hamilelikte depresyon

Geciyor kuzum korkma insan hic eskisi gibi olamayacak gibi geliyor anlıyorum seni dogum yapınca hemen gecmiyor ama buna hazırlıklı ol lohusalık var bi de maalesef yanında muhakkak birilerinolsun dogum yapınca benim kız 5 aylık cok iyiyim suan inan cok kotuydum cok 24 saat aglardım gececek tamam mı buna inan

Oyyyyyy iki ağır hastalık atlatmışsın,şuan bende amipli dizanteri geçiriyorum.İçini rahatlatmak için söylemiyorum inan bende aynı durumdayım(bütün gün sebep yokken annemi özledim diye ağladım), bence hamilelikle değil hastalıklarla ilgili.Nefes alamamaların da zatüree yüzünden yakın zamanda geçicek canım benim,gönlünü ferah tut.

Bana cesaret verdin şöyleki ben hamile kalmadan once depresyondaydim l.hamilelikle ilgisi yok hatta hamilelikte biraz daha azaldi ilacsiz 35 haftama geldim. Ben depresyon gecirenler sonrasinda eski hallerine donuyor mu.onu merak ediyorum. Birde delirme ya da sizofren olurmuyum korkusu varmiydi sizde de. eskisi gibi yemek icmek gezmek eglence suslenmek bunlarin hepsi geri donuyor mu onu merak ediyom. Şimdiden cok tsk ediyorum sana. Intihar etme korkulariniz varmiydi sizinde

Hepsi oldu tatlım ölmek istedim gezmek giyinmek ki en sevdigim giyinmek oldugu halde hiç sevmiyordum yorma kafanı her sey eskisine dönüyor ve elinde bir prenses ya da prensle daha da mutlu oluyorsun

Sen ilac kullandin mi. Saçma sapan duşuncelerin oldumu. Psikyatr teşhisi ne oldu sende. Ne kadar süre bu bunalimlari yaşadin. Benim iki sene olacak. Geciyor diyom hop geri geliyo. Ozguveni. Bitti sende de oldumu. Tşk şimdiden

Sen ilac kullandin mi. Saçma sapan duşuncelerin oldumu. Psikyatr teşhisi ne oldu sende. Ne kadar süre bu bunalimlari yaşadin. Benim iki sene olacak. Geciyor diyom hop geri geliyo. Ozguveni. Bitti sende de oldumu. Tşk şimdiden
Kullanıyorum hala ben hamileyken de kullandım ludiomil dogumdan sonra cipralex kullanmaya basladım.

Neden iyilesemiyoruz anlamiyorum deprsyon o kadarda kotu birsey olmamali yenilebilmeli. Ben kimse ile gorusmek istemiyom konusmak istemiyorum. Birde netten surekli bu tur yazilari okuyunca bunun çok daha zarari olmuyo mu. Birde bende tv izleyince ya da adliyede memurum ben bir dosyada kotu olay gorunce bende kendimi kaybeder bu kotu seyleri yaparmiyim.. diye dusunuyom ve çok korkuyom..

Sen ilac kullanıyor musun ben kullanıyorum ve şuan cok iyiyim şükür

Olan cymbalta kullanıyodum. 2 aylık hamile olduğunu öğrenince bıraktım. Su an doğum yapmama 3 gun kaldikaldı.birde senin sıkıntılar hamileyken mi çıktı. Ne kadar süre ilaç kullAndin

Allah askina banada yardim edin bende 14 haftalik hamileyim cooook mutluyum oncelikle Rabbim herkese nasip etsin....benimde hicbir problemim yoktu hamile kaldim kalali aklima bi dusunce qeldi ya annemi babami kaybedersem kotu bi haber alirsam diyorum sanki o haberi almis qibi onun acisini yasiyorum o an napaam bilmiyorum...bu bebeqi etkilermi yani ne bilim.beynini falan ?

Oncesinde bu tur bir rahatsizligin varmiydi. Depresyon falan gecirdinmi.eger gecirmediysen sanslisin. Bir sure sonra bu duşuncelerin bitecek emin ol. Bu dusuncelerin seni hayattan koparip koparmadigi cok onemli. Bu dusunceler ne kadar kafanda kaliyor gun icinde.gecmis olsun

Ben aileme biraz duskunum yani ewlenincede olmustu bole dusunceler ama qecmisti simdi hamilelikte hormonlarlami ne herlade tekrar basladi bebegime bisey olmasindan korktuqum icin dusunmemeye calisiyorum ama bilmiyorum ya ben inaniyorum atlatacam bunlari yeterki bebeqim saqlikli olsun kendimi baska seylere verecem dusunmemeye calisacam cok saqol canim :)

InsaAllah qec kalmamisimdir insaAllah etkilenmemistir bebeqim tabi buqune kadar Allaha'a emanet bebeklerimiz :)

Birsey olmamistir korkma. Bu hastalik yuzunden hamile oldugu halde ilac kullananlar var ve bebekleri saglikli sizin geçici birsey gibi geliyor ins en kisa zamandda atlatirsiniz

InsaAllah canim :) ya bide bebek bana supriz oldu zaten stresli pimpirikli bi insandim ooo bide ustine hamile olduqumu oqrenince tamam artik iyice felaket tellali oldum keske herkes qibi vurdumduymaz olabilsek ama iste malesef her insan bir deil :)

Merhaba aynı durumdayız bebeğin daha 7 günlük çok.mutsuzum ama sutten kesmeyede gonlum razi olmuyor napicagimi bilmiyorum

Depresyon beyin deki kimyasallardan kaynaklanan bi durum dur ve geciçi bi durumdur.. ömrünüzün sonuna kadar yasayacakmiş hissini yok etmek gerek önce depresyondan kurtulmak için..özellikle hamilelik de çok zor bi durum bunun için ilk olarak asla kendinizi eve kapamayınn.. zincirlerinizi kırın ve dışarı çıkın nefes alın.. ne kadar bitkin ve yorgun olsanız da bunu yapın.. ikincisi yavaş ve derin nefes almak bu çok ama cok önemli ... bunu gün içerisin de sürekli yapın çünkü tüm dokuların yeterince oksijen e ulaşması sizi depresyon 'dan kurtaracak. Ve her nefes alışınız da huzuru ve mutluluğu içinize çektiğinizi hayal edin.. bunu tüm hücrelerini de hisse din.. ve her gün sürekli yapın ..

Doğru nefes alıp vermek ve yavaş ,düzenli nefes alıp vermek .. yavaş tempo da yürüyüsş ler sizi depresyon dan kurtaracaktır ..depresyon da iken beyniniz size ufacık sorunları bile dağ gibi yapıp önünüze koyar ... eve kapatır.. insanlarla iletişiminizi yok eder ..halsiz ve güçsüz bırakır .. fakat bunların hepsi geçiçi bi durum dur .. doğru nefes egzersizleri .. yürüyüşler ... olumlu düşünceler ..

Çoğumuz yalnış nefes alıp vermekteyiz.. bizler doğuştan hep diyafram nefesi alırız fakat korku endişe üst solunumu öğretir..sonra alışkanlık sürer gider .. tekrar diyafram nefesi almak bağışıklık sistemimizi güçlendirir.. korku ve stresle bas etmek için bulunmaz bi nimettir.. doğru nefes için basit bi yöntem sırt üstü yatın ve karnınıza bi kitap koyun.. aldığınız nefes le bu kitabı kaldırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…