mahvediyo,simdi bi de bebegi dusunuyosun.. aci cekip aglamak zirlamak uyuyamamak.yiyip.icememek.. zaten bulantilar bi yandan..
Hersey kotu.. ilac icmek de kotu aslinda..
Insan suclu hissdiyo kendini. Ben de simdilik parol aliyorum. Doktoruma dedim,birsey demedi, dis hekimine git tedavi olarak ne uygulayacaksa bana haber ver ona gore bisey diyeyim dedi.. pazartesi gidecegim galiba iste.
Kalsiyum almaya calisiyorum yetmiyo mudur nedir. Dis etlerim de mahvoldu iyce. Aciyo sizliyo :KK43:

doktora gidin mutlaka bende 6-7 haftalıkken kanal tedavisi yaptırmıştım.. sorunun kaynağı ne ise doktor bulsun tedaviyi uygulasın.. Çok geçmiş olsun .. bol bol süt tüketin bu arada

Kizlar ben yine uykusuzum. Yine disim agriyor. Oglen 12den beri dis agrisi cekiyorum inanir misiniz. Kac saat oldu. Dun gece de uyuyamamistm 5e kadar.
Kaplamalarim hava aliyor galiba. Dis etlerim cekildi sanirim,aralari acildi..Dis hekimim,kaplamalari cikarmanin bana aci verecegini soyledi,anestezi yapamazmis. Of napicam hic blmiyorum :KK43:
Ne iyi gelir ki..

Ben diş çektirdim 13 haftalıkken başka bir dişçiye git film çekemiyorşar bir tek 3. Aydan sonra yapılır dişin

Çok agrıyorsa alkol koyun. Ben kolonyağı koyuyordum dayanamadığım zaman. Geçmiş olsun.

Kolonyagi mi sen yapma bari colin :bicak:
Kolonya de suna :63:
Bu arada karanfil ve sarimsak cok fayda ediyor bi de saf alkol konu sahibi umarim gecmistir

Hafifledi biraz ,uyumusum sabaha karsi ,. 7gibi uyandrdi tekrardan.. :KK43:
Yarin doktora gidecegm insallah bi care bulunur.. :KK43:
Cnm benim de ağrım öyle şiddetlendi ki geçen gece acillik oldum rahatlattı gönderdiler dün de gittim dişçiye röntgen çektirmeden kanal yapıldı çok rahatladım yaa dünya varmış dayanamıyodum artık

Kizlar ben yine uykusuzum. Yine disim agriyor. Oglen 12den beri dis agrisi cekiyorum inanir misiniz. Kac saat oldu. Dun gece de uyuyamamistm 5e kadar.
Kaplamalarim hava aliyor galiba. Dis etlerim cekildi sanirim,aralari acildi..Dis hekimim,kaplamalari cikarmanin bana aci verecegini soyledi,anestezi yapamazmis. Of napicam hic blmiyorum :KK43:
Ne iyi gelir ki..
Senin daha 6 ayın var nasıl dayanacaksın cnm başka bi doktora da git sor bence..Ben de 1 aydır çekiyorum zaten 1.5 ay daha nasıl çekcem diye düşünüyodum..benim dr um çok iyi bi dr kadın doğumcum..dedi ki yaptırmadığındaki zararı yaptırdığındakinden daha fazla emin ol dedi

hayatımda ilk diş ağrısını hamileyken yaşadım.üstelik bebek düşüncesinden önce diş hekimine gidip muayene olmuştum. hiç bir sorun yok dedi.ben de bebek düşüncesi var.o nedenle geldim dedim.ama hamilelik dişlerdeki sıkıntıyı tetikliyormuş.çok geçmiş olsun.sabahlara kadar kıvranmayı,nefes dahi alamamayı ben de bilirim.ben kadın dğum doktorunun olduğu hastahanedeki diş hekimine gittim.onlar kendi arasın da da konuştu.bu nedenle o aşama biraz daha kolay oldu.çok geçmiş olsun

X