• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte deneyimli bayanlar!!!!

allys

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
197
147
23
Dün hamile oldugumu öğrendim. Eczaneden aldigim testte pozitif çıktı. Hemen hastaneye gittik ultrasonda bakti doktor. Ama kesme görünmedi. Alttan da ben baktırmadim.
Kan testinde 1680çıktı beta. Haftaya gözükür mü?
İlk gebeliğim. Şuan evde nolur nolmaz dikkat ediyorum herşeyime. Eğilmiyorum. Yediklerime hemen dikkat etmeye basladim ama korkuyorum:/
Çıkmaması normal mi kesenim hafaya görünür mü?

Bende de kanda gebelik çıkmıştı ama keseyi göremedik. 5 veya 6. haftada gördük. Yani telaşlanma:)

Bir de neden eğilmiyorsun anlamadım:) rahat ol biraz, her şey olacağına varır. Sen gönlünü ferah tut, kendine iyi bak, sağlıklı beslen gerisi önemli değil.

Ne biliyim sanki tutunmazmış gibi geliyor yada tutundu mu bilmiyorum ki:/ anlamadim tecrübesizim ters bir hareket yapmıyorum yani:/

Canim ben 5 bucuk haftalikken kese göründü kan degerim 10000 civariydi. Panik yapacak bişe yok biraz daha bekle kesen görünür:)

Canim ben 5 bucuk haftalikken kese göründü kan degerim 10000 civariydi. Panik yapacak bişe yok biraz daha bekle kesen görünür:)

Tesekkür ederim yarın kan vermeye gidicem insallah yükselir.
Ve haftaya da çıkar. Umuyorum bakalım. Tecrübesiz oldugumdan bilmiyorum. Suan sadece adet olucakmışım gibi ağrılar arada giriyor baska da az bibulantı var. Bakalım görelim . İnsallahgözükür hafataya

Bu hesaba göre kesenin görünmemiş olması normal. Benim de başıma geldi. 1 hafta sonra inşallah göreceksin :)

Tesekkür ederim içime su serptin bakalım artık haftaya bakacagız. Yarın sa kan vermeye gidicem insallah artar

Back