- Konu Sahibi kaynakcagdas
-
Geciyor kuzum korkma insan hic eskisi gibi olamayacak gibi geliyor anlıyorum seni dogum yapınca hemen gecmiyor ama buna hazırlıklı ol lohusalık var bi de maalesef yanında muhakkak birilerinolsun dogum yapınca benim kız 5 aylık cok iyiyim suan inan cok kotuydum cok 24 saat aglardım gececek tamam mı buna inanBende 33 haftalik gebeyim .gebe kalmadan oce depres. Ve anksiyete teşhisi ilgoruyodum .ilaclari biraktim . Ben hep boylemi yaşayacagim korkusu var eski ben olamayacaksam niye yasayacamki diyorum. Intihar etmekten çok korkuyorum. Birde nette surekli bu sekilde yorumlari okumak hastaligi kotu etkiler mi diye de disunuyom ama okumazsam çildiracak gibi oluyom. Ya bu yaşayanlar dogum yaptilar atlattilarmi litfen yazin geciyor mu bu hastalik lutfen yazin
Bana cesaret verdin şöyleki ben hamile kalmadan once depresyondaydim l.hamilelikle ilgisi yok hatta hamilelikte biraz daha azaldi ilacsiz 35 haftama geldim. Ben depresyon gecirenler sonrasinda eski hallerine donuyor mu.onu merak ediyorum. Birde delirme ya da sizofren olurmuyum korkusu varmiydi sizde de. eskisi gibi yemek icmek gezmek eglence suslenmek bunlarin hepsi geri donuyor mu onu merak ediyom. Şimdiden cok tsk ediyorum sana. Intihar etme korkulariniz varmiydi sizindeGeciyor kuzum korkma insan hic eskisi gibi olamayacak gibi geliyor anlıyorum seni dogum yapınca hemen gecmiyor ama buna hazırlıklı ol lohusalık var bi de maalesef yanında muhakkak birilerinolsun dogum yapınca benim kız 5 aylık cok iyiyim suan inan cok kotuydum cok 24 saat aglardım gececek tamam mı buna inan
Hepsi oldu tatlım ölmek istedim gezmek giyinmek ki en sevdigim giyinmek oldugu halde hiç sevmiyordum yorma kafanı her sey eskisine dönüyor ve elinde bir prenses ya da prensle daha da mutlu oluyorsunBana cesaret verdin şöyleki ben hamile kalmadan once depresyondaydim l.hamilelikle ilgisi yok hatta hamilelikte biraz daha azaldi ilacsiz 35 haftama geldim. Ben depresyon gecirenler sonrasinda eski hallerine donuyor mu.onu merak ediyorum. Birde delirme ya da sizofren olurmuyum korkusu varmiydi sizde de. eskisi gibi yemek icmek gezmek eglence suslenmek bunlarin hepsi geri donuyor mu onu merak ediyom. Şimdiden cok tsk ediyorum sana. Intihar etme korkulariniz varmiydi sizinde
Kullanıyorum hala ben hamileyken de kullandım ludiomil dogumdan sonra cipralex kullanmaya basladım.Sen ilac kullandin mi. Saçma sapan duşuncelerin oldumu. Psikyatr teşhisi ne oldu sende. Ne kadar süre bu bunalimlari yaşadin. Benim iki sene olacak. Geciyor diyom hop geri geliyo. Ozguveni. Bitti sende de oldumu. Tşk şimdiden
Sen ilac kullanıyor musun ben kullanıyorum ve şuan cok iyiyim şükürNeden iyilesemiyoruz anlamiyorum deprsyon o kadarda kotu birsey olmamali yenilebilmeli. Ben kimse ile gorusmek istemiyom konusmak istemiyorum. Birde netten surekli bu tur yazilari okuyunca bunun çok daha zarari olmuyo mu. Birde bende tv izleyince ya da adliyede memurum ben bir dosyada kotu olay gorunce bende kendimi kaybeder bu kotu seyleri yaparmiyim.. diye dusunuyom ve çok korkuyom..
Merhaba aynı durumdayız bebeğin daha 7 günlük çok.mutsuzum ama sutten kesmeyede gonlum razi olmuyor napicagimi bilmiyorumBen dogum yaptım bu sefer de agir bir lohusalık depresyonu geciriyorum hicbur seyden zevk almiyrm cocuga bakamayacakmisim gibi geliyor hic eskisi gibi giyinip cikamayacakmissim gibi özgürlügüm elimden alinmis gibiyim bundan 10 gün önce 24 saat agliyordum malasef tibbi yardim almak zorunda kaldim ilaclara basladim emzirmeyi kestik uzgünüm ama hala cok iyi degilim 40 min cikmasina 7 gün kaldi
Emzirdiniz mi pekiKullanıyorum hala ben hamileyken de kullandım ludiomil dogumdan sonra cipralex kullanmaya basladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?